Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Julekalendere med Ferrero chokolade og billeder

Hvilken julekalender skal du - eller en, du holder af - nyde i december?

Julekalendere med 24 billeder

Julekalendere helt uden chokolade, men med masser af kærlighed

FSC®-certificeret og fair trade julekalender

En bæredygtig julekalender

Alle vores chokoladejulekalendere har nu en 100 % bionedbrydelig indvendig bakke

Chokolade julekalender med dit foto

Hvordan skal din julekalender bestilles?

Se hvad forskellen er mellem at bestille i appen, online eller i fotoprogrammet

CEWE-app

 • Design og bestil, når du er på farten
 • Enkle designmuligheder
 • Gem dine projekter i appen
Vi anbefaler

Design online

 • Nem og hurtig bestilling
 • Ingen installation nødvendig
 • Virker på alle enheder

CEWE Fotoprogram

 • Mange designmuligheder
 • Enkel installation på din PC eller MAC
 • Gem projekter lokalt på PC'en

Bestil årets julekalender med billeder og chokolade eller fyld selv

Ingen jul uden en julekalender. Lav nemt årets julekalender online her hos CEWE. Brug din egne billeder til at lave en personlige julekalender med chokolade, der får både børn og voksne i julehumør.

Årets hyggeligste højtid venter med alt, hvad der hører sig til af julekalendere, småkagebagning, indkøb af julegaver og pyntning af hjemmet. Børnene klipper og klistrer og laver hemmeligheder i skolen og i SFO’en, køkkenskabene bugner af madvarer, og vi kan næsten ikke finde flere gemmesteder til alle de kalendergaver og julegaver, vi har købt til familie og venner.

Men der er én ting, der bare skal være på plads, inden julemåneden bliver skudt i gang, og det er årets julekalender! Kun med en sød og hyggelig julekalender på sengebordet i børneværelset eller på væggen i køkkenet, kan den søde nedtælling til årets hyggeligste aften gå i gang. Og her hos CEWE kan du finde de flotteste, sødeste og mest personlige julekalendere med chokolade, slik eller dine egne billeder bag lågerne. Alle har de det til fælles, at dit valgfrie billede er trykt på forsiden i flotte, strålende farver.

Læs med her om, hvad vi tilbyder af julekalendere og få lidt inspiration til, hvem der mon skal forkæles med en lækker, hjemmelavet julekalender i år. Du kan bestille din julekalender fra slutningen af september.

Lav din chokolade julekalender med foto her.

Lav din julekalender 2023 hos CEWE

Der er flere slags julekalendere, og en af de vigtigste at have på plads inden 1. december er chokolade julekalenderen! Bestil årets julekalender og lad børnene en låge hver dag fra d. 1. december og frem til juleaften, hvor der ofte er en ganske særlig lækkerbisken bag lågen. Efterhånden er der dog en tendens til, at også de store børn, kæresten, veninden og bedsteforældrene skal forkæles med en julekalender. Det kan du også finde inspiration til her hos os, så læs bare med om, hvordan du laver en personlig julekalender med foto og chokolade.

Julekalenderen – den bedste nedtælling til jul!

Når vi tænker på julekalendere tænker de fleste enten på chokoladejulekalendere eller julekalender i tv’et med 24 afsnit med en hyggelig og julet fortælling.

Julekalenderen i fjernsynet har i efterhånden mange år samlet familien omkring tv’et en halv time hver december-eftermiddag. Der har været mange forskellige typer julekalendere til både store og små gennem tiden, men alle har de selvfølgelig haft jul og nisser i centrum af historien. Gerne med skrækkelige udfordringer, som børn og/eller nisser skal igennem, før julefreden kan sænke sig.

Meningen med julekalenderne i 24 afsnit er selvfølgelig, at der skal ses et afsnit hver dag i december frem til juleaften. Hos mange familier betyder julekalenderen enten, at familien samles en halv times tid om eftermiddagen eller om aftenen og ser julekalenderne sammen, måske med lidt juleknas på bordet. Hos andre betyder det en halv times tid hvor børnene putter lidt på sofaen og ser tv, mens mor og far har tid til at lave aftensmaden færdig i fred og ro. Men helt generelt er julekalenderne i tv en god og hyggelig tradition, og børnene tæller spændt ned til juleaften, hvor det allerbedste og mest spændende afsnit ruller over skærmen.

CEWE tilbyder julekalendere til hele familien

Her hos CEWE kan du lave personlige julekalendere med billeder trykt på, du selv har taget. Dermed kan du få præcis det foto på forsiden, du ønsker, hvad enten det er et billede af ungerne, af hele familien, af venner samlet eller af noget helt fjerde.

Du kan vælge mellem forskellige typer julekalender med enten chokolade, billeder eller små gaver bag lågerne. Du kan for eksempel købe en klassisk julekalender med små, søde chokoladekugler i. Og så er den ikke helt klassisk alligevel, du kan nemlig uploade et rigtig godt billede og få det trykt på forsiden af julekalenderen. Denne julekalender er egnet til både store og små, men nok især de små vil synes, det er sjovt, at der er et billede af dem selv på julekalenderen. Og de vil helt sikkert også synes, det er hyggeligt at sidde og pakke de små chokoladekugler ud af det kulørte papir.

