CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Spil og vind flotte præmier

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Cewe fotobog pure Cewe Cewe

CEWE FOTOBOG Pure

Saml din historie i 22 billeder i et moderne format: Forevig minderne fra enhver lejlighed på få minutter

 • Hurtig og nem at designe direkte fra din mobil
 • Perfekt beskyttet i et stilfuldt omslag
 • Blue Angel-certificeret naturpapir (100% genanvendt)
159,00 kr. *

Bestil via vores app eller online:

Når du lægger produktet i varekurven, vil du se det forventede leveringstidsrum.

Produktinformation

Format

ca. 15 x 15 cm (lukket)

Omslag:

Hardcover

Sidetal:

22 sider

CEWE FOTOBOG Pure stilarter

Vælg din favorit blandt de syv stilarter i sort eller hvid
Cewe fotobog Pure Simple Quad Cewe fotobog Pure Stile Simple Quad simple quad
cewe fotobog pure stile wilde style cewe fotobog pure stile wide style wide style
cewe fotobog pure stile style cewe fotobog pure stile style style 43
cewe fotobog pure stile outofthebox cewe fotobog pure stile outofthebox out of the box
cewe fotobog pure stile fancy line cewe fotobog pure stile fancy line fancy line
cewe fotobog pure stile style cewe fotobog pure stile style label style & label
cewe fotobog pure stile full style cewe fotobog pure stile full style full style

Produktdetaljer

Læs mere om papir, omslag og slipcase!
cewe fotobog pure egenskaber digitaltryk cewe fotobog pure egenskaber digitaltryk Papirtype: Digitaltryk standard

De matte hvide eller sorte sider viser ét enkelt motiv pr. side.

cewe fotobog pure egenskaber hardcover cewe fotobog pure egenskaber hardcover Hardcover

Du kan designe det fine hardcover med dit eget billede og titel.

cewe fotobog pure egenskaber dekorativ indpakning cewe fotobog pure egenskaber dekorativ indpakning Slipcase

Med den fine slipcase er din CEWE FOTOBOG Pure ikke kun beskyttet - den er også pakket stilfuldt ind.

cewe fotobog pure enkel

Nemt 22 billeder, titel og forord - færdig

cewe fotobog pure personlig

Personlig Din historie i centrum

cewe fotobog pure pure

Pure Glæde i et stilfuldt kvadrat

Hvor vil du designe din CEWE FOTOBOG Pure?

Du kan vælge mellem følgende muligheder

CEWE FOTOBOG Pure app

Download nu fra App Store: Med CEWE FOTOBOG Pure appen kan du designe din fotobog i løbet af få minutter.

CEWE FOTOBOG Pure app

Download nu fra Google Play: Med CEWE FOTOBOG Pure appen kan du designe en fotobog på et øjeblik.

Andre CEWE FOTOBOG-formater

Vælg mellem ni formater, seks papirtyper og fem omslag!

Lav CEWE FOTOBOG Pure hurtigt og enkelt

Brug vores app til at lave fotobogen på din mobil, og du har en personlig gave klar på ingen tid!

Hvad er en CEWE FOTOBOG Pure?

Hos CEWE kan du lave fotobøger i mange forskellige formater blandt andet en CEWE FOTOBOG Pure. I modsætning til en CEWE FOTOBOG Stor Panorama, hvor der er plads til mange billeder, er Pure en lille fotobog med plads til 22 billeder. Vi kalder denne fotobog Pure, fordi bogen er meget stilfuld og enkel med rene linjer og et minimalistisk udtryk. Fotobogen er kvadratisk og har et moderne design i sort eller hvid, hvilket virkelig sætter de billeder, du har udvalgt, i centrum. Når siderne er rolige og rene, får billederne al opmærksomheden, hvilket kun er en fordel, når du læser bogen.

Hvad er en fotobog, og hvorfor skal jeg lave en fotobog?

En fotobog er ganske enkelt en bog med fotos. Det er en større eller mindre bog fyldt med dine billeder fra en særlig begivenhed eller en særlig periode i dit liv. Hos CEWE kan du lave fotobøger med bryllupsbilleder eller feriebilleder. Du kan lave en Barnets bog om dit barns første år eller en årbog med billeder fra et helt år. Du kan føje tekst til billederne og dekorere bogens sider med forskellige effekter. Du vælger fotobogens format og design og laver den digitalt på din computer eller smartphone.

