Genoplev dit livs rejse hver dag


Lav flotte vægbilleder fra dine rejser og få et strejf af noget eksotisk og spændende ind i hverdagen. Dine rejseoplevelser er minder, du aldrig vil glemme. Mødet med andre kulturer, kontakten til fremmede mennesker, der har lukket dig ind og smagen af den anderledes men lækre mad…

At rejse er at leve, sagde HC Andersen, og hvor havde han ret. Det er i mødet med andre, vi får et indtryk af, hvem vi selv er. Samtidig reflekterer vi også over hvem vi er, når vi er alene, og der er stille. Og hvor finder man stilheden og tiden til eftertænksomhed og men også mødet med andre mennesker mere, end når vi er på rejse? Så pas godt på dine rejseminder. Forevig dem i stemningsfulde og smukke vægbilleder, så du kan nyde dem i hverdagen.


Rejseminder på væggen - lav vægbilleder med dine feriebilleder


De fleste tager mange rejsebilleder, når de er på farten. Hvis du gerne vil have mere glæde af dine feriebilleder i hverdagen, kan du lave vægbilleder med fotos, du selv har taget. Du kan for eksempel lave flotte, farvestrålende fotoplakater trykt på forskellige typer lækkert fotopapir.

Pynt med dine feriebilleder forskellige steder i boligen. Hvad synes du for eksempel om fotolærreder i badeværelset med motiver fra den lækker strand i Thailand? Eller lav små indrammede billeder til køkkenet med motiver fra det stemningsfulde madvaremarked i Barcelona. Du kan også lave en flot, stor fotocollage med motiver fra vores dejlige Danmark, her er jo skønt at holde ferie, og der er mange smukke motiver i naturen alle årstider.

Billeder er ofte de bedste minder, vi har fra rejser. De er i hvert fald de mest håndgribelige, og vi vil gerne gemme dem og se dem ind imellem sammen med familien eller venner. Det bedste du kan have med hjem fra en rejse, er et kamera fuld af gode, sjove, flotte og stemningsfulde billeder af dine oplevelser. Desværre ender mange billeder med at blive liggende på kameraet, så her får du et par tips til, Her kan du læse lidt om, hvordan du får dine rejseminder frem i lyset.


Sådan nyder du dine rejseminder i hverdagen


Udover fotoalbums og vægbilleder kan du lave mange andre fotoprodukter med dine rejsebilleder trykt på. se bare her:

  • • Lav en CEWE FOTOBOG med tekst, så du har navnene på de steder, du har været, og hvor dine billeder trykkes direkte på siderne. Det er et flot og varigt minde

  • • Lav dekorative dækkeservietter til hele familien. Så kan I nyde rejseminderne hver dag og oven i købet flere gange dagligt

  • • Indsæt billeder fra ferien i en flot fotokalender. Der er mange forskellige typer og formater at vælge imellem, og en overskuelig og flot kalender er til gavn for hele familien

  • • Lav en plakat til børnenes værelse med et lækkert motiv fra jeres ferie. Plakaterne trykkes i flotte, klare farver og er nemme at sætte op.

God fornøjelse!

 

Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.