Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

3 tips til personlig kunst

Vil du gerne have noget nyt og personligt op på væggene derhjemme? Så er du havnet det helt rigtige sted. Her i artiklen giver vi dig vores tre bedste tips til, hvordan du kan lave fine og personlige vægbilleder, der kan hænge overalt i dit hjem.

Tip 1: Vær kræsen!

Man må gerne være kræsen, når man vælger billeder til sine vægge. Kig dine billeder igennem, marker de bedste, og vælg til sidst det allerbedste, som passer til den stemning, du vil skabe på væggen. Herefter beslutter du dig for materialet og formatet på dit vægbillede.

Tip: Vil du gerne have årets Pantone-farve for 2022, Very peri, ind i dit vægbillede? Leg med dit design og prøv dig frem med farvekoden 6767ab. Du kan fx give dit vægbillede baggrundsfarve, farvet kant rundt om billedet eller ændre farven til Very peri i et fint clipart.

Find dit favoritmateriale i kategorien Vægbilleder

Tip 2: Leg med flere billeder

Er det svært kun at vælge ét billede, så vælg de billeder, der komplementerer hinanden for at skabe et harmonisk udtryk på væggen. Sætter du dine billeder på en hylde, kan du også skabe et superfint og personligt stilleben.

Se de mange formater, som dine vægbilleder kan laves i

Tip 3: Gør det stort!

Store formater skaber et helt særligt blikfang, og når de hænger på væggen, får de den fulde opmærksomhed, som de fortjener.

Vælg dit yndlingsbillede og design et vægbillede nu

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få 80 kr. til en CEWE FOTOBOG*
  • Gaveidéer til familie og venner
  • Inspiration til, hvad du kan lave med dine digitale billeder
  • Fototips til bedre og anderledes fotografering
  • Designtips til dine fotoprodukter
  • Info om nyheder, webinarer og produktlanceringer
* Du modtager værdikoden, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Koden gælder 1 gang pr. kunde og ordre. Ved tilmelding accepterer du vores Datapolitik, som du finder nederst på siden. Du kan til enhver tid afmelde dig via link i nyhedsbrevet.
Din tilmelding…
mangler kun 1 klik tilbage

Af sikkerhedshensyn vil du snarest modtage en bekræftelsesmail. Du aktiverer din tilmelding ved at klikke på linket i mailen.

Vi beklager
Der er desværre opstået en fejl

Vi kunne desværre ikke melde dig til vores newsletter. Prøv igen senere.