CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Fødselsdagskalender
Fødselsdagskalender
Fødselsdagskalender
Fødselsdagskalender
Fødselsdagskalender

Vægkalender med fødselsdage

Hold styr på alle fødselsdagene: Lav hurtigt og nemt en personlig fødselsdagskalender.

 • To formater
 • Digitaltryk standard
 • Indsæt dine egne kommentarer i kalenderen
fra 219,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

I næste trin vil du se den forventede leveringstid, baseret på dine valg.

Produktinformation

Formater:

 • A3 (ca. 30 x 21 cm)
 • A2 (ca. 42 x 30 cm)

Det modtager du:

 • Tolv kalendersider plus forside
 • Spiralryg med ophæng

Papirtyper:

 • Digitaltryk standard
 • Der kan skrives videre med kuglepen

Alt om papirtyperne

Læs mere om digitaltryk standard
Digitaltryk mat Cewe kalender Digitaltryk mat Cewe kalender Digitaltryk standard Intensive farver, silkemat look

En allrounder! Digitaltryk standard er af høj kvalitet og har en vægt på 250 g/m². Papiret har en flot, silkemat overflade, og det er muligt at skrive på papiret med en blyant.

Fødselsdagskalender 2024 med dine billeder

Lav en flot og personlig fødselsdagskalender med dine egne fotos. Bestil en fotokalender for 2024 hos CEWE og vær sikker på, at du ikke glemmer en fødselsdag.

Personlig fødselsdagskalender fra CEWE

Kniber det med planlægningen, eller glemmer du fødselsdage og mærkedage? Bestil en flot fødselsdagskalender fra CEWE og hold styr på de vigtige datoer. Der er rigelig plads i kalenderen, så du har mulighed for at notere flere ting per dag. Så er det slut med at glemme fødselsdag, aftaler og mærkedage!

Lav en flot fødselsdagskalender med dine egne billeder

Fødselsdage er de vigtigste datoer på hele året, særligt hvis du spørger fødselsdagsbarnet. Så dem må man simpelthen bare ikke glemme! Derimod skal de helst huskes mindst hele måneden op til. Det kan du være sikker på at gøre med et godt overblik over hver måned, og det får du med en fødselsdagskalender fra CEWE, hvor dine egne billeder og mærkedage er trykt på kvalitetspapir i en flot fotokalender 2023.

Se også vores andre planlægningskalendere i forskellige formater og med forskellige funktioner. Vi har også en stor fødselsdagskalender, som du kan få i A3- og A2-format, hvis du vil være helt sikker på ikke at overse årets fødselsdage!

Fødselsdagskalender med mange designmuligheder

Alle har brug for en kalender til at holde styr på fødselsdage, aftaler, møder og arrangementer. Få det store overblik over det allervigtigste, fødselsdage, med en fødselsdagskalender for 2024. Pynt kalenderen med dine egne gode billeder af familien og vennerne eller andre flotte og stemningsfulde billeder, du har taget. Få et hav af muligheder for at designe kalenderen, så den bliver flot at have hængende på væggen og passer til din indretning og boligstil. Du kan blandt andet vælge mellem mange forskellige skabeloner, og du kan selv bestemme stilen med farver, skrift mv.

Med en fødselsdagskalender kan du hurtigt overskue hele måneden med dens fødselsdage og andre mærkedage. Desuden kan du selvfølgelig også skrive andre aftaler ind, og du kan tilføje nye. Du kan designe kalenderen direkte på vores hjemmeside, i vores foto-app eller ved at downloade vores fotoprogram.

Vælg selv startmåned på din kalender!

Jamen en kalender starter da altid i januar måned, gør den ikke? Nej, ikke nødvendigvis. Tænk nu hvis du i april måned finder ud af, at du godt kunne tænke dig en fødselsdagskalender med årets mærkedage. Skulle du så vente helt indtil december med at lave den? Eller købe en kalender, hvor 4-5 måneder allerede er gået? Heldigvis kan du her hos os selv bestemme startmåned på din fotokalender. Det gør du, når du designer din kalender i vores fotoprogram.

