Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 80 kr. til din næste CEWE FOTOBOG!

Kundeservice
78 79 78 03
aftalekalender slider

Aftalekalendere

Perfekt til skole, universitet og kontor.

Til produktoversigt

Alt om vores aftalekalendere

Vælg din favorit blandt to varianter

Hvor skal din kalender bestilles?

Du kan vælge mellem følgende muligheder
Vi anbefaler

CEWE Fotoprogram

  • Mange designmuligheder
  • Enkel installation på din PC eller MAC
  • Gem projekter lokalt på PC'en

CEWE Fotoverden app

  • Design og bestil, når du er på farten
  • Enkle designmuligheder
  • Gem dine projekter i appen

Design online

  • Nem og hurtig bestilling
  • Ingen installation nødvendig
  • Virker på alle enheder

Planlægningskalender 2020

Planlægningskalender med dine egne fotos på

Har du også mange aftaler og ting, du skal huske? Måske er det oven i købet dig, der er tovholder for hele familien? For rigtig mange mennesker er det vigtigt at planlægge deres aktiviteter og aftaler, så de får så meget ud af tiden som muligt. Vil du gerne have et godt og flot overblik over det, du skal, så lav en personlig planlægningskalender med dine egne billeder trykt direkte på siderne. Så bliver det lidt sjovere at have travlt.

Planlægningskalendere til ethvert behov

En god fotokalender er den ideelle følgesvend året rundt. Lav din egen fotokalender og hold øje med dine aftaler samtidig med, at du nyder dine yndlingsmotiver. Du kan bestille mange forskellige slags kalendere hos os, se et udpluk her:

Bestil din planlægningskalender online

De flotte planlægningskalendere er alle kendetegnet ved, at de bliver trykt i det design, du har valgt og med dine egne billeder trykt direkte på siderne.

Desuden er det så smart, at du også selv har mulighed for at vælge hvilken måned og år, din planlægningskalender skal starte med. Dermed kan du bestille en kalender når som helst på året uden at få en, hvor nogle af månederne allerede er gået.

Du kan lave og bestille din planlægningskalender via vores gratis bestillingssoftware, som du kan downloade her, eller du kan lave kalenderen online direkte her på siden.

Skab din personlige kalender til planlægning af årets store og små begivenheder

Der er mange ting, vi skal huske på både på arbejde og privat. Har du nu også husket, at du skal på kursus tre dage i næste måned? Eller at faster Gerda fylder rundt til maj? Derudover er der jo også alle de løse aftaler, såsom tid hos tandlægen eller ørelægen med børnene, forældremøder, bestyrelsesmøder og personalemøder.

Med din helt egen, specialdesignede planlægningskalender får du hurtigt et overblik over hverdagen, og med alle de forskellige formater vi tilbyder, er der også ét, der passer til dig og dine behov.

Kalenderen til planlægning – også til arbejdet

En personlig kalender er naturligvis oplagt til privat brug. Men hvad med også at lave kalenderen til arbejdet sjov? I kan vælge billeder af medarbejdere til den sidste, sjove teamevent og sætte ind på hver måned. Så bliver planlægningen af diverse møder, aftaler og deadlines meget sjovere. Hæng den i det åbne kontorlandskab eller fx i kantinen.

Eller måske ved teamlederens bord, så han bliver mindet om sine gode medarbejdere. Uanset, så skulle det gerne være en planlægningskalender som giver smil på læben – også mandag morgen.

Lav planlægningskalenderen i den bedste app

Når du skal lave planlægningskalenderen kan du, som nævnt ovenfor, lave den online eller via vores software. Men du kan også lave den i vores app. App’en kan bruges til en lang række af fotoprodukter som fotobøger og alle vores vægbilleder og fotogaver. Hvis du har alle dine fotos på mobilen og gerne vil lave kalenderen hurtigt, er app’en således også den bedste mulighed. Du kan læse mere på siden om vores foto-app.

100 % tilfredshedsgaranti på CEWE kalender

Med vores tilfredshedsgaranti er du sikret et produkt, som du bliver glad for. Modtager du et produkt, som du ikke 100 % tilfreds med, så har du mulighed for at få genproduceret din ordre eller få købsprisen retur. Læs mere om vores tilfredshedsgaranti.

Har du spørgsmål til bestilling af din planlægningskalender, tilfredshedsgarantien eller andet, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. De sidder klar til at hjælpe dig og kan kontaktes på tlf: 7879 7803 eller via mail: support@cewe.dk.