Kundeservice
Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

3 tips til personlig kunst

Når man vil have personlig kunst op på væggene, så starter det naturligvis ved dine billeder. Her i artiklen tipper vi dig om, hvordan du skaber fine og ikke mindst personlige vægbilleder, der kan hænge overalt i dit hjem – og helt uden at vælge de klassiske portrætbilleder.

Tip 1: Vær kræsen!

Man må gerne være kræsen, når man vælger billeder til sine vægge. Kig dine billeder igennem, marker de bedste, og vælg til sidst det allerbedste, som passer til den stemning, du vil skabe på væggen. Herefter beslutter du dig for materialet og formatet til dit vægbillede.

Tip: Drømmer du om at tage lige så vilde billeder som Ruben Soltvedt? Med en drone kan du tage de mest fantastiske billeder!

Find dit favoritmateriale i vægbillede-kategorien

Tip 2: Leg med flere billeder

Er det svært kun at vælge ét billede, så vælg de billeder, der komplementerer hinanden for at skabe et harmonisk udtryk på væggen. Sætter du dine billeder på en hylde, kan du også skabe et superfint og personligt stilleben.

Se de mange formater, som dine vægbilleder kan laves i

Tip 3: Gør det stort!

Store formater skaber et helt særligt blikfang, og når de hænger på væggen, får de den fulde opmærksomhed, som de fortjener.

Vælg dit yndlingsbillede og design et vægbillede nu