Sådan laver du en fødselsdagskalender i vores fotoprogram

Med vores gratis fotoprogram får du flest muligheder i forhold til design, layout, pynt osv. Se her hvordan du gør:

 • Download og åbn vores program og klik på den type kalender, du vil lave.
 • Vælg dernæst hvilken papirkvalitet du vil have kalenderen trykt på.
 • Herefter kan du vælge 'Designkalender', hvor du selv designer din fødselsdagskalender helt fra bunden, eller 'Kreativkalender', hvor du bruger forudbestemte skabeloner. Vælg den type, der passer bedst til dit temperament og til din kunstneriske kunnen.
 • Lav kalenderen ved at designe den og trække dine billeder ind.
 • I editoren kan du indstille startdato og vælge, om der skal vises helligdage osv.
 • Få adgang til mange flere designs og redigeringsmuligheder ved enten at højreklikke med musen eller ved at køre musen hen over.

Sådan laver du en fødselsdagskalender på vores hjemmeside

 • Klik på 'Design her' og vælg en design -eller layoutskabelon.
 • Vælg startmåned i menuen til højre.
 • Upload dine billeder og indsæt dem ved at trække dem ind på siden.
 • Tjek løbende dit design ved at klikke på 'Åbn preview'.
 • Læg din fødselsdagskalender i varekurven, når du er tilfreds.
 • Log ind og gør din bestilling færdig.

Du modtager din kalender inden for 4-6 hverdage.

Sådan laver du en fødselsdagskalender med vores foto-app

Du kan også vælge at lave vores fotokalender med vores populære foto app, CEWE fotoverden. Hvis du vil lave en kalender med vores app, skal du gøre sådan her:

 • Download app’en i app store og åbn den.
 • Vælg Min CEWE KALENDER og vælg den type kalender du vil lave.
 • Vælg papirkvalitet og det design, du vil have din kalender i.
 • Vælg startmåned og år.
 • Nu kan du gå i gang med at sætte billeder ind i din kalender, direkte fra din telefon.
 • Tilføj eventuelt farver og tekst og læg kalenderen i varekurven, når du er tilfreds.

Hvilke billeder kan jeg få trykt på min fødselsdagskalender?

Kig dine digitale billeder igennem og beslut dig for, hvilke du vil have trykt på kalenderen. Måske har du en masse gode billeder af børnene, og så er det jo nærliggende, at sætte et pletskud af Magnus på i maj måned, hvis han har fødselsdag dér, og et sødt billede af Nicoline i august, hvis det er hendes fødselsdagsmåned. Det er også muligt at sætte mere end ét foto ind på hver måned, så der er ingen grund til panik, hvis flere familiemedlemmer eller gode venner har fødselsdag den samme måned.

Du kan også pynte med et baggrundsbillede fra den årstid, kalenderen står på. Det ser rigtig fint ud, hvis der daler lidt sne i baggrunden på vintermånederne, eller hvis der er lidt efterårsfarver i form af flotte, farvestrålende blade, i oktober.

Lav også andre kalendere med dine egne billeder

En hjemmelavet kalender med billeder er noget særligt at have, idet den er designet præcis, som du gerne vil have den. Dermed har den både den funktion, at den skal give dig et hurtigt overblik over månedens fødselsdage og andre mærkedage, og den skal være et dekorativt blikfang i dit køkken, eller hvor den ellers skal hænge.

Hvis du er ked af at lægge en del arbejde i en kalender, der jo kun holder et år, giver vi dig også muligheden for at lave en evighedskalender til fødselsdage. Fødselsdagene er jo de samme hvert år, så det er da oplagt med en flot fødselsdagskalender med dine flotte billeder, der holder år efter år.

God fornøjelse med at lave din helt egen CEWE KALENDER. Husk på at du altid kan kontakte vores dygtige kundeservice, hvis du har problemer med at lave din fødselsdagskalender 2024.