Stort udvalg af plakater

Luksus plakater

LUKSUS PLAKATER

Vores luksus plakater er det perfekte valg, for dem der elsker deres billeder. Især fordi der er så mange muligheder: Hver papirtype gør dit billede til noget helt unikt. Lav din luksus plakat, med vores store udvalg af designs og layouts.
fra 59,00 kr*
Luksus plakat med blank fotopapir

LUKSUS PLAKAT - BLANK FOTOPAPIR

Luksus plakat med blank fotopapir fremhæver farver og detaljer. På den måde fremhæves billedets særpræg og gør det unikt.
fra 59,00 kr*
Luksus plakat mat

LUKSUS PLAKAT MAT

Premium poster mat mindsker refleksioner og bibeholder samtidig billedets naturlige farver.
fra 59,00 kr*
Luksus plakat perlemor

LUKSUS PLAKAT PERLEMOR

Luksus plakat perlemor er kendetegnet ved dets særlige evne til at reflektere lys. På den måde skabes der en helt særlig dybde. Denne egenskab er særdeles velegnet, hvis du ønsker at skabe en  3D-effekt.
fra 59,00 kr*
Plakater XXL

PLAKAT XXL

Få en plakat i størrelse XXL, helt op til 3 m. Dit foto bliver printet på mat fotopapir. Du kan også tilføje en elegant ramme til din plakat.
fra 39,00 kr*
Forstørrelser med ramme

FORSTØRRELSER MED RAMME

Forstørrelse med ramme, bliver lamineret på en træplade, hvilket giver billedet et mat udseende. Lav din helt egen vægdekoration, ved at benytte dig af vores store udvalg af designs, layouts og rammer.
fra 198,00 kr*

 Bestil 4 stk
CEWE VÆGBILLEDER
og få 10%

Brug værdikoden:

NUWALLART10

Bestil 6 stk
CEWE VÆGBILLEDER
og få 15%

Brug værdikoden:

NUWALLART15

Bestil 8 stk
CEWE VÆGBILLEDER
og få 20%

Brug værdikoden:

NUWALLART20

Plakater i alle størrelser og med alle motiver

Lad en hel verden af muligheder for at lave din egen plakat åbne sig for dig! Her hos CEWE.dk kan du designe din egen plakat online i den størrelse, du ønsker, og med præcis det motiv, du bedst kan lide til dine vægge. Vælg motiver enten fra vores motivgalleri eller få trykt dit eget billede, du selv har taget, på en stor, flot plakat.

Plakattryk er ikke mere kun en hurtig og billig løsning til at få lidt liv på de hvide vægge. Derimod kan du hos CEWE.dk lave og bestille lækre plakater, som er skræddersyede til dine behov og din smag. Desuden kan du let gøre dine nye vægbilleder mere lækre og give dem et anderledes udtryk ved at sætte dine billeder i rammer. Vælg eventuelt én med passepartout og se, hvilken markant og flot effekt det tilfører din plakat.

Ud over plakater, er det også værd at tjekke vores andre materialer ud. Se fx vores populære foto på lærred.


Plakattryk passer ind i ethvert hjem

Det gode ved vores plakater er, at de kan blive præcis, som du vil have dem. Du vælger motivet og størrelsen, og derudover kan du lave forskellige typer af plakater trykt på forskellige papirtyper. Se for eksempel disse typer:

Selvklæbende plakater. Har du opdaget, hvor mange anvendelsesmuligheder, de har? De er geniale på børneværelset! Der er ingen ramme med glas, som kan splintre og komme i små tæer, og den kan ikke lige - i et øjeblik med vild leg – blive revet ned af væggen. Den er også særdeles brugbar til ham eller hende, der godt kan lide at flytte om og om-arrangere i stuen, da plakaten er hurtig at tage ned og sætte op et nyt sted eller måske ovenikøbet i et helt andet værelse. Desuden er denne type plakat genial til at skjule et grimt og skrammet køleskab eller det grimme garderobeskab i børneværelset.

