Kundeservice
Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Få rabat på din fødselsdag

Hvem vil ikke gerne have gratis ting på deres fødselsdag?

Som regel lægger vores kunder et stort arbejde i at lave vores fotoprodukter med deres egne billeder på, og produkterne bliver alle produceret i allerbedste kvalitet på store produktionssites i Tyskland. Derfor kan vi desværre ikke forære dem væk. Til gengæld har vi en anden god fødselsdagsgave til dig: Få 75 kr. i rabat på alle vores fotoprodukter på din fødselsdag! Hvis du vælger med omhu, er du ret tæt på at få gratis fotoprodukter.

Hvad kan jeg få fødselsdags-rabat på?

Rabatten gælder på samtlige af vores flotte fotoprodukter. Så kan du jo selv vurdere, om du vil købe et af vores lidt dyrere fotoprodukter og trække 75 kr. fra, eller om du vil købe et billigere produkt og nærmest få det gratis.

Men så er det jo ikke gratis eller hvad?

Jo, det kan det godt være. Se her hvad du blandt andet kan vælge at bruge gaven til:

  • Vi fremkalder billeder til en lav stykpris. Dermed kan du vælge en hel stak billeder, som du så får gratis
  • Et andet eksempel på din fødselsdagsgave kan være et fotosæt med dit billede i forskellige små formater til forskellige små og store lejligheder
  • Du kan også få dine bedste billeder som store billeder. For din rabat kan du få adskillige forstørrelse på fotopapir, hvis du vælger de små formater
  • Skal det være en gave til andre end dig selv, kan du tage et kig i vores store udvalg af fotogaver. Det kunne for eksempel være en sød snekugle med foto til kæresten som en idé til valentinsdag eller som en lille julegave til pigen. Snekuglerne fås fra 69 kr.

Det var et lille udpluk. Du kan jo også, som skrevet tidligere, vælge at lave en fotobog med rabat med dine egne billeder og tekst og få rabat på din fødselsdag.

Hvordan gør jeg?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og tilføj din fødselsdag under din konto. Så får du rabat på din fødselsdag, hvor du modtager rabatkoden på mail. Indtast rabatkoden når du bestiller dit produkt. Det er nemt og ligetil! Se her hvordan du gør fra din pc:

  • Opret en konto. Det er også den, du skal logge på med, når du skal gemme lidt større projekter, for eksempel CEWE FOTOBØGER, som du vil arbejde videre på senere
  • Log på og vælg ‘Mit galleri’ og derefter fanebladet ‘Min konto’
  • Tilføj din fødselsdag og klik på ‘Gem’

Hvis du gør det fra din smartphone skal du gøre sådan:

  • Klik på de 3 vandrette streger øverst til venstre og vælg ikonet med manden
  • Log in på din konto eller opret dig som ny bruger
  • Udfyld din fødselsdag under ‘Personlige informationer’ og klik på ‘Gem’

Sådan! Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, er du også sikker på, at du ikke går glip af andre gode tilbud og rabatter på fotoprodukter, fødselsdag eller ej. Desuden får du også gratis tips og tricks og masser af inspiration til kreative måder at bruge dine billeder på.

Hvis du kan lide gratis ting, så se også din mulighed for at få printet 50 gratis Instagram-billeder.

Værsgo og tillykke med fødselsdagen!

Fødselsdagsrabatten kan bruges én gang pr. kunde og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Prisen er ekskl. ordregebyr og levering.