Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Chokolade-julekalender med foto Chokolade-julekalender med foto

Personlige julekalendere som firmagaver

Glæd ansatte eller forretningsforbindelser med julekalendere med eget billede eller logo og bliv husket hver dag i december!

Bestil her

Julekalendere som firmagaver til ansatte og virksomheder

Bring et smil på de ansattes læber hver dag i december med julekalendere dekoreret med egne billeder eller send personlige julehilsner til forretningspartnere – så sikrer I, at I bliver husket hver dag i december. Priserne på siden er uden rabat og inklusive moms.

50-299 julekalendere - spar 40%

Over 300 julekalendere - spar 50%

Bestilling af firmagaver

Bestillingsfrist: 22. november 2023

Design julekalenderne i vores gratis CEWE Fotoprogram eller online på cewe.dk. Når I har designet julekalenderne og tilføjet mindst 50 stk. til varekurven, skal I indtaste følgende kode for at opnå mængderabatten. Rabatten fratrækkes automatisk, når I indtaster koden:

  • 50-299 julekalendere (40%): XF28KHYWEW94
  • 300 julekalendere eller flere (50%): DD53KPCFWZ44

Ved en ordre på 200 julekalendere eller flere, beder vi venligst om, at I kontakter vores kundeservice før bestillingen, så vi får informeret vores produktionsafdeling om ordren. Skriv en mail til: support@cewe.dk eller ring på: 78 79 78 03.

Chokoladejulekalender med billede

Julekalender med billeder bag lågerne

Fyld selv-julekalender

En bæredygtig julekalender

Alle vores chokoladejulekalendere har nu en 100 % bionedbrydelig indvendig bakke

Personlige firmagaver og julegaver til ansatte

Hvad skal I give de ansatte i julegave i år? Det er måske et spørgsmål, som vender tilbage år efter år. Det samme gælder sikkert, hvis I vil give jeres kunder en julegave. Vin og julekurve har I sikkert prøvet adskillige gange – Og måske ønsker I netop at adskille jer, så vinflaskerne ikke blot kommer ind på hylden med de andre vin-julegaver, mens jeres firma bliver glemt.

Med en personlig firmagave som en julekalender med et billede, I selv vælger, kan de ansatte eller jeres kunder have glæde af julegaven hele december. Og ikke mindst; de kan huske jer hver dag i december, mens de nyder et stykke chokolade.

Firmagaver med logo og billede

Hvis I ønsker en firmagave med logo, er vores julekalendere et perfekt valg. I kan vælge kun at sætte jeres logo på eller kombinere et foto og jeres logo.

Er det dig, der skal bestille jeres firmagaver, skal du følge disse trin for at lave en julekalender med logo:

  1. Kontakt vores kundeservice og få en kode, som du skal bruge for at få mængderabatten, som gælder til firmagaver. Det gør du på support@cewe.dk eller 78 79 78 03
  2. Vælg hvilken type julekalender, det skal være. Vi har fx en julekalender, der ud over billedet på forsiden, også har små billeder bag alle lågerne. Måske en sjov gimmick, hvis I er et mindre firma med højst 24 ansatte og kan sætte et foto af hver medarbejder bag. Ellers er der også mange andre muligheder; Bl.a. med Ferrero-chokolader eller kinder®. Se alle mulighederne herovenover.
  3. Vælg hvilket eller hvilke billeder, der skal på. Er det en firmagave til ansatte, kunne det være et fællesfoto fra den sidste team-event eller måske et hyggeligt kontorbillede. Er det en firmagave til kunder, vil du måske nøjes med at sætte logo på – eller logo kombineret med et julebillede, så julekalenderen ikke bliver alt for formel.
  4. Bestem om du vil lave julekalenderen i vores app, online eller downloade softwaren.
  5. Vælg en design-template alt efter hvor mange billeder eller logoer, du vil have på forsiden. Samt om du vil bruge clip-arts til fx at tilføre lidt julepynt. Den rette template gør det endnu nemmere og hurtigere for dig at få bestilt firmagaven – en julekalender med lige præcist det udtryk, som passer til jeres firma.