Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Sådan sorterer du dine mobilbilleder!

Få vores 6 tips til, hvordan du organiserer dine billeder på en nem måde

Hvis du er som os, så tager du en masse dejlige billeder, som alle får lov til at ligge i din telefon. Og selvom det er dejligt at have alle sine små hverdagsglimt og skønne ferieminder samlet ét sted, så fylder det og optager plads fra de nye oplevelser, der kommer og som du også gerne vil have plads til.

Derfor har vi lavet en liste med 6 tips til, hvordan du fremover kan organisere dine billeder – tjek den nedenfor og se, om der ikke er et tip eller to, som du kan bruge.

4 tips til at organisere dine billeder

Der er masser af smarte features i din telefon, som kan hjælpe dig

Marker dine favoritter

Knipser du også løs med dit kamera, ligesom vi gør, så har du stensikkert mindst 10 billeder fra samme situation. En nem måde at organisere og sortere sine billeder på er at markere sine favoritter. Marker dine favoritter ved at klikke på hjertet under billedet. Herefter vises billedet i albummet 'Favoritter'.

Slet, slet, slet

Vi ved det. Det er svært at trykke på skraldespands-ikonet og slette et billede, særligt når det er et billede af familie. Men gør det til en god vane at slette de uskarpe billeder, eller de billeder, hvor børnene sidder med halvlukkede øjne. Kommer du oprigtig til at savne det?

Lav mapper

Din telefon organiserer dine billeder i kronologisk rækkefølge, men en god måde at holde bedre styr på dine billeder er ved at inddele dem i mapper eller albums. På den måde kan du lettere finde dem, når du skal bruge dem til et fotobogsprojekt for eksempel.

Lav en rutine

Det er supernemt at lave en ’Påmindelse’ i sin telefon. Når du laver den, så overvej, hvornår på dagen det passer bedst at sortere billeder, og husk at slå ’Gentag’ til. Alt afhængigt af hvor mange billeder du tager, kan du gøre det til en ugentlig eller månedlig ting at sortere dine billeder. På den måde er det knap så uoverskueligt.

De 2 vigtigste tips

Du er rigtig godt rustet, hvis du kender de næste to tips

Tip 5: Hav en backup

Det værste, der kan ske, er at miste sine billeder. Derfor anbefaler vi, at du altid har en backup af dine billeder, så de ikke kun ligger på din telefon. Hertil er CEWE myPhotos helt genial. CEWE myPhotos er nemlig en online lagerplads i skyen, som gør det muligt for dig at uploade dine billeder, videoer og fotoprojekter til din egen private konto. Når først dine filer er uploadet fra telefonen til kontoen i skyen, kan du nemt få fat i dem igen, både fra din telefon, din tablet eller din computer. En CEWE myPhotos konto er gratis at oprette og med oprettelsen får du automatisk 15 GB lagerplads.

Sørg for at have en sikker backup af dine billeder på CEWE myPhotos

Tip 6: Lad CEWE-appen sorterer dine billeder

Har du læst ovenstående og tænker "jaja, men det får jeg jo aldrig gjort", så har vi stadig ét rigtig godt tip tilbage. For det er helt okay at være ærlig og ikke mindst realistisk, hvis man på forhånd ved, at man ikke får gjort ovenstående. Tippet hjælper dig måske ikke direkte med at sortere og organisere dine billeder på mobilen. Til gengæld hjælper det dig med at lave en fotobog, selvom din kamerarulle er uorganiseret.

Downloader du CEWE-appen, kan du få den til at analysere dine billeder og udvælge de bedste billeder til din CEWE FOTOBOG. Ja, du læste rigtig – og ja, det er smart! Det kræver bare, at du har defineret en mappe på forhånd, fx samlet alle feriebillederne i én mappe. Når du laver fotobogen i appen, vælger du mappen og trykker ’Smart valg’. Så analyserer appen dine billeder og vælger de bedste. Er der nogle billeder, du vil have fjernet, kan du nemt klikke til og fra, som du synes.

Når du har valgt, hvor mange billeder der skal være i din fotobog, giver appen dig en anbefaling til antallet af sider i din fotobog. Det kan du også ændre, hvis du ønsker det. Et kort øjeblik senere er dit udkast klar til gennemgang! Og er der noget, som du vil have ændret, ændrer du det bare. Nemt!

CEWE-appen findes selvfølgelig til både Android og iPhone

Nu er du klar!

Når du har sorteret dine billeder, så skal de bedste selvfølgelig i en feriefotobog

Få dine yndlingsbilleder printet!

Nu hvor dine billeder er sorteret, skal de selvfølgelig også bruges i dejlige fotoprojekter

Måske kunne du også være interesseret i dette?

Der er meget mere sommerinspiration at finde! Dyk ned i vores mange artikler

Velkomstfordel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer

Læs om:

  • Unikt tilbud på dit første køb af CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer
  • Kreative tips og idéer til gaver
  • Fototips og spændende produktnyheder
  • Sjove fotokonkurrencer
  • Vores nyhedsbrev og hjemmeside er fyldt med inspiration
  • Benyt muligheden og lav hurtigt flotte, personlige gaver
* Du modtager værdikoderne, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Koderne gælder til din første ordre af CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik, som du kan læse mere om nederst på siden. Du kan til hver en tid afmelde dig igen via linket i nyhedsbrevet.

Din tilmelding…

mangler kun ét klik

Af sikkerhedsmæssige årsager vil du snarest modtage en bekræftelsesmail fra os. Klik på linket i mailen for at bekræfte din tilmelding og for at kunne gøre brug af velkomstfordelene.

Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Det gør du ved at klikke på linket for afmelding nederst i nyhedsbrevet eller i ”Min konto”.

Vi beklager

Der er desværre opstået en fejl

Vi kunne desværre ikke melde dig til vores newsletter. Prøv igen senere.