Fotoklistermærker

   Fotoklistermærker

   Små billeder til store kunstværker

   29,00 kr*

   • Strålende luksusfotopapir
   • Ark med fire, otte eller 16 billeder
   • Ideelt som erstatning for navneskilt

   Mere produktinformation

   Del:

   Kundeservice:

   Betal med:

   Leveringstid:

   Postforsendelse: 3-5 dage

   Forsendelsesomkostninger i overensstemmelse med prisliste

   Fotoklistermærker

   Design små kunstværker helt enkelt

   Produktbeskrivelse

   Produktbeskrivelse

   Lav klistermærker med dine egne fotos.

   Fotoklistermærkerne i luksusfotopapir fås på ark med fire, otte eller 16 billeder.

   Indsæt en valgfri tekst på dine klistermærker med foto, og brug klistermærkerne som erstatning for navneskilt. Brug de personlige stickers til f.eks. at dekorere dine børns skolehæfter.

   Produktinformation

   Produktinformation

   • Produktnr: 8160
   • Materiale: Luksusfotopapir
   • Anbefalet opløsning: mindst 472 x 318 pixel
   • Størrelse: Klistermærkeark: 13 x 18 cm
   • Klistermærke:
    Fire klistermærker i storformat (ca. 6 x 8 cm pr. klistermærke)
    Otte klistermærker i mellemstort format (ca. 4 x 6 cm)
    16 små klistermærker (ca. 3 x 4 cm pr. klistermærke)

   Priser og leveringstid kan variere en smule afhængigt af leveringsmåden.
   Vælg en leveringsmåde for at se den aktuelle pris og leveringstid.


   Vælg leveringsmåde:

   Afhentes i butik
   Modtages med posten
   ProduktPris Leverings­tid
   Fotoklistermærker (4 stk.) 29,00 Kr. 3-6 hverdage
   Fotoklistermærker (8 stk.) 29,00 Kr. 3-6 hverdage
   Fotoklistermærker (16 stk.) 29,00 Kr. 3-6 hverdage
   Administrationsgebyr pr. ordre inkl. porto og indpakning
   Pris
   39,99 Kr.
   Alle priser er inkl. moms.

   Klistermærker - lav dine egne stickers


   Lav selv flotte klistermærker med dine egne billeder! Klistermærkerne trykkes på luksus fotopapir, og du kan vælge mellem ark med 4, 8 eller 16 klistermærker. Det kan være det samme billede eller tekst eller forskellige klistermærker, alt efter hvad du skal bruge dem til.


   Lav klistermærker med navn eller billede


   Klistermærker kan man altid bruge, og når du oven i købet kan lave dine egne, er der klistermærker til enhver lejlighed. Lav selv klistermærker med logo, med billede eller tekst. Måske har du et sødt eller sjovt billede af børnene, eller af dig selv, eller du skal til at rydde op og organisere og har brug for stickers med navn eller tekst på.

   Klistermærker med navn eller med egne billeder er geniale at bruge til mindre børn. Lav klistermærker end et billede af barnet og eventuelt hans navn så har du en madkasse med navn eller en drikkedunk med navn, der ikke bliver væk i skolen eller i børnehaven.


   Klistermærker med logo eller tekst


   Hvis du har en virksomhed, kan du selv lave klistermærker med logo og eventuelt et billede. Klistermærkerne kan du sætte på brevpapir, på posters og hvad du ellers deler ud af reklame for dit firma. Du kan også sætte dem på små kort eller goodie bags, hvis du deler sådan nogle ud som reklame for dit firma.

   Måske skal du holde en stor fest i løbet af året, hvor du skal invitere til 30-40-50-60 års fødselsdag eller måske skal du lave barnedåbsinvitationer? Sæt klistermærkerne på de indbydelser og kort du skal lave i årets løb, så bliver de rigtig flotte og mere personlige.


   Sjove klistermærker til børnene


   Klistermærker kan man altid bruge! Især børnene er fan af klistermærker, og hvem kan sige sig fri for som barn at have sat klistermærker op rundt omkring og nogle gange også steder, hvor de måske ikke lige skulle være. Brug klistermærkerne på den meget pædagogiske måde: Som belønning til barnet, der er ved at lære at sove i egen seng eller tisse på potte, eller hvad der nu øves på. Lim et stort ark karton op på hans værelse og hav en god stak klistermærker liggende. Når han har været god, må han vælge et klistermærke og sætte på. Det kan godt blive populært i og med, at du kan designe klistermærker med billeder af det, han bedst kan lide.


   Lav klistermærker med egen tekst


   Der er mange sjove og gode muligheder med klistermærker med dine egne billeder på. Men selvom man siger, at et billede siger mere end 1000 ord, er der tider, hvor man har brug for et par ord i stedet for. Det kan du også gøre her, hvor du også kan lave dine egne klistermærker med tekst. Hvad der skal stå, bestemmer du. Er der et ordsprog eller en talemåde, du holder særligt meget af, og som du godt kunne tænke dig at sætte op rundt omkring? Det kunne også være en sød lille sætning, dine børn skal huske på, og som du med klistermærkerne kan sætte op rundt omkring, så de ser det flere gange dagligt. Det kunne være på spejlet i badeværelset, på forsiden af en skolebog, eller på pakken med pålægschokolade i køleskabet.


   Sådan fjerner du klistermærker


   Nu er det nok de færreste, der får lavet deres egne klistermærker for bare at fjerne dem igen. Men på et eller andet tidspunkt skal de jo nok væk, og hvordan er det nu lige, man gør det nemmest? Se her:

   • • Regel nr. 1 gælder nok mest til dem, der har børn: Inden du overhovedet går i gang med at give poderne lov til at sætte klistermærker op, så tag en lille snak om, hvor man må sætte dem henne. Så kan du undgå at fjerne rigtig mange klistermærker, der pludselig sidder steder, der ikke er så hensigtsmæssige

   • • Når klistermærket skal fjernes igen, kan du gøre følgende: Fugt et stykke køkkenrulle med madolie og gnid godt på klistermærket. Efter kort tid kan du trække det af, og hvis det ikke slipper helt, gnider du lidt mere på

   • • Når du har fjernet så meget, du kan, kan du bruge lidt rensebenzin til at fjerne limresterne

   God fornøjelse!
   Jeg accepterer
   Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.