En fotobog har samme funktion som et fotoalbum: Det er en bog fyldt med billeder, der fortæller historien om din familie, en rejse, en stor fest, dine børn, din hobby. Så længe du bliver glad og begejstret ved tanken om at kigge på alle de sjove og kærlige billeder, er det op til dig, hvad bogen skal handle om. Du skal lave en fotobog for at have nogle dejlige minder at se tilbage på om 5, 10 og 30 år! Fasthold tiden, der i sandhed flyver afsted, og de vigtige øjeblikke i en fotobog. Med fotobøger har du hurtig adgang til gode stunder og store begivenheder, og du kan nemt følge med i livets udvikling.

Mange fordele ved en CEWE FOTOBOG Pure

Pure er en unik fotobog af høj kvalitet. Denne fotobog egner sig til en mindre begivenhed, som du gerne vil forevige i form af billeder i en bog. Pure har mange fordele:

 • Fotobogen er hurtig at lave, da du kun skal udvælge 22 billeder. På den måde slipper du for at bruge lang tid på at lave bogen. Det er nemlig udvælgelsen af billeder, der kan tage lang tid, når du laver din egen fotobog.

 • Fotobogen er nem at lave og bestille, da du kan gøre det hele fra din mobil ved at bruge vores app CEWE FOTOBOG Pure. Lav bogen når du slapper af i lænestolen søndag aften, eller mens du sidder i bussen.

 • Fotobogen kommer i en elegant slipcase, altså et slags etui, der beskytter bogen. Slipcasen fungerer også som indpakning, hvilket er smart, hvis du ønsker at forære fotobogen væk i gave. Det gør Pure til den perfekte fotogave!

 • Du kan vælge mellem syv forskellige stilarter, når du designer fotobogen. Alle syv designs er i sort eller hvid, hvilket skaber en stilfuld ramme om dine billeder. Pure tager sig flot ud på din kommode, dit sofabord, eller hvor end du synes, at bogen passer ind i dit hjem.

Lav fotobogen på mobilen i vores app

Når du alligevel sidder med din mobil og har brugt rigeligt med tid på sociale medier, hvor du har set på hundredvis af billeder, har du måske selv lyst til at udgive dine egne billeder? Hvorfor ikke lave en fotobog direkte fra din mobil? Det kan du nemlig gøre hurtigt og enkelt med CEWE FOTOBOG Pure og den tilhørende app af samme navn.

Sådan laver du fotobogen i appen:

 1. Allerførst skal du tænke over, hvilken begivenhed fotobogen skal handle om. Er det strandturen fra i sommer? Er det den runde fødselsdag, du var til i efteråret? Måske har du været til en særlig god og dragende koncert? Vælg et tema og vær sikker på at du har i hvert fald 22 gode billeder, som kan bruges i bogen.

 2. Dernæst skal du downloade appen til din smartphone. Har du en iPhone, går du ind i App Store og søger på appen, CEWE FOTOBOG Pure. Har du en android, bruger du Google Play til at finde og downloade appen.

 3. Åben appen. Vælg CEWE som den partner, du bestiller fotobogen igennem.

 4. Giv appen tilladelse til at bruge de billeder, der ligger på din mobil.

 5. Vælg de 22 billeder du vil bruge i fotobogen.

 6. Vælg en stilart til din fotobog og vælg om fotobogen skal være sort eller hvid. Tænk på om dine billeder vil se flottest ud med en hvid eller sort ramme omkring sig.

 7. Tilføj en titel til din bog. Vælg et eller få ord, der beskriver begivenheden bedst muligt, gerne på en overraskende eller sjov måde.

 8. Tilføj forord til din bog, hvis du har lyst. Du kan indlede fotobogen med nogle ord om begivenheden eller dedikere bogen til den person, du ønsker at give bogen til. Sådan en beskrivelse kan supplere billederne fint og hjælpe hukommelsen på vej, når du kigger i bogen om 10 år og måske har lidt svært ved at huske præcis hvilken begivenhed, fotobogen drejer sig om.

