CEWE Fotoverden app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld nyhedsbrev og få en CEWE FOTOBOG - værdi: 80kr

Kundeservice
78 79 78 03
Vægbilleder Vægbilleder hexxas Vægbilleder hexxas Vægbilleder

hexxas

Dine yndlingsøjeblikke i sekskantede former

 • Et kunstværk med seks hjørner
 • Hård skumplad i højeste kvalitet
 • Kan kombineres og udvides over tid
fra 129,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

Produktinformation

Formater:

 • 18 x 15,6 cm
 • 27 x 23,4 cm

Materiale:

 • Trykt direkte på fem millimeter tyk hård skumplade
 • Tryk med syv farver

Produktfilm

Se, hvordan hexxas kan kombineres!

Vær kreativ med hexxas

Design dine personlige hexxas og kombinér dem, som du vil!
Cewe vægbilleder hexxas produktegenskaber størrelser
Overblik over alle formater

Arranger et billede ud fra flere elementer eller kombiner forskellige hexxas i størrelserne 18 x 15,6 cm og 27 x 23,4 cm i en kreativ komposition.

Cewe vægbilleder hexxas produktegenskaber størrelser cewe vægbilleder hexxas produktegenskaber vægophæng
Vægophæng og placering

Med Y-stykket og magnetophænget kan du nemt kombinere dine personlige hexxas til et samlet kunstværk, som du altid kan udvide.

cewe vægbilleder hexxas produktegenskaber vægophæng cewe vægbilleder hexxas produktegenskaber hårdt skum
hexxas på hård skumplade

Hård skumplade er et materiale i høj kvalitet til en god pris. Materialet er hvidt, stabilt, let og har en lang levetid. Billedet trykkes direkte på skumpladen med UV-print og i syv forskellige farver. Overfladen er mat og giver billedet en flot, elegant finish.

cewe vægbilleder hexxas produktegenskaber hårdt skum

hexxas – smarte og lækre sekskantede billeder

Vil du give dit hjem et unikt look? Så vælg dine egne fotos og få dem trykt på hexagoner.

Lav dine nye billeder til væggen i anderledes lækre formater og materialer – Lav hexxas! Skab et blikfag udover der sædvanlige med dine yndlingsmotiver. Læs her om CEWEs flotte, sekskantede vægbilleder, som du kan lave med dine egne motiver på.

hexxas trykt på hård skumplade i to størrelser

Når du laver hexxas billeder, bliver dit motiv trykt på en hård skumplade. Her kan du være sikker på at få et stabilt og holdbart materiale, der præsenterer dit billede på flotteste vis. Dit Hexxas billede vil få et mat look, der også er reflektionsfrit, så du kan hænge det hvor som helst i boligen. Du kan også vælge mellem 2 størrelser på dine Hexxas: 18 x 15,6 cm og 27 x 23,4 cm. Kombinér de 2 størrelser og giv dine vægge liv og variation. Ud over at kombinere de 2 størrelser, kan du også kombinere materialerne, hvis du skal lave en fotocollage eller en flerdelt vægdekoration. Det kan du blandt andet gøre ved at blande dine hexxas med fotos på lærred eller på alu-plader. Dermed skaber du endnu mere dynamik i din dekoration og giver det et spændende look.

Sådan kan du bruge dine hexxas

I flere år har hexagoner været fremme i moderne i boligindretning, det har dog som oftest været i form af små væghængte hylder eller reoler udformet som hexagoner. Nu kan geometrien for alvor rykke ind i din bolig i form af vores smarte hexxas med dine egne billeder trykt på.

Det der er så smart ved hexagonernes geometriske form er, at du kan blive ved i det uendelige med at ’bygge ud’ og tilføje nye hexagoner til din væg. Det er fordi, at deres form gør, at de passer perfekt ind i hinanden, hvilket du også kan se på for eksempel bikuber, der også består af rækker af sekskanter, der passer helt perfekt ind i hinanden. Udover fra naturens verden kender du også de sekskantede elementer, hvis du hækler eller syr tæpper eller babybolde i stof. Her bruger man også princippet med at sætte flere hexagoner, eller sekskanter, sammen.

Dette kan overføres direkte til vores hexxas, som gør sig rigtig flot med flere sat sammen til en samlet vægdekoration. Lav en flot og personlig fotovæg, som vi giver dig lidt inspiration til her:

 • Sæt dine hexxas i en lang række, eventuelt lidt forskudt fra hinanden
 • Lav en cirkel med dine hexxas. Den bliver godt nok ikke helt rund, men de kantede billeder i en form der ligner en cirkel giver en god kontrast
 • Lav en blomst med én stor hexxas i midten og mindre strålende ud fra
 • ’Byg’ både henad og op/nedad og udvid din hexxas-dekoration, når du har lyst

Lav geometrisk fotokunst med hexxas billeder

Geometriske figurer og elementer er altid moderne i boligindretningen, og ved at få trykt dine billeder som geometriske figurer, kan du virkelig understrege din personlige stil og tone. Dette er en helt ny og kreativ måde at tænke vægudsmykning på! Med det fleksible ophæng kan du udskifte og bytte rundt på din hexagoner lige så meget og lige så tit, som det passer dig. Sæt dem i diverse geometriske mønstre og former og lav dermed en dynamisk og personlig fotokunst til hjemmets vægge.

Din vægdekoration med hexxas kan du sammensætte på et utal af måder, den kan udvides nærmest i det uendelige. Der medfølger et supersmart ophæng med magnet, så du også nemt kan flytte om på dine hexagoner, hvis du har lyst til at om-arrangere dine billeder og eventuelt have dem siddende i en anden rækkefølge.

Er du tilfreds med dit CEWE vægbilleder?

Det håber vi meget, at du er. Skulle det modsatte være tilfældet, så kontakt endelig vores kundeservice, så hjælper de dig med at finde en løsning. Du har nemlig 100 % tilfredshedsgaranti, når du køber CEWE vægbilleder.

God fornøjelse!