Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Fotocollage

Vær kreativ med dine rejsebilleder – lav en fotocollage

Kombiner dine rejsebilleder på smukkeste vis med en fotocollage, og lad ferieminderne pynte på væggen

Er der noget bedre end at kigge på dine rejsebilleder og blive mindet om alle de skønne oplevelser, du har fået ude i den store verden? At genopleve de magiske øjeblikke og de eventyrlige minder? Brug dine rejseminder kreativt i hjemmet – få forstørret de bedste rejsebilleder op, så du kan dekorere væggen på fineste vis. Her får du inspiration til, hvordan du kan lave en personlige fotocollage med rejsebilleder, så du kan nyde dine flotte billeder og tænke tilbage på fantastiske rejseoplevelser hver eneste dag.

Dekorer væggen med forskellige rejsebilleder

Fotocollage med rejsebilleder hænger på en hvid væg
Hæng en fotocollage op i hjemmet med skønne billeder fra familiens rejse

En collage gør det muligt at vise mange forskellige aspekter og øjeblikke fra en rejse på samme tid. Fordelen er, at du ikke behøver at beslutte dig for ét konkret pletskud, der skal op at hænge på væggen. Med en fotocollage kan du nemlig kombinere en masse dejlige billeder fra familiens rejse. Så kan du både se billeder af den smukke strand, I badede ved, det fine tempel I besøgte, den imponerende vandretur I var på samt mange andre oplevelser. Du kan altså samle rejseminderne ét sted – smart, ik? I kombination med hinanden understøtter dine rejsebilleder hinanden og fortæller en historie på collagen. Collagen bliver ét stort og unikt stykke fotokunst, der helt sikkert vil skabe glæde og minde dig om gode stunder hver dag. Hæng collagen med dine rejseminder op i stuen, i gangen, i soveværelset eller i et hjemmets andre rum, og glæd dig til at opleve den effekt, collagen giver rummet.

Tip: Har du været ude at rejse med nogle venner eller andre familiemedlemmer? Så er en dekorativ fotocollage med billeder fra jeres fælles rejse en oplagt gaveidé! En unik og personlig gave, der vil vække stor begejstring.

Vælg det perfekte materiale til din fotocollage

Fotocollage med rejsebilleder hænger på en væg over en grå sofa
Du kan lave din fotocollage med rejsebilleder i mange forskellige formater og materialer

Du kan designe din collage med rejsebilleder, så den bliver nøjagtig, som du vil have den – der er nemlig et væld af designmuligheder! Det er først og fremmest et spørgsmål om personlig stil og smag, hvordan du ønsker at få din collage trykt. Inden du vælger materiale, kan det være en god idé at overveje, hvor fotocollagen skal hænge. Skal den have en iøjnefaldende plads i stuen? Skal den bruges som dekoration på et værelse? Eller skal den gives i gave (husk at tænke på modtagerens stil)?

Du kan designe din fotocollage på alt fra plakater til fotolærred til fotopanel, som galleritryk eller på en alu-plade, Billede på skumplade eller som billede på akrylglas. Der er altså rig mulighed for at skabe en smuk fotocollage, som passer perfekt ind i din stil – det er bare at vælge det materiale, du synes bedst om. Uanset valg er alle materialer meget dekorative og har hver især forskellige egenskaber og kendetegn. Om du vælger den ene eller anden slags, bliver alle personlige vægbilleder leveret i absolut bedste kvalitet!

Tip: Du kan også lave en fotocollage med dine rejsebilleder som en Flerdelt vægbillede, hvor dine billeder hænger ved siden af hinanden på en væg.

Nemt at designe og hurtig levering

Fotocollage med rejseminder hænger på en væg ovenover et sort skab
Gør hjemmet ekstra personligt med en fotocollage med gode ferieminder

Uanset hvilken løsning på collagen du bedst kan lide, er det heldigvis meget enkelt at lave en fotocollage med rejsebilleder. Vi anbefaler, at du bruger vores populære CEWE Fotoprogram, hvor du kan gå på opdagelse og dykke ned i den kreative verden, der åbner sig for dig. Fotoprogrammet er gratis, og det er meget brugervenligt! I programmet kan du se alle de mange designmuligheder, du har for at skabe den helt perfekte collage med dine rejsebilleder! Husk, at du altid kan kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp til dine CEWE-fotoprodukter.

Tip: Har du brug for hjælp til, hvordan du skal hænge dine billeder op? Vi giver dig gode ideer og tips til, hvordan du kan hænge billeder op og placere dem på væggen.

God fornøjelse med fotocollagen!

Har du mange flotte feriebilleder? Sæt dine ferieminder i en rejsebog, hvor der er plads til mange fotos!

Velkomstfordel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer

Læs om:

  • Unikt tilbud på dit første køb af CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer
  • Kreative tips og idéer til gaver
  • Fototips og spændende produktnyheder
  • Sjove fotokonkurrencer
  • Vores nyhedsbrev og hjemmeside er fyldt med inspiration
  • Benyt muligheden og lav hurtigt flotte, personlige gaver
* Du modtager værdikoderne, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Koderne gælder til din første ordre af CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik, som du kan læse mere om nederst på siden. Du kan til hver en tid afmelde dig igen via linket i nyhedsbrevet.

Din tilmelding…

mangler kun ét klik

Af sikkerhedsmæssige årsager vil du snarest modtage en bekræftelsesmail fra os. Klik på linket i mailen for at bekræfte din tilmelding og for at kunne gøre brug af velkomstfordelene.

Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Det gør du ved at klikke på linket for afmelding nederst i nyhedsbrevet eller i ”Min konto”.

Vi beklager

Der er desværre opstået en fejl

Vi kunne desværre ikke melde dig til vores newsletter. Prøv igen senere.