 9. Gå igennem billederne og tilføj billedtekst til de enkelte billeder, hvis du vil. Billedteksten kan ligesom forordet være et fint supplement til motivet på billedet. Du kan skifte billederne ud, hvis du ønsker at bruge andre billeder i fotobogen eller vil ændre rækkefølgen på billederne.

 10. Når du er færdig med fotobogen, tryk ”Se ordre”. Her kan du vælge at lave endnu en Pure-fotobog, eller du kan trykke ”Fortsæt”. Ønsker du blot den ene fotobog, skal du trykke ”Fortsæt” og logge ind for at betale og bestille bogen. Vil du senere lave flere fotobøger, åbner du bare appen og går i gang.

Du modtager din fotobog inden for kort tid.

Du kan også designe fotobogen online her på hjemmesiden.

Fotobøger, der minder om Pure

Er du vild med fotobogens lille format, har vi nogle andre fotobøger, du sikkert også vil synes godt om. Se bare denne CEWE FOTOBOG Kvadratisk, der med sin firkantede form minder meget om Pure. Denne fotobog er lidt større end Pure og kan indeholde op til 202 sider med billeder og tekst. Så ønsker du en fotobog med flere end 22 sider, er det den kvadratiske fotobog, du skal vælge. Med denne fotobog har du også mulighed for at bruge effektlak.

Du kan også lave et fotoalbum online i næsten samme format som Pure. En CEWE FOTOBOG Kompakt Panorama måler 19 x 15 cm. og er dermed samme størrelse som Pure-fotobogen bare i et panorama format. Til gengæld har denne bog plads til mange flere fotos! Giv bogen som gave eller brug den til at fortælle de små historier om udflugten i zoologisk have eller kanoturen.

Den mindste fotobog, vi har, er en CEWE FOTOBOG Mine og Lille. Denne billedbog er perfekt til børn, netop fordi bogen ikke er særlig stor. Men det betyder ikke, at der ikke er plads til mange flotte billeder af for eksempel alle familiemedlemmerne og vennerne eller kæledyrene.

Gaveidéen til enhver anledning

Der er mange anledninger til at lave en fotobog. Og der findes endnu flere anledninger til at give en fotobog i gave for eksempel fødselsdag, valentinsdag, mors dag og fars dag. Fotobøger er de mest personlige gaver, der findes, fordi billederne fremkalder minder, som modtageren af fotobogen kan smile af og finde glæde i igen og igen. Pure er den oplagte gaveidé, fordi denne fotobog kommer med en slipcase, der er en elegant form for indpakning, som du måske ikke kunne have gjort bedre selv. Uanset sparer du tid, når du ikke selv skal pakke fotobogen ind. Det giver mere tid til at kigge i bogen sammen med den person, du giver bogen til.

Pure-fotobogen er den perfekte værtindegave

Skal du til fest hos din veninde eller spise middag hos dine forældre og har lyst til at have en lidt anderledes værtindegave med? Så lav nemt en CEWE FOTOBOG Pure og tag den med under armen! Vælg nogle billeder fra den sidste fest du var til med din veninde eller brug nogle billeder af turen i sommerhuset, hvor hele familien var med inklusiv dine forældre og dine børn. En fotobog vil helt sikkert holde længere end en buket blomster eller en æske chokolade.

Andre hurtige gaveidéer

Har du brug for idéer til andre personlige gaver, der er hurtige at lave, så bliv endelig her på CEWE.dk. Vi har et stort udvalg af gaver i alle prisklasser. Lav for eksempel:

 • et krus med billede. Vi har krus i forskellige former og størrelser af både porcelæn og emalje. Så der er både et krus til morfars kaffe og lillesøsters mælk.

 • et foto puslespil, som I kan lægge sammen, når middagen er spist. Vælg det antal brikker der passer til dine puslespilsevner, og find det bedste billede du har af dig og personen, der skal have puslespillet i gave.

 • en pude med dit eget print. Tilføj dit yndlingsbillede og eventuelt en tekst til en blød pude der passer i størrelse til den, du giver puden til. Puden er perfekt til en stille lørdag aften på sofaen med en god film sammen med dem, du holder mest af.

Ha’ det sjovt med at lave din fotobog og glæd dig til at se resultatet!