Fri fragt over 399 kr.** - Brug koden: FRIFRAGT
Modtag nyhedsbrevet og få 75 kr. til en fotobog**

Stort udvalg af plakater

Luksus plakater

LUKSUS PLAKATER

Vores luksus plakater er det perfekte valg, for dem der elsker deres billeder. Især fordi der er så mange muligheder: Hver papirtype gør dit billede til noget helt unikt. Lav din luksus plakat, med vores store udvalg af designs og layouts.
fra 49,00 kr*
Luksus plakat med blank fotopapir

LUKSUS PLAKAT - BLANK FOTOPAPIR

Luksus plakat med blank fotopapir fremhæver farver og detaljer. På den måde fremhæves billedets særpræg og gør det unikt.
fra 49,00 kr*
Luksus plakat mat

LUKSUS PLAKAT MAT

Premium poster mat mindsker refleksioner og bibeholder samtidig billedets naturlige farver.
fra 49,00 kr*
Luksus plakat perlemor

LUKSUS PLAKAT PERLEMOR

Luksus plakat perlemor er kendetegnet ved dets særlige evne til at reflektere lys. På den måde skabes der en helt særlig dybde. Denne egenskab er særdeles velegnet, hvis du ønsker at skabe en  3D-effekt.
fra 49,00 kr*
Plakater XXL

PLAKAT XXL

Få en plakat i størrelse XXL, helt op til 3 m. Dit foto bliver printet på mat fotopapir. Du kan også tilføje en elegant ramme til din plakat.
fra 34,00 kr*
Selvklæbende plakat

SELVKLÆBENDE PLAKAT

Selvklæbende plakater er alsidige og dekorative - ligegyldigt om plakaten klæbes på køleskabet, på den bærbare computer eller skal pynte på børneværelset.  

fra 79,00 kr*
Forstørrelser med ramme

FORSTØRRELSER MED RAMME

Forstørrelse med ramme, bliver lamineret på en træplade, hvilket giver billedet et mat udseende. Lav din helt egen vægdekoration, ved at benytte dig af vores store udvalg af designs, layouts og rammer.
fra 178,00 kr*

Plakater i alle størrelser og med alle motiver


Lad en hel verden af muligheder for at lave din egen plakat åbne sig for dig! Her hos CEWE kan du designe din egen plakat i den størrelse, du ønsker, og med præcis det motiv, du bedst kan lide til dine vægge. Vælg motiver enten fra vores motivgalleri eller få trykt dit eget billede, du selv har taget, på en stor, flot plakat.

Plakater er ikke mere kun en hurtig og billig løsning til at få lidt liv på de hvide vægge. Derimod kan du hos CEWE lave og bestille lækre plakater, som er skræddersyede til dine behov og din smag. Desuden kan du let gøre dit nye vægbillede mere lækkert og give det et anderledes udtryk ved at sætte dit billede i en ramme. Vælg eventuelt én med passepartout og se, hvilken markant og flot effekt det tilfører din plakat.

Ud over plakater, er det også værd at tjekke vores andre materialer ud. Se fx vores populære foto på lærred.


Plakater passer ind i ethvert hjem


Det gode ved vores plakater er, at de kan blive præcis, som du vil have dem. Du vælger motivet og størrelsen, og derudover kan du lave forskellige typer af plakater trykt på forskellige papirtyper. Se for eksempel disse typer:

  • Selvklæbende plakater. Har du opdaget, hvor mange anvendelsesmuligheder, de har? De er geniale på børneværelset! Der er ingen ramme med glas, som kan splintre og komme i små tæer, og den kan ikke lige - i et øjeblik med vild leg – blive revet ned af væggen. Den er også særdeles brugbar til ham eller hende, der godt kan lide at flytte om og om-arrangere i stuen, da plakaten er hurtig at tage ned og sætte op et nyt sted eller måske oven i købet i et helt andet værelse. Desuden er denne type plakat genial til at skjule et grimt og skrammet køleskab eller det grimme garderobeskab i børneværelset.

  • • Du kan også få lavet en luksusplakat med dit bedste billede, der fortjener at blive vist på flotteste vis. Det kunne være et sødt billede af børnene eller hvad med et flot billede fra haven i fuldt flor eller noget helt tredje.


Design selv plakater med tekst, sort-hvide plakater og mange andre muligheder


Lav dine nye plakater online med vores gratis design-software. Du kan også designe plakaterne og andre fotoprodukter med vores foto-app, så dermed kan du sidde hjemme i ro og mag, i kolonihaven eller hvor du ellers finder inspirationen, og lave dine produkter. Få en fed og personlig indretning af dit hjem – design dine egne plakater. De fleste af os kan godt lide, at vores hjem er funktionelt og hyggeligt, og så gør det heller ikke noget, at der er pænt. Derudover vil mange gerne have en unik boligstil med boligtilbehør, du ikke lige ser alle vegne. Vi vil gerne have vores egen stil, og din boligstil siger meget om dig. Lav fotoplakater med dine egne billeder, og du får kunst til væggene, som ikke er set andre steder. Du kan både bruge billeder, du selv har taget, eller du kan finde et flot motiv i vores motivgalleri. Eksperimenter med de mange designmuligheder, vores software tilbyder og lav for eksempel sort-hvid billeder og andre spændende effekter med skygger, farver og tekst.

Husk på at plakater ikke kun er til stuen og værelserne, men ser også rigtig flotte ud i køkkenet eller i gangen, som nogle gange er de steder, vi glemmer at hænge noget flot på væggene. Men det gør en stor forskel, prøv bare selv at live en mørk og kedelig entré op med en superflot plakat eller lav mindre, men flere plakater med flotte madvarer, krydderurter eller andet lækkert til at pynte i køkkenet.


Skab den helt rigtige stemning i hjemmet med unikke plakater i eget design


Er du til stemningsfulde naturbilleder, hyggelige familieportrætter eller sjove og flotte billeder fra ferien sidste år? Brug dine egne billeder til vægdekorationer, og du vil altid have de gode minder tæt på. Plakater, du selv laver med dine yndlingsmotiver, er en nem og hurtig måde at skabe fornyelse i boligindretningen. Lav både moderne og grafiske plakater, de er altid populære


Tilfredshedsgaranti og super kundeservice


Vi håber, du bliver glad for din plakat! Hvis der mod forventning skulle være noget, du er utilfreds med, så kontakt vores søde og dygtige kundeservice. De er også klar til at hjælpe dig undervejs, hvis du har brug for råd og vejledning i udarbejdelsen af din plakat

God fornøjelse!
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.