Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG og vægbilleder!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Samsung slider Samsung slider

Mobilcovers til Samsung

Beskyt din Samsung smartphone bedst muligt.

Overblik over alle modellerne

Vælg din Samsung-model!

Personligt Samsung cover med billede

Vælg dit yndlingsfoto og lav dit eget cover til din Samsung telefon

Din nye Samsung telefon har du nok styr på, hvor du køber henne, og de tekniske specifikationer er du garanteret også helt inde i. Men hvad med det allervigtigste tilbehør, der beskytter din Samsung: Mobilcover i fedt design og med dit eget billede på. Dét er vigtigt, og her hos CEWE kan du selv lave superflotte Samsung Galaxy covers i forskellige stilarter og med det eller de billeder på, du ønsker.

Cover til Samsung Galaxy S10, S8 og alle de andre

Den populære Galaxy S10, som S10 Plus og S10e er en del af, har som bekendt et fantastiske kamera, og en helt unik skærm. Så pas godt på den med et godt cover, der både er flot at se på og beskytter din mobil helt perfekt. Uanset om din Samsung Galaxy har størrelse af en S10, S20 eller en af de andre populære modeller, har vi et cover, der passer dertil. Og du kan også fremkalde billeder, du har taget med telefonen, her hos os.

Og selvfølgelig cover til Samsung Galaxy S20

Der er mange modeller at vælge mellem, når du begiver dig ud på mobilmarkedet, og hver har deres styrke. Hvis du har bestemt dig for, at det er en Samsung, du skal have, er der de nyeste og superpopulære modeller, nemlig hele Samsung Galaxy S -serien:

  • Samsung Galaxy S10, S10 Plus og S10 Lite mv.
  • Samsung Galaxy Note
  • og den nye Samsung Galaxy S20, S20 Plus, S20 Ultra mv.

Det er superlækre telefoner med en masse specifikationer og lækre features, så husk at passe godt på din Samsung, uanset om du vælger den spritnye Samsung S20 eller en af de lidt ældre modeller som Samsung S7, S5 eller S4. Desuden kan du også lave iPhone cover og Huawei cover her, også med dine egen billeder på.

Design selv dit cover til Samsung Galaxy S20 og de andre modeller

Du kan lave dit Samsung cover med billede på 2 måder; enten her på vores hjemmeside eller i vores foto-app. Du kan hurtigt lave et flot cover med billede til din Samsung s20, s20+ eller hvad du nu har. Du skal bare vælge den model, du har, og uploade det billede, du gerne vil have trykt på. Og skal det være ekstra sjovt, kan du også pynte dit Samsung cover med cliparts eller lidt tekst, for eksempel dit navn. Så har du effektiv beskyttelse og lækker pynt i ét! Samsung telefoner ligger i forvejen rigtig godt i hånden, og er rare at holde, så det skal dit cover selvfølgelig ikke ødelægge. Men det er jo lidt forskelligt, hvad vi kan lide at røre ved, og derfor kan du vælge mellem forskellige typer af materialer. For eksempel kan dit cover laves af silikone eller læder. Det er vigtigt, at det er rart at holde ved, og at din telefon er godt beskyttet.

Tager du mange billeder med din Samsung Galaxy?

Med sådan et lækkert kamera gør du nok. Men hvad skal du så gøre af alle de billeder, du tager med din supergode telefon? Du skal da lave en fotobog, en fotokalender eller søde og flotte fotogaver til én, du holder af.