• Du kan også få lavet en plakat i ekstra luksus med dit bedste billede, der fortjener at blive vist på flotteste vis. Det kunne være et sødt billede af børnene eller hvad med et flot billede fra haven i fuldt flor eller noget i en helt tredje kategori.


Køb plakater online med tekst, sort-hvide plakater og mange andre muligheder

Lav dine nye plakater online med vores gratis design-software. Du kan også designe plakaterne og andre fotoprodukter med vores foto-app, så dermed kan du sidde hjemme i ro og mag, i kolonihaven eller hvor du ellers finder inspirationen, og lave dine produkter. Få en fed og personlig indretning af dit hjem – design dine egne plakater. De fleste af os kan godt lide, at vores hjem er funktionelt og hyggeligt, og så gør det heller ikke noget, at der er pænt. Derudover vil mange gerne have en unik boligstil med boligtilbehør, du ikke lige ser alle vegne. Vi vil gerne have vores egen stil, og din boligstil siger meget om dig.

Lav fotoplakater med dine egne billeder, du kan for eksempel lave kunst plakater med dine egne kreationer. Så får du kunst til væggene, som ikke er set andre steder. Du kan både bruge billeder, du selv har taget, eller du kan finde et flot motiv i vores motivgalleri. Eksperimenter med de mange designmuligheder, vores software tilbyder og lav for eksempel sort-hvid billeder og andre spændende effekter med skygger, farver og tekst.

Husk på at plakater ikke kun er til stuen og værelserne, men ser også rigtig flotte ud i køkkenet eller i gangen, som nogle gange er de steder, vi glemmer at hænge noget flot på væggene. Men det gør en stor forskel, prøv bare selv at live en mørk og kedelig entré op med et superflot plakattryk eller lav mindre, men flere plakater med flotte madvarer, krydderurter eller andet lækkert til at pynte i køkkenet.


Vores 3 bedste tips til flotte plakater

Der er lige et par ting, det er godt at have styr på, når du skal i gang med at lave personlige plakater online. Her er vores top 3 over de vigtigste ting, du skal huske, når du har fundet det motiv, du vil have trykt på din plakat:

1. Hvis det er et billede, du selv har taget så vær sikker på, at billedet egner sig til at blive forstørret op til den størrelse plakat, du ønsker.

2. Sørg for at billedet er i god kvalitet. Hvis det er grynet og uskarpt, kan vi desværre ikke gøre det klart og skarpt. Udgangspunktet skal være i orden, så kan næsten alt lade sig gøre!

3. Sørg for at størrelsen på plakaten og pladsen på væggen, hvor den skal hænge, passer sammen. Nogle gange går det lidt hurtigt, og måske er det lidt svært at forestille sig, hvor meget et plakattryk 70 x 100 cm egentlig fylder. Så gør dig selv den tjeneste at måle efter, om plakaten i det hele taget kan være der, inden du bestiller.
Unikke plakater skaber den helt rigtige stemning i hjemmet

Er du til stemningsfulde naturbilleder, hyggelige familieportrætter, sjove og flotte feriebilleder eller helt andre motiver? Brug dine egne billeder og motiver til vægdekorationer, og du vil altid have de gode minder tæt på. Plakater, du selv laver med dine yndlingsmotiver, er en nem og hurtig måde at skabe fornyelse i boligindretningen. Lav både moderne og grafiske plakattryk, de er altid populære


Spørgsmål til plakattryk? Tilfredshedsgaranti og super kundeservice

Vi håber, du bliver glad for din plakat! Hvis der mod forventning skulle være noget, du er utilfreds med, så kontakt vores søde og dygtige kundeservice. De er også klar til at hjælpe dig undervejs, hvis du har brug for råd og vejledning i udarbejdelsen af dit plakattryk.

God fornøjelse!

Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.