CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Familiekalender
Familiekalender
Familiekalender
Familiekalender
Familiekalender
Familiekalender

Familiekalender

Med en familiekalender får du en kolonne til hvert familiemedlem – og du bevarer det store overblik.

 • To formater
 • Op til seks kolonner
 • Valgfri startmåned
fra 179,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

I næste trin vil du se den forventede leveringstid, baseret på dine valg.

Produktinformation

Formater:

 • A4 (ca. 21 x 30 cm)
 • A3 (ca. 30 x 42 cm)

Det modtager du:

 • Tolv kalendersider plus forside
 • Spiralryg med ophæng

Papirtyper:

 • Digitaltryk standard
 • Det er muligt at skrive med kuglepen på papiret

Alt om vores papirtyper

Læs mere om digitaltryk standard
Digitaltryk mat Cewe kalender Digitaltryk mat Cewe kalender Digitaltryk standard Intensive farver, silkemat look

En allrounder! Digitaltryk standard er af høj kvalitet og har en vægt på 250 g/m². Papiret har en flot, silkemat overflade, og det er muligt at skrive på papiret med en blyant.

Lav nemt en personlig familiekalender 2024

Få hjælp til at koordinere familiens mange aftaler – køb en familiekalender! Med en familiekalender for 2024 bevarer du det store overblik. Lav fotokalenderen med dine egne billeder i A4- eller A3-format.

Familiekalender 2024 i A4- eller A3-format

Lav selv en superflot og personlig kalender i praktisk A4-format til alle familiens aftaler.

Synes du også nogle gange, det er svært at holde styr på familiens aftaler, og mister du en gang imellem overblikket? Giv dig selv og resten af familien en hjælpende hånd med planlægningen af alle jeres gøremål. Lav en familiekalender, hvor hvert familiemedlem har sin egen kolonne med god plads til at skrive aftaler ind i. Familiekalenderen skaber overblik og hjælper hele familien med at holde styr på planlægning og koordinering af aftaler i en travl hverdag og pyntet med dine egne billeder, er den også flot at se på.

Lav selv din familiekalender med billeder online

Det er nemt at lav din egen fotokalender til familiens aftaler og arrangementer. Se her, hvordan du gør:

 • Start med at downloade vores gratis bestillingssoftware. Så har du vores mange skabeloner til rådighed og mange forskellige designmuligheder. Desuden kan du så også gemme dit produkt og arbejde videre på det senere, hvis du ikke bliver færdig på én gang
 • Vælg det ønskede design til kalenderen og vælg startmåned og år
 • Tilføj dine egne billeder og eventuelt tekst
 • Læg din kalender i varekurven og færdiggør din bestilling

Gør det nemt for dig selv ved at finde de billeder du vil have med i kalenderen først og læg dem i en mappe på computeren. Så er det hurtigt og nemt at finde dem, når du skal uploade dem til kalenderen.

Kalendere hjælper med at holde styr på aftaler

Kalendere skaber overblik! Med familiekalenderen bliver det en leg at holde styr på alle aftaler. Og det smarte er, at man ikke kun ser egne aftaler, men også de andres. Så børnene kan hurtigt se, at: ”nåh ja, det er jo i dag, far går til badminton, så jeg skal selv lufte hunden og give guldfisken mad.” Den ældste kan se, at mor arbejder sent om onsdagen, så det er hans maddag.

Du har også mulighed for at vælge familiekalenderen i A3, hvis du vil have et større format.

2, 3, 4 eller 5 personer? Du kan lave en familiekalender til lige præcis din familie:

Der er så mange forskellige familiesammensætninger i Danmark, og med vores store udvalg i planlægningskalendere og de mange designmuligheder, er det med garanti også muligt at lave en kalender, der passer lige præcis til din familie.

 • Familiekalender til familien på 2 medlemmer. Er I en lille familie på 2 medlemmer? Måske er I et par eller en single-forælder med ét barn? Så kan man også sagtens have kalenderen fuld! Lav familiekalenderen så I har en kolonne hver. Når der kun er 2 kolonner, er der god plads til at skrive aftaler ned. Du kan eventuelt også lave en ekstra kolonne, som du kan bruge til at skrive fødselsdage og andre mærkedage i omgangskredsen ned på. Så er der også styr på dem.
 • Familiekalender til familien på 3 medlemmer. Den lidt større familie med 3 medlemmer er som oftest mor, far og ét barn eller en single-forældre med 2 børn. Også her står aftalerne i kø, både mens børnene er små, og du skal huske på, at de skal til børneundersøgelse, til møde i børnehaven og på tur med rød stue. Men også når de små blive til store teenagere, er der nok at se til. Håndboldstævner, klassefester og karatetræning. Med denne smarte planlægningskalender kan selv de mest forvirrede teenagere finde ud af, hvad de skal og hvornår.
 • Familiekalender til 4 medlemmer. Forældre og 2 børn? Eller single-forældre med 3 børn? Også her er der mange aftaler at holde styr på. Og det giver jo sig selv, at jo flere familiemedlemmer, der er, jo flere aftaler er der at holde styr på. Få eventuelt hele familien med på råd, når kalenderen laves. Så bliver alle hørt, og børnene kan selv være med til at bestemme udformningen af kalenderen. Så bliver det nok også sjovere at holde styr på sine aftaler.

Du kan altid lave en ekstra kolonne i din familiekalender. Den kan så bruges til at notere fødselsdage og arrangementer ned i, så de ikke bliver glemt.

En kalender til din familie – perfekt som familiens ugekalender

Hvis du laver en personlig kalender til dig og din familie her hos CEWE, får du samtidig en smart måde at planlægge familiens uge på. Du kan nemlig samtidig bruge den som ugekalender. Du vælger selv en skabelon til din kalender, som passer til din familie. Så du behøver ikke købe en anden ugekalender. Du kan skrive i kolonnerne for hver dag i ugen ud for hvert familiemedlem, så du nemt får et overblik over, hvad alle skal lave i din familie og de forskellige aktiviteter. Fordi du sætter familiens egne fotos på din kalender fra CEWE, får du en langt mere personlig og unik kalender end hvis du blot har købt en standard kalender som fx dem fra Mayland, hvor du vil vide, at den samme vægkalender hænger i mange andre danske familiers hjem.

Lav en familiekalender for 2024

Måske fik du ikke bestilt kalenderen inden starten på et nyt år, men du har sikkert allerede været ved at planlægge nogle aktiviteter og arrangementer for 2024, ikke? Og hvis du savner at skrive dem ind i kalenderen, kan det altid nås! Du kan gennem hele året bestille familiekalenderen til 2024 og begynde at skrive de nye aftaler ind. På alle vores kalendere gælder det nemlig, at du selv kan bestemme, hvilket år og hvilken måned, den skal begynde med. Så er du sikker på ikke at få en kalender, hvor nogle af månederne ellerede er gået.

Er du på jagt efter en anden slags fotokalender end en familiekalender? Se vores store udvalg af vægkalendere, planlægningskalendere og bordkalendere.