CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 80 kr. til din næste CEWE FOTOBOG!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Julekalendere

Julekalender

Design din egen kalender til jul

 • Bredt udvalg af produkter
 • Mange designskabeloner
 • Chokoladejulekalender op til jul
109,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

Produktinformation

Formater:

 • A5, A4, A3 og A2
 • Kvadratisk 30 x 30 cm og 45 x 45 cm
 • XXL
 • Mange flere

Papirkvaliteter:

 • Digitaltryk standard, mat eller højglans
 • Fotopapir blank eller mat

Julekalender:

Kun tilgængelig op til jul

 • Chokoladejulekalender med Kinder®
 • Chokoladejulekalender med Kinder® æg
 • Chokoladejulekalender med Ferrero
 • Fyld selv julekalender
 • Julekalender med dine personlige billeder

December måned starter med en julekalender

Vinteren er over os, det er blevet mørkt og koldt efter en lang, varm sommer. Men der lurer heldigvis noget godt lige om hjørnet, det er nemlig snart jul!

Årets hyggeligste højtid venter med alt, hvad der hører sig til af julekalendere, småkagebagning, indkøb af julegaver og pyntning af hjemmet. Børnene klipper og klistrer og laver hemmeligheder i skolen og i SFO’en, køkkenskabene bugner af madvarer, og vi kan næsten ikke finde flere gemmesteder til alle de kalendergaver og julegaver, vi har købt til familie og venner.

Men der er én ting, der bare skal være på plads, inden julemåneden bliver skudt i gang, og det er årets julekalender! Kun med en sød og hyggelig julekalender på sengebordet i børneværelset eller på væggen i køkkenet, kan den søde nedtælling til årets hyggeligste aften gå i gang. Og her hos CEWE kan du finde de flotteste, sødeste og mest personlige julekalendere med chokolade, slik eller dine egne billeder bag lågerne. Alle har de det til fælles, at dit valgfrie billede er trykt på forsiden i flotte, strålende farver.

Læs med her om, hvad vi tilbyder af julekalendere og få lidt inspiration til, hvem der mon skal forkæles med en lækker, hjemmelavet julekalender i år. Du kan bestille din julekalender fra slutningen af september.

Lav din chokoladejulekalender med foto her.

Lav din julekalender 2022 hos CEWE

Der er flere slags julekalendere, og en af de vigtigste at have på plads inden 1. december er Chokoladejulekalenderen! Her åbner børnene en låge hver dag fra d. 1. december og frem til juleaften, hvor der ofte er en ganske særlig lækkerbisken bag lågen. Efterhånden er der dog en tendens til, at også de store børn, kæresten, veninden og bedsteforældrene skal forkæles med en julekalender. Det kan du også finde inspiration til her hos os, så læs bare med om, hvordan du laver en personlig julekalender med foto og chokolade.

Julekalenderen – den bedste nedtælling til jul!

Når vi tænker på julekalendere tænker de fleste enten på chokoladejulekalendere eller julekalender i tv’et med 24 afsnit med en hyggelig og julet fortælling.

Julekalenderen i fjernsynet har i efterhånden mange år samlet familien omkring tv’et en halv time hver december-eftermiddag. Der har været mange forskellige typer julekalendere til både store og små gennem tiden, men alle har de selvfølgelig haft jul og nisser i centrum af historien. Gerne med skrækkelige udfordringer, som børn og/ eller nisser skal igennem, før julefreden kan sænke sig.

Meningen med julekalenderne i 24 afsnit er selvfølgelig, at der skal ses et afsnit hver dag i december frem til juleaften. Hos mange familier betyder julekalenderen enten, at familien samles en halv times tid om eftermiddagen eller om aftenen og ser julekalenderne sammen, måske med lidt juleknas på bordet. Hos andre betyder det en halv times tid hvor børnene putter lidt på sofaen og ser tv, mens mor og far har tid til at lave aftensmaden færdig i fred og ro. Men helt generelt er julekalenderne i tv en god og hyggelig tradition, og børnene tæller spændt ned til juleaften, hvor det allerbedste og mest spændende afsnit ruller over skærmen.

CEWE tilbyder julekalendere til hele familien

Her hos CEWE kan du lave personlige julekalendere med billeder trykt på, du selv har taget. Dermed kan du få præcis det foto på forsiden, du ønsker, hvad enten det er et billede af ungerne, af hele familien, af venner samlet eller af noget helt fjerde.