Julekalender for børn

Lav årets julekalender til dine børn med den lækreste mælkechokolade fra kinder®. Vælg mellem fire forskellige slags julekalendere med kinder® chokolade, som børn og unge vil elske:

 • kinder® julekalender: Denne julekalender for børn indeholder 3 slags kinder® chokolade og er altid et hit. Julekalenderen har A4-format, der enten kan arrangeres liggende eller stående alt efter, hvad dit billede egner sig bedst til.

 • Julekalender med kinder® chokolade og 25 billeder: Dette er julekalenderen til dig, der har så mange gode billeder af dit barn og din familie, at du ikke kan ”nøjes” med et stort billede på forsiden af kalenderen. Med denne julekalender for børn får du udover et billede på forsiden og 24 stk. kinder® chokolader, et billede bag hver låge. Så har dit barn hver dag et nyt billede at se på, mens han eller hun nyder et stykke chokolade.

 • Julekalender XXL med kinder® chokolader: Den helt store julekalender for børn, hvor ungerne får hele 27 stk. kinder® chokolader at hygge sig med. Formatet er ekstra stort, så det flotte foto virkelig kommer til sin ret.

Julekalender for voksne

Lav en sød julekalender til dig selv, din kæreste eller din mor eller far. Vi tilbyder en julekalender for voksne med de appetitlige og lettere afhængighedsskabende chokolader fra Ferrero Rocher. Her kan du vælge mellem forskellige julekalendere:

 • Julekalender til voksne: Design årets julekalender online med dit eget billede og glæd dig selv eller en anden voksen, der trænger til lidt sødt i december, med 24 stk. Ferrero chokolader. Den indvendige bakke er 100% nedbrydelig, så du kan med god samvittighed købe denne julekalender for voksne.

 • Julekalender med 25 billeder og Ferrero chokolader: Få mest muligt ud af dine fotos og lav en julekalender med det bedste billede på forsiden og 24 mindre billeder, et på hver af kalenderens låger. En mere personlig julekalender for voksne skal du lede længe efter.

 • Julekalender til mænd: Julekalenderen med ikke mindre end 27 stykker chokolade! Der findes tre forskellige slags chokolader i denne julekalender for voksne: Ferrero Küsschen, Ferrero Rocher og Raffaello. Samtidig er chokoladejulekalenderen i stort format, så du kan nyde alle billedets detaljer, mens chokoladen smelter på tungen.

Julekalender med billeder

Synes du at børnene, og de voksne for den sags skyld også, får rigeligt med slik og søde sager i julemåneden? Så har vi da også en julekalender til dem, se bare her:

Julekalender med billeder: Denne søde julekalender har dit eget billede trykt på forsiden, men også bag hver låge gemmer der sig et sødt eller sjovt billede, du har uploadet og fået sat ind. Det kan ingen få huller i tænderne eller ondt i maven af! Denne kalender kan du også forære til bedsteforældrene og indsætte billeder af familien bag lågerne. Det er ikke alle, der er så heldige at have dem tæt på, så hvis de bor langt væk, vil de nok blive glade for en lille foto-hilsen hver decembermorgen.

Denne julekalender er altså uden chokolade, men med små billeder bag lågerne.

Se også vores slik julekalender / fyld selv-julekalender, som faktisk kan indeholde næsten hvad som helst, da det er dig selv, der finder på fyldet og putter i. Nogle børn vil hellere have en julekalender med slik i stedet for en med chokolade. Så er denne julekalender oplagt, da du kan fylde den med godter eller små sjove ting, du ved, vil falde i god jord.

Julekalenderen leveres altså med tomme rum bag lågerne, men selvfølgelig med dit eget billede trykt på.

Julekalender i dit design med dine billeder

Her hos CEWE kan du få en julekalender, der ser ud præcis, som du vil have den. Du kan lave den i dit eget design, og du bestemmer selvfølgelig også de billeder, der skal være på og eventuelt i julekalenderen. Det lyder måske lidt tidskrævende selv at skulle til at designe årets julekalender, men det er faktisk både hurtigt og nemt.

Sådan laver du selv en julekalender hos CEWE

 • Du skal starte med at downloade vores fotoprogram. Det er gratis, og det indeholder rigtig mange designmuligheder, pynt, tilpasningsmuligheder osv. som du kan bruge, når du designer din julekalender.

 • Åbn softwaren og vælg den kalender du vil lave.

 • Træk dine billeder ind ovre fra venstre.

 • Tilføj clip arts, tekst, farver mv.

 • Tjek din kalender i vores preview. Her kan du se, hvordan kalenderen ser ud, når den er trykt. Hvis du ikke er tilfreds, har du mulighed for at gå tilbage og lave den om, indtil den er helt perfekt.

 • Læg julekalenderne i indkøbskurven og gennemfør din bestilling.

Alternativt kan du lave dine julekalendere direkte på vores hjemmeside. Det er også sjovt og enkelt, dog er der ikke helt så mange design- og redigeringsmuligheder som i vores fotoprogram.

Du modtager din julekalender efter 6 – 10 hverdage.

Kundeservice

Har du spørgsmål til udformningen af din julekalender? Driller formatet, er du kommet til at vende billedet på hovedet eller vil du gerne pynte med nogle snefnug? Ring eller skriv til vores søde kundeservice, de skal nok hjælpe dig videre.

Lav årets julekalender 2023 hos CEWE, så er du sikker på, at der er en flot og lækker kalender til hele familien. Og glem ikke, at du også kan lave en fotokalender som årets mest personlige julegave.

God fornøjelse – og glædelig jul!