Kundeservice
Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Nem og hurtig: Appen CEWE Fotoverden vinder en EISA Award

CEWE Fotoverdens funktioner har gjort indtryk hos EISA, som har givet CEWE en pris for appen med vægt på den hurtige proces fra billeder til en CEWE FOTOBOG. ”I dag er de fleste billeder taget med smartphones. Med appen, CEWE Fotoverden, for iOS og Android er det let at bruge billederne til at lave smukke fotobøger” lyder det fra EISA.

Hurtigt og nemt at designe en CEWE FOTOBOG

EISA fremhæver flere funktioner ved appen, som gør det nemt at lave en fotobog. Med hjælp fra appen skal brugeren blot vælge de billeder på mobilen eller tabletten, som de vil have med i fotobogen, og appen gør automatisk resten selv, skriver EISA. Her påpeger de, at den måde appen automatisk sørger for billedernes rækkefølge, billedredigering og -detaljer, er enormt nyttige og fremskynder processen. Bagefter kan brugerne stadig ændre alt, så det passer til deres smag, og kvaliteten er lige så høj som ved alle andre CEWE fotobøger.

Kom i gang med CEWE Fotoverden

Pris for brugervenlig og innovativ app

European Imaging and Sound Association, forkortes EISA, uddeler hvert år priser for de bedste teknologiske produkter, som er en af de højeste hædrer, man kan få. CEWE tildeles "EISA Photo Service 2021-2022 Award" for appen, CEWE Fotoverden, på grund af appens brugervenlighed og innovation. EISA består af i alt 16 medlemmer, hvor medlemmer tidligere udelukkende kom fra Europa. I dag er der også kendte medlemmer med fra Asien, Australien og USA, og de er alle er med til at stemme om, hvem priserne skal gå til.

CEWE er bedst i test

3 uundværlige tips til CEWE Fotoverden

Det er selvfølgelig ikke kun en CEWE FOTOBOG, du kan designe i appen, men også mange andre af vores lækre fotoprodukter som mobilcover, postkort og vægbilleder fra CEWE. Inden du går i gang, giver vi dig 3 hurtige tips til appen – så er du allerede godt på vej til at designe dit første eller næste fotoprodukt.

1. Få hjælp til udvælgelse af billeder

Det kan være svært at udvælge billeder til en fotobog, da der ofte er mange gode minder at vælge imellem. For andre kan det måske være svært at overskue kamerarullens mange billeder. Har du brug for hjælp til at udvælge dine billeder fra en bestemt begivenhed, kan du under ”Design forslag” lade appen foreslå, hvilke billeder der kan bruges. Du kan altid efterfølgende tilpasse, redigere og skifte ud i billeder, så fotobogen bliver præcis, som du ønsker den.

2. Anvend appens redigeringsværktøj

Du kan nemt redigere dine billeder, uanset om du er i gang med en CEWE Vægkalender, fine og enkle billedprint eller en CEWE FOTOBOG. Skal du have fremkaldt dine favoritbilleder, vælger du menupunktet ”Billeder” og herefter mellem almindelige billeder, kreative print og plakater. Under kreative print indsætter du billedet, trykker på det og herefter på ”rediger”, hvis du har en iPhone. Nu kan du vælge mellem forskellige effekter og bruge slideren til at se, hvordan billedet så ud ”før” og ”efter”. Tryk på ”ok” når du har valgt den rette effekt. Er du Android-bruger, skal du trække effekten ned på billedet, hvorefter du kan bruge slideren. Skal dine kreative print have tilføjet lidt ekstra, kan du også lege med forskellige layouts og baggrundsfarver. Ønsker du en tekst på billedet, kan du nemt indsætte dette ved enten at skrive teksten ind eller indtale det i mobilens mikrofonfunktion, hvis du er iPhone-bruger.

3. Nye layoutforslag med et enkelt tryk

Hvis du gerne vil lege med forskellige layouts i din fotobog, er der en nem og enkel måde at gøre dette på. Tryk blot på knappen med de to pile der krydser hinanden, og se hvordan fotobogens sidelayout ændres hver gang, du trykker på knappen.

CEWE myPhotos: Det bedste hjem til dine billeder

Når du bruger vores app, kan du med fordel også bruge vores online lagerplads, CEWE myPhotos, til dine billeder. Her kan du sikkert gemme alle dine billeder og nemt få adgang til dem, når du laver fotoprodukter både i vores app eller i CEWE Fotoprogram. Du kan endda også gemme dine projekter i CEWE myPhotos, så du altid kan gå tilbage og se dem. Noget af det smarte med CEWE myPhotos er, at det hjælper dig med at organisere dine billeder. CEWE myPhotos indeholder nemlig funktionerne ”personer”, ”steder” og ”genstande”, som hjælper dig til at finde de fotos, du leder efter. Skal du i gang med en CEWE FOTOBOG, en fotokalender eller et postkort i appen fra en bestemt rejse eller med en bestemt person i centrum, så bliver det nemmere og hurtigere for dig at finde de rigtige billeder.

Hent CEWE myPhotos