Du kan desuden vælge mellem forskellige typer julekalender med enten chokolade, billeder eller små gaver bag lågerne. Læs med her og se, hvad vi tilbyder:

Foto julekalender: Den klassiske julekalender med små, søde chokoladekugler i. Og så er den ikke helt klassisk alligevel, du kan nemlig uploade et rigtig godt billede og få det trykt på forsiden af julekalenderen. Denne julekalender er egnet til både store og små, men nok især de små vil synes, det er sjovt, at der er et billede af dem selv på julekalenderen. Og de vil helt sikkert også synes, det er hyggeligt at sidde og pakke de små chokoladekugler ud af det kulørte papir.

Ellers vil børn og barnlige sjæle sandsynligvis elske vores julekalender med Kinder ® chokolader! Den indeholder 3 slags Kinder ® -chokolade og er altid et hit.

I samme genre, men til de voksne eller de store børn, kan du lave en julekalender med Ferrero Rocher! Her skal du være sikker på, at modtageren virkelig er i besiddelse af en god portion selvbeherskelse, for det skal der til, hvis ikke man vil kaste sig over de lækre, knasende kugler. Måske skal din bedre halvdel forkæles lidt i december?

Julekalender med billeder

Synes du at børnene, og de voksne for den sags skyld også, får rigeligt med slik og søde sager i julemåneden? Så har vi da også en julekalender til dem, se bare her:

Julekalender med billede: Denne søde julekalender har dit eget billede trykt på forsiden, men også bag hver låge gemmer der sig et sødt eller sjovt billede, du har uploadet og fået sat ind. Det kan ingen få huller i tænderne eller ondt i maven af! Denne kalender kan du også forære til bedsteforældrene og indsætte billeder af familien bag lågerne. Det er ikke alle, der er så heldige at have dem tæt på, så hvis de bor langt væk, vil de nok blive glade for en lille foto-hilsen hver decembermorgen. Denne julekalender er altså uden chokolade, men med små billeder bag lågerne.

Se også vores slik-julekalender / fyld selv-julekalender, som faktisk kan indeholde næsten hvad som helst, da det er dig selv, der finder på fyldet og putter i. Nogle børn vil hellere have en julekalender med slik i stedet for en med chokolade. Så er denne julekalender oplagt, da du kan fylde den med godter eller små sjove ting, du ved, vil falde i god jord. Julekalenderen leveres altså med tomme rum bag lågerne, men selvfølgelig med dit eget billede trykt på.

Julekalender i dit design med dine billeder

Her hos CEWE kan du få en julekalender, der ser ud præcis, som du vil have den. Du kan lave den i dit eget design, og du bestemmer selvfølgelig også de billeder, der skal være på og eventuelt i julekalenderen. Det lyder måske lidt tidskrævende selv at skulle til at designe årets julekalender, men det er faktisk både hurtigt og nemt. Se her, hvordan du gør:

Sådan laver du selv en julekalender hos CEWE

 • Du skal starte med at downloade vores bestillingssoftware. Det er gratis, og det indeholder rigtig mange designmuligheder, pynt, tilpasningsmuligheder osv. som du kan bruge, når du designer din julekalender

 • Åbn softwaren og vælg den kalender du vil lave

 • Træk dine billeder ind ovre fra venstre

 • Tilføj clip arts, tekst, farver mv.

 • Tjek din kalender i vores preview. Her kan du se, hvordan kalenderen ser ud, når den er trykt. Hvis du ikke er tilfreds, har du mulighed for at gå tilbage og lave den om, indtil den er helt perfekt

 • Læg julekalenderne i indkøbskurven og gennemfør din bestilling

Alternativt kan du lave dine julekalendere direkte på vores hjemmeside, det er også sjovt og enkelt, dog er der ikke helt så mange design - og redigeringsmuligheder som i vores software.

Du modtager din julekalender efter 6 – 10 hverdage.

Kundeservice

Har du spørgsmål til udformningen af din julekalender? Driller formatet, er du kommet til at vende billedet på hovedet eller vil du gerne pynte med nogle snefnug? Ring eller skriv til vores søde kundeservice, de skal nok hjælpe dig videre.

Lav årets julekalender 2022 hos CEWE, så er du sikker på at der er en flot og lækker kalender til hele familien. Og glem ikke, at du også kan lave en fotokalender som årets mest personlige julegave.

God fornøjelse – og glædelig jul!