Personlig årskalender med dine fotos

Årskalender

Personlig årskalender

Få overblik over hele året

ÅRSKALENDER A4

ÅRSKALENDER A4

Denne årskalender har et praktisk format i A4, så den er nem at få plads til på væggen samtidig med, at du har et overblik over hele året.

49,00 kr*
ÅRSKALENDER A3

ÅRSKALENDER A3

Årskalenderen i A3 hjælper dig med at skabe overblik over hele året ét sted. Her kan du nemlig se hele året på én side med fotos i midten.

fra 59,00 kr*
Årskalender A2

ÅRSKALENDER A2

Endnu mere plads til din planlægning! Du kan selv vælge startmåneden, layoutet og designet på kalenderen. Med dine yndlingsbilleder skaber du en helt personlig planlægningskalender i et storartet A2-format, der giver dig et godt overblik over alle dine aftaler.
99,00 kr*

Årskalender med dine egne billeder


Få overblik over hele året med en personlig kalender med dine egne billeder. Med en årskalender hængende på væggen behøver du kun kigge ét sted for at se dine aftale. En flot årskalender både pynter og er til gavn, og med dine egne billeder på og et valgfrit design, kan du lave en helt unik og personlig kalender.

Årskalenderen fås i flere varianter
Design din årskalender så den bliver præcis, som du vil have den. Du kan blandt andet vælge imellem:


  •          Kalender i A2, A3 eller A4-format
  •          3 forskellige typer fotopapir
  •          Mange designs med farver og pynt i vores skabelon
  •          Valgfri startmåned og år i vores kalendere

Gør din årskalender til en personlig kalender! Alle årskalenderne er selvfølgelig med dine egne billeder, som du uploader på vores hjemmeside, så trykkes de direkte på din kalender. Det er hurtigt og nemt. Se her hvordan du gør:

1.   Under kalendere vælger du årskalender og format i menuen til venstre
2.   Lav din årskalender direkte på vores hjemmeside.
Hvis du vil have nogle flere design-muligheder: Download vores gratis bestillingssoftware.
3.   Tilføj dine egne billeder og supplér med farver, cliparts og eventuel tekst.
4.   Se en skabelon af din hjemmedesignede årskalender før du endeligt laver bestillingen.
5.   Læg din kalender i varekurv, gennemfør bestillingen og din årskalender er allerede på vej

Årskalenderen bliver en personlig kalender med fotos, og du kan bruge den både privat og på arbejde. Begge steder vil man jo gerne have noget pænt at kigge på, så udsmyk kalenderen med billeder af familien, flotte naturbilleder fra alle årstider eller hvad du nu interesserer dig for og har taget billeder af. Så bliver din personlige kalender endnu mere personlig! Mange steder både på arbejde og i privaten kan man bruge kalendere som en overskuelig oversigt over årets fastelagte begivenheder og fødselsdage.

Brug din årskalender med fotos her:

  •   Hæng en kalender i klasseværelset. Så kan børnene se, hvornår alle klassekammeraterne har fødselsdag, hvornår der er idrætsdag og ikke mindst, hvornår der er ferie og fridage
  •  Brug den på kontoret. Skriv mødeaftale ind, kollegaernes fødselsdage og hvornår de forskellige holder fri
  •  Derhjemme. Hæng årskalenderen i køkkenet og udsmyk den med søde og sjove billeder af hele familien. Skriv fødselsdage og arrangementer ind, så hele familien hurtigt kan se, hvad de skal og hvornår
  •  I idrætsforeningen. Skriv på kalenderen, hvornår lilleputterne træner håndbold, hvornår der er fodboldstævne og generalforsamling.

Nyhed
Årskalenderen fås nu også i det praktiske A2-format (59,4 cm x 42 cm). Det giver dig en større kalender og dermed et endnu større overblik over året samt mere plads til dine aftaler og arrangementer.

Alle vores fotokalendere kommer i flere formater, der alle har det til fælles, at du selv vælger startmåned og design, og de er selvfølgelig alle med dine egne, personlige billeder. Vælg mellem forskellige størrelser, layout, farver, og papirtyper og lav lige præcis den kalender, der passer til dig

Giv en personlig årskalender i gave
Har du mange gode billeder liggende på dit kamera, som aldrig er blevet fremkaldt? Sæt dem i en fotokalender og giv den i gave. Det kan være til din bedre halvdel med billeder af jeres børn, eller af en skøn ferie, hvor I tog nogle flotte billeder. Mon ikke også bedsteforældrene vil sætte pris på en stor, overskuelig årskalender? Udsmyk den med fotos af alle deres børnebørn og måske oven i købet oldebørn. Skriv hele familiens fødselsdage samt alle konfirmationer, barnedåb og andre familie-komsammener ind i kalenderen. Det er gaveidé, der både er praktisk og dejlig at kigge på.

Se også vores andre fotokalendere. Vi har et stort udvalg og tilbyder både ugekalendere, bordkalendere, vægkalendere og studiekalendere samt mange flere. Lav en personlig kalender med sit helt eget udryk. Alle kalenderne kan laves med dine egne billeder og med dit personlige præg på dem i form af billeder og udsmykning. Køb din nye fotokalender her!

 

Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.