Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Samsung slider Samsung slider

Mobilcovers til Samsung

Beskyt din Samsung smartphone bedst muligt.

Overblik over alle modellerne

Vælg din Samsung-model!

Personligt Samsung cover med billede

Vælg dit yndlingsfoto og lav dit eget cover til din Samsung telefon

Din nye Samsung telefon har du nok styr på, hvor du køber henne, og de tekniske specifikationer er du garanteret også helt inde i. Men hvad med det allervigtigste tilbehør, der beskytter din Samsung: Mobilcover i fedt design og med dit eget billede på. Dét er vigtigt, og her hos CEWE kan du selv lave superflotte Samsung Galaxy covers i forskellige stilarter og med det eller de billeder på, du ønsker.

Cover til Samsung Galaxy

Der er mange modeller at vælge mellem, når du begiver dig ud på mobilmarkedet, og hver har deres styrke. Hvis du har bestemt dig for, at det er en Samsung, du skal have, er der de nyeste og superpopulære modeller, nemlig hele Samsung Galaxy S -serien:

Det er superlækre telefoner med en masse specifikationer og lækre features, så husk at passe godt på din Samsung. Desuden kan du også lave iPhone cover og Huawei cover her, også med dine egen billeder på.

Design selv dit cover til Samsung - både ældre og nye modeller

Du kan lave dit Samsung cover med billede på 2 måder; enten her på vores hjemmeside eller i vores foto-app. Du kan hurtigt lave et flot cover med billede til Samsung-telefon. Du skal bare vælge den model, du har, og uploade det billede, du gerne vil have trykt på. Og skal det være ekstra sjovt, kan du også pynte dit Samsung cover med cliparts eller lidt tekst, for eksempel dit navn. Så har du effektiv beskyttelse og lækker pynt i ét! Samsung telefoner ligger i forvejen rigtig godt i hånden, og er rare at holde, så det skal dit cover selvfølgelig ikke ødelægge. Men det er jo lidt forskelligt, hvad vi kan lide at røre ved, og derfor kan du vælge mellem forskellige typer af materialer. For eksempel kan dit cover laves af silikone eller skind. Det er vigtigt, at det er rart at holde ved, og at din telefon er godt beskyttet.

Tager du mange billeder med din Samsung Galaxy?

Med sådan et lækkert kamera gør du nok. Men hvad skal du så gøre af alle de billeder, du tager med din supergode telefon? Du skal da lave en fotobog, en fotokalender eller søde og flotte fotogaver til én, du holder af.