CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og fotokalender!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Vægkalender A4 Vægkalender A4 Vægkalender A4

Vægkalender A4

Præsentér dine yndlingsmotiver i en vægkalender i A4-format. Du kan vælge mellem seks forskellige papirtyper.

 • Stående og liggende format
 • Seks papirtyper af høj kvalitet
 • Valgfri startmåned
fra 179,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

I næste trin vil du se den forventede leveringstid, baseret på dine valg.

Produktinformation

Formater:

 • Højformat (ca. 21 x 30 cm)
 • Panoramaformat (ca. 30 x 21 cm)

Det modtager du:

 • Tolv kalendersider plus forside
 • Spiralryg med ophæng

Papirtyper:

 • Digitaltryk standard, mat eller blankt
 • Fotopapir blankt, halvmat og premium mat

Træliste af høj kvalitet til din fotokalender 2023

Elegant indpakning af din vægkalender

Vores nye designs

Vælg blandt et stort udvalg af designskabeloner

Alt om vores elegante papirkvaliteter

Vælg mellem seks papirtyper i højeste kvalitet!
Digitaltryk mat Cewe kalender Digitaltryk mat Cewe kalender Digitaltryk standard Intensive farver, silkemat look

En allrounder! Digitaltryk standard er af høj kvalitet og har en vægt på 250 g/m². Papiret har en flot, silkemat overflade, og det er muligt at skrive på papiret med en blyant.

Digitaltryk hgv-kalender Digitaltryk hgv-kalender Digitaltryk blankt Strålende farver, elegant glans

Digitaltryk blankt på 250 g/m² giver dine billeder en helt særlig glans. Den høje lysintensitet og de klare konturer får dine billeder til at stråle på den glatte overflade. UV-lakeringen beskytter billederne mod snavs og fugt.

Digitaltryk mat Cewekalender Digitaltryk mat Cewe kalender Digitaltryk mat Bløde farver, elegant udseende

På Digitaltryk mat får dine billeder et afdæmpet og eksklusivt udseende. Overfladen er let ru og vægten er på 260 g/m², hvilket giver dine billeder bløde farver og kontraster.

Fotopapir halvmat Naturlige farver, halvmat look

Det halvmatte fotopapir fra FUJIFILM får det smukke frem i dine billeder med sin halvmatte overflade i naturlige farver. Denne papirtype får alle detaljer frem i dine billeder og sikre høj dybdeskarphed.

Fås til Vægkalender A3, Vægkalender A4 og Vægkalender Kvadratisk.

Fotopapir Cewe kalender Fotopapir Cewe kalender Fotopapir blankt Klare farver, høj skarphed

Fotopapir på 230 g/m² gengiver dine billeder med høj detaljeringsgrad og dybdeskarphed. Siderne bliver belyst med den klassiske sølvhalogen-teknik, som får dine billeder til at stråle.

Fotopapir premium mat Bløde farver, professionelt look

Dette førsteklasses fotopapir fra FUJIFILM er kendetegnet ved perfekt detaljedefinition og dybdeskarphed samt en reflektionsfri overflade i høj kvalitet.

Tilgængelig til Vægkalender A4, A3 og Kvadratisk.

Klimaneutral kalender med FSC®-certificering

En kalender spreder glæde måned efter måned. Til hver vægkalender på papirtypen digitaltryk bruger CEWE papir fra bæredygtigt skovbrug og med klimaneutral forsendelse.

Derudover kompenserer CEWE for uundgåelig CO₂-udledning gennem støtte til certificerede klimabeskyttelsesprojekter. For CEWE er bæredygtighed en konstant proces, og vi arbejder hver dag på at gøre vores produkter endnu mere bæredygtige.

 • FSC® certificeret fotoprodukt
 • Klimaneutral produktion gennem klimakompensation

Vægkalender A4 med dine personlige billeder

Brug dine yndlingsbilleder i en vægkalender A4 i liggende eller stående format. Pynt din væg med en fotokalender 2023 og få samtidig et godt overblik over årets begivenheder.

Fotokalender 2023 til din væg

Giv dine billeder nyt liv i en flot kalender! Vi har et stort udvalg af kalendere til væg, f.eks. en kvadratisk vægkalender eller en vægkalender i højformat eller panoramaformat i størrelserne A4, A3 eller A2. Der er med garanti den fotokalender, du leder efter. Prøv dig frem og lav en unik kalender for 2023 til din væg – det er nemt!

Lav en flot og personlig vægkalender

Det tager ikke lang tid at lave sin egen personlige vægkalender 2023. Først vælger du den ønskede vægkalender. Derefter designer du din fotokalenders udseende ved hjælp af vores store udvalg af kalender layouts og design og ikke mindst dine bedste billeder. Når du er tilfreds, er din kalender klar til bestilling. Startmåned og startår på din vægkalender kan du vælge frit. Dermed undgår du, at din fotokalender indeholder måneder, der er afsluttet, og som derfor ikke tilfører din kalender værdi.

Den flotte og meget personlige vægkalender giver dig mulighed for optimal tidsplanlægning. Samtidig giver en fotokalender dine bedste billeder nyt liv og minder hver dag dig og din familie om de dejlige oplevelser, der er på kalenderens billeder.

En vægkalender er den perfekte gaveidé

Personlige billeder siger mere end tusind ord. Giv en flot og unik vægkalender i gave til din familie og dine venner. Når du indsætter dine bedste billeder i en kalender, gør du din fotokalender til en meget personlig gave. En gave, som bringer glæde tolv måneder frem i tiden.