Lav bordkalendere med dine bedste fotos på

Bordkalender
BORDKALENDER KVADRATISK

BORDKALENDER KVADRATISK

Se dine fine, kvadratiske fotos hver dag på bordet

Lav din bordkalender i et lille, kvadratisk format. Måske vil du lave den med dine Instagram-billeder? Du kan vælge en skabelon efter din smag, og uanset hvilken bliver din kalender helt personlig.

fra 99,00 kr*
BORDKALENDER KVADRATISK – STOR

BORDKALENDER KVADRATISK – STOR

Se dine kvadratiske billeder i større format

Har du et stort skrivebord med masser af plads? Så vil du sikkert gerne se dine yndligsbilleder fra årets løb i et større format. Mere præcist 21 centimeter på hver led.

fra 149,00 kr*
STÅENDE BORDKALENDER

STÅENDE BORDKALENDER

Et format som tydeligt viser både måned og billede

Med dette rektangulære format får du en tydeligere oversigt over hele måneden. Samtidig kan du anvende dine fotos i det typiske format, så du ikke behøver at beskære dem.

fra 129,00 kr*
LIGGENDE BORDKALENDER

LIGGENDE BORDKALENDER

Hav kalenderen liggende på bordet

Vælger du vores liggende bordkalender, er det super nemt at skrive nye aftaler ind, og altid have overblikket lige ved din side.

fra 129,00 kr*

Bordkalendere

En kalender kan vi alle få brug for. Få en personlig fotokalender med dine egne billeder. Med en kalender taber du ikke overblikket. En fotokalender kan hjælpe dig med at holde styr på opgaver og aftaler. Brug din kalender til optimal planlægning og koordinering af din tid.

Du kan designe en fotokalender med dine egne billeder hos os. Du finder med garanti en fotokalender, der dækker dit behov. Kalenderudvalget er stort. Vi har eksempelvis flere forskellige ugekalendere, vægkalendere, planlægningskalendere, familiekalendere og bordkalendere. Uanset, hvilken kalender du vælger, kan du ved hjælp af vores adskillelige layouts og designs samt dine egne billeder style din valgte fotokalender lige præcis, som du ønsker det. Vælger du for eksempel at designe din egen bordkalender, kan du vælge mellem en stående bordkalender, en liggende bordkalender eller en bordkalender i metalboks.
En kalender til bordet giver godt overblik


Med en bordkalender kan du altid have dine skønneste billeder stående eller liggende foran dig. Samtidig giver denne fotokalender dig et godt overblik over den aktuelle måned. En bordkalender kan eksempelvis bruges ved skrivebordet hjemme eller på kontoret. Da kalenderen er en fotokalender med dine egne yndlingsbilleder, er det samtidig også oplagt at bruge en stående bordkalender som pynt på en reol.  

Så nemt er det at lave en personlig bordkalender hos os: Vælg først, om du ønsker en stående, kvadratisk eller liggende bordkalender. Når du har valgt den fotokalender du gerne vil have, kan du vælge mellem en række layouts, farver og designskabeloner til din bordkalender. Der er mange layouts og design at vælge imellem, så du med garanti kan lave lige præcis den kalender, du drømmer om. Efter du har fundet et design, du kunne tænke dig, uploader du nemt dine egne billeder til din bordkalender. Mange vælger at bruge billeder af familie, venner og kæledyr på deres fotokalender, men du kunne eksempelvis også vælge at bruge billeder fra en dejlig sommerferie eller fra dit bryllup til din kalender. Prøv dig frem og find på den måde de billeder, der tager sig bedst ud i din fotokalender. Med en bordkalender med dine egne favoritbilleder får du med garanti en flot og personlig fotokalender – denne kalender vil med garanti hjælpe med at fremkalde de dejlige minder, der er på billederne.


Personlig bordkalender - hjemmelavet og med det kalenderår, du skal bruge


Som en ekstra bonus kan du selv vælge, hvilken måned og år din bordkalender skal starte. På den måde kan du altid lave en fotokalender, der ser 12 måneder frem i tiden, så du får en 100 % ”ubrugt” kalender. Du kan således få en unik årskalender til netop dit behov.

En bordkalender er rigtig god at bruge som gave, hvis du ønsker at forære en fotokalender i f.eks. jubilæumsgave. Har din kollega jubilæum, så er bordkalenderen både en meget personlig og brugbar gave. Design en fotokalender med sjove billeder af kollegaerne – sådan en bordkalender bliver helt sikkert et hit! Sandsynligheden er nemlig stor for, at billederne i fotokalenderen bliver det store samtaleemne, når kollegaerne er på besøg på kontoret. Samtidig vil denne dejlige bordkalender hjælpe din kollega med at bevare overblikket over de efterfølgende måneder. Lav en flot og personlig kalender og glæd dig hver måned det næste år! Hvis du vil være sikker på ikke at gå glip af gode tilbud, skal du tilmelde dig vores nyhedsbrev.


Lav bordkalender og andre flotte foto produkter i app’en


Har du mange gode billeder liggende på din mobil, foretrækker du sikkert at kunne lave din foto-bordkalender i en app på telefonen i stedet. Det er nemt og hurtigt. Du kan downloade app’en gratis der, hvor du normalt henter apps. Du kan også læse mere på siden om vores foto app.

Husk, at du også kan lave mange andre lækre produkter med fotos via vores app. Fx fotobøger, sende postkort fra ferien, takkekort, fotoplakat, sort hvide billeder og meget mere. Du kan også læse mere om, hvordan du laver en evighedskalender, hjemmelavet kalender eller hvordan, du selv vælger startmåned i din kalender. Alle vores unikke fotogaver er desuden ideelle som personlige julegaver.

 

Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.