Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 80 kr. til din næste CEWE FOTOBOG!

Kundeservice
Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Rammer

Få dine billeder rammet smukt ind, så de tager sig endnu bedre ud.

Vores store udvalg af rammer til plakater

Skyggerammer til dit fotolærred

Vægbeslag

Træramme

Til vores billedrammer af træ benyttes der metalanordninger, der placeres med tre skruer på to hjørner.

Metalrammer

Til vores billedrammer af metal bliver produktet stabiliseret og forsynes med ophæng ved hjælp af metalkiler i hjørnerne.

Ramme til lamineret plakat

Ramme til lamineret plakat. Vægophænget er integreret i trærammen med et borehul på dette produkt.

Kunststoframme

Vores kunststoframmer har to monterede ophæng, der giver mulighed for placering i panoramaformat eller højformat.

Billeder i rammer

Flotte billeder kræver lækre rammer. Lav vægbilleder og find flotte billedrammer hos CEWE.

En flot ramme fuldender et smukt billede

Vores billedrammer er inddelt i 3 kategorier, Landsted, moderne og klassiske. Inden for hver enkelt kategori kan du vælge imellem 10 farver og passepartout i 4 forskellige farver.

I vores fotoprogram kan du prøve dig frem ved at uploade dit billede og se det med forskellige farver og typer af rammer omkring. Desuden kan du her på siden klikke på en ramme og se den i 3D og få oplyst mål. Dermed er det nemmere for dig at tage stilling til, hvilken ramme der passer til netop dit billede.

Men nogle billeder er udtryksfulde og smukke i sig selv, så det ligefrem ville være synd at indramme dem. Det gør sig gældende for vægbilleder, hvor materialet i sig selv er nok til at vise motivet på flotteste vis. Sådan er det for eksempel ved billeder printet på en aluminiumsplade eller på en skumplade. Her er materialet så karakteristisk at en billedramme nærmest ville forstyrre helhedsindtrykket. Desuden kan det knap nok lade sig gøre, at indramme et billede trykt på disse typer materialer.

Ram plet med kameraet og få flotte billeder i ramme!

Det er dejligt at kunne pryde væggene i hjemmet med supergode og flotte billeder, du selv har taget. Men måske synes du ikke, du har nogle billeder på dit kamera eller telefon, der egner sig til at blive forstørret og komme op at hænge? Så kan du gøre følgende:

  • Væn dig til at have dit kamera med dig. De fleste har i dag telefoner med ret gode kameraer, så for mange kommer det nok af sig selv
  • Tag billeder til forskellige lejligheder. Både når I fejrer en begivenhed såsom bryllupper, konfirmationer osv. Men husk også at tage billeder af hverdagens små øjeblikke, de kan være magiske
  • Gå en tur i skoven, i haven eller ud til vandet. Motiverne er ofte lige for, du skal bare øve dig i at få øje på dem
  • Husk på at de små øjeblikke kan være af ligeså stor betydning som de store