CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Flerdelt vægbilleder
Flerdelt vægbilleder
Flerdelt vægbilleder
Flerdelt vægbilleder
Flerdelt vægbilleder
Flerdelt vægbilleder

Flerdelt vægbillede

Imponerende alsidig

Med vores flerdelte vægbilleder laver du pæne kunstværker eller fine collager med op til ni dele.

 • Præsenter dine billeder på en imponerende måde
 • Et motiv fordelt over flere dele eller flere forskellige motiver
 • Mange forskellige layoutskabeloner som tilvalg
 • Vælg mellem flere spændende materialer
fra 298,00 kr. *

Tilfredse kunder betyder alt for os! Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på dit CEWE-produkt.

Hvordan vil du bestille?

I næste trin vil du se den forventede leveringstid, baseret på dine valg.

Produktinformation

Produktvarianter:

 • Fotoplakat
 • Fotolærred
 • Billede på skumplade
 • Billede på aluminiumsplade
 • Billede på akrylglas
 • Galleritryk

Et billede fordelt over flere dele. Vælg mellem 5 materialer i forskellige layouts og størrelser.

Læs mere om mulighederne for at designe flerdelte vægbilleder.
Flerdelt et motivFlerdelt et motiv

Flerdelt vægbillede med ét motiv

Du kan designe og kombinere vores flerdelte billeder i mange forskellige formater – bestående af to, tre eller fire dele.

Sæt flere motiver kreativt op

Lad dig inspirere!
Flerdelt flere motiverFlerdelt flere motiver

Flerdelt vægbillede med flere motiver

Har du to eller flere motiver, som du gerne vil placere sammen? Så gå på opdagelse i vores mange muligheder for at lave flerdelte vægbilleder.

Flerdelt vægbillede - skræddersy dine egne vægbilleder

Lav flotte og personlige vægdekorationer med dine egne fotos

Mangler du lidt inspiration til dine vægdekorationer? Ender du tit med at hænge det samme op, som hang der før, bare fordi du ikke lige kan finde på noget andet? Eller smækker du hurtigt et par plakater op, som alle de andre også har hængende? Så er det måske på tide at prøve noget nyt.

Hos CEWE kan du lave personlige vægdekorationer, som du har stylet og dekoreret, så de er præcis, som du ønsker det. Du skal som udgangspunkt bare have det gode motiv – et af dine egne billeder – så har vi resten, og et rigtig godt samarbejde kan begynde.

Vægdekorationer til stuen med dine egne billeder

Vi tilbyder mange muligheder for at vælge motiver, størrelse og materiale til din vægdekoration, for eksempel foto på lærred, så du kan lave din egen kunst tilpasset det rum, den skal hænge i. Dermed kan du lave vægdekorationer til stuen, til alle værelser og til køkken og gang efter din helt personlige smag. Alle vægdekorationer laver du online her på vores side, så vi sparer dig også for en tur i Ikea. Se her hvordan du kan dekorere dine vægge:

 • Brug dine egne billeder. Find dine flotteste og mest stemningsfulde billeder, som du kunne tænke dig at få op på væggen. Det kunne for eksempel være billeder af børnene eller flotte naturbilleder, du har taget på en ferie eller på en tur i skoven
 • Når du først har motivet, du gerne vil bruge til din vægdekoration, skal du vælge materiale og størrelse. Du kan få trykt dit billede på forskellige typer materialer, såsom træ og metal. Læs mere om det i næste afsnit
 • Vær sikker på at du vælger den rigtige størrelse til dit billede. Vi tilbyder vægbilleder fra 20 x 20 cm. og op til over 1 meter x 1 meter. Mål efter på din væg hvor meget eller lidt det egentlig er. Tegn det eventuelt op med en svag blyantstreg, du kan viske ud bagefter. Så får du et mere realistisk billede af, hvor meget din nye vægdekoration vil fylde.

Hvis du mangler lidt inspiration til din vægdekoration, så tag et kig i vores motivgalleri. Her finder du rigtig mange billeder delt ind i kategorier. Dermed er det nemt at finde, hvis du leder efter et bestemt motiv. Du kan også klikke lidt rundt og lade dig inspirere til din egen vægdekoration.

Lav vægdekorationer i træ, metal og mange andre materialer

Dine vægbilleder kan have et helt særligt udtryk alt efter, hvilket materiale du vælger at få det trykt på. Du kan blandt andet vælge mellem følgende spændende muligheder:

 • Vægdekoration i træ. De sidste år er det blevet meget moderne at invitere naturen indenfor i dekorationen og udsmykningen af hjemmet. Vælg at få din vægdekoration trykt på træ, hvis du godt kan lide det lidt rustikke look
 • Vægdekoration i metal. Dit billede trykt på en metalplade giver et stemningsfuld og lidt råt udtryk. Vores billeder på aluminiumsplade er lette og holdbare og giver en rigtig flot effekt
 • Flerdelt vægbillede giver også en spændende effekt i indretninger
 • Vægdekoration i eget design: Alle vægdekorationerne kan laves med dine egne fotos eller et billede fra vores motivgalleri. I vores designsoftware kan du prøve dig frem med at sætte dit billede på forskellige materialer for at se, hvilket der passer dig bedst. Du kan nemlig se en pre-view, før du lægger ordren ind.

Design din egen vægdekoration

Vægdekorationerne laver du online på vores hjemmeside eller via vores designsoftware. Se her hvordan du gør:

 • Kig dine billeder igennem og find det, du vil bruge til at designe din egen vægdekoration med
 • Upload dit valgte billede
 • Vælg materiale, det skal trykkes på
 • Vælg størrelse
 • Brug vores gratis redskaber til at udsmykke dit billede med skygger, tekst osv. Der er så mange muligheder for at designe din vægdekoration, så den bliver noget særligt og meget personlig
 • Læg dit produkt i varekurven og gør din bestilling færdig. Billedet bliver sendt til produktion med det samme og er klar til levering enden for 4-8 hverdage
 • Husk på at vores søde og dygtige kundeservice altid sidder parat til at vejlede dig, hvis du skulle få brug for hjælp

Søde vægdekorationer til børnene

Du kan designe vægdekorationer til hele familien eller til hele huset. Børnene vil da også gerne have noget flot at se på, når de er på deres værelser, måske vil de oven i købet være med til at lave billederne eller bare bestemme motiverne. Hvad ville de mon sige til søde vægbilleder med familiens kæledyr? Eller med bedsteveninden? Eller hele familien samlet?

Når du nu er i gang med at indrette værelser til børnene, så tag et kig på vores fotogaver, der også passer til ethvert børneværelse. Det kan for eksempel være en pude med billede, puslespil og bamser med jeres egne billeder på. Tror du lige, det ville falde i god jord hos de små med et vendespil med billeder på af deres venner, familie og hverdagsstunder? Og mon ikke en pude med billede af familiens nye hundehvalp ville smelte et lille pige- eller drengehjerte? Det tror vi nok, det ville!

Hos CEWE kan du lave personlige vægdekorationer med dine egne billeder

Færdige vægdekorationer er fine – men måske ikke så personlige. Har du måske nogen sinde set et stor, flot plakat med et billede, du har taget, i Ikea? Eller vægbilleder designet så de passer til lige præcis din stue eller værelse? Nej vel? Lav dem her og du får udsmykning til dit hjem, der er lige præcis, som du vil have det.