Personlige foto- og postkort til enhver anledning

Individuelle kort til enhver anledning

Kort (1 sidet)

Kort (1 sidet)

Med dit personlige kort på fotopapir bliver hver hilsen til noget meget personligt. Fås i sæt med 10 stk. inklusive konvolutter.

fra 49,00 kr*
Kort XL

Kort XL

Ekstra stort panoramaformat. Overbring dine budskaber med et kort XL, der stilles smarte designs til rådighed og der gives masser af plads på både for- og bagside til de fotos og tekster, som du vælger.
fra 119,00 kr*
Kort (kvadratisk)

Kort (kvadratisk)

På de kvadratiske kort (14 x 14 cm) kan du iscenesætte dine bedste fotos på en spændende måde.
fra 109,00 kr*
Kort (2 sidet)

Kort (2 sidet)

Offentliggør en god nyhed, sig tak, forær glæde, invitere – alt det kan du gøre med vores klassiske kort. To sider til det, du gerne vil sige. Hvad har du på hjertet?

fra 99,00 kr*
Postkort

Postkort

Uanset om du vil skrive en tak eller invitere til bryllup, så er vores klassiker blandt postkortene den ideelle løsning.

fra 79,00 kr*
Postkort XL

Postkort XL

Vil du gerne forsende dit næste budskab på en helt særlig måde? Så er vores postkort i XL format det rigtige for dig.

fra 109,00 kr*

Postkort med dine egne billeder


Kunne det ikke være sjovt, hvis man kunne lave postkort med sine egne billeder? Det kan man! Med postkort du har lavet her hos CEWE.dk, er der virkelig tale om en personlig hilsen, og i modsætning til traditionelle postkort, er det både i ord og billeder. Her er ikke tale om færdiglavede postkort med billeder af kongefamilien eller Christianshavn, men derimod billeder du selv har taget.

Lyder det spændende? Vil du gerne vide, hvordan man gør? Så læs med så også du kan sende søde og sjove fotohilsner på personlige postkort næste gang, du er på ferie eller bare har lyst til at sende en hilsen til en, du har kær.


Design dine postkort selv


Lav selv dine postkort, hvor dit eget pletskud trykkes på forsiden og din egen tekst på bagsiden. Du kan lave postkortet på 2 forskellige måder, se her og find den metode, der passer dig bedst:

• Lav dit postkort her på siden. Du kan eventuelt vælge en af de mange flotte designskabeloner, eller du kan vælge at designe dit postkort selv. Du finder de designs, du kan vælge imellem i menuen til venstre. Upload det billede, du vil have trykt på dit postkort og skriv teksten. Hvis du skal sende det samme postkort til flere personer, er det nemmeste at skrive teksten online, når du designer postkortet. Alternativt kan du vælge at få postkortene uden tekst og så skrive teksten i hånden. Læg dit postkort i varekurven og bestil.

• Lav dit postkort i vores foto-app. Det er en stor fordel at lave det på telefonen, når du er på farten, og har taget billeder, du gerne vil bruge på postkortet med din mobil. Hent og åbn vores app, CEWE FOTOVERDEN. Klik på Produkter derefter Postkort og værsgo at gå i gang. Denne måde er super nem, idet du sandsynligvis allerede har de eller det billede på telefonen, du vil bruge på dit postkort.

At sende postkort når man er på ferie er en hyggelig tradition. Det er dejligt at sidde på ferien og slappe af og skrive en lille hilsen til dem derhjemme om, hvordan det går. At du nu også kan sende dem et flot billede fra der, hvor du er, gør hilsenen endnu mere personlig og hyggelig. Og det er altså bare noget andet at modtage et personligt postkort i postkassen end en mms med et par billeder.

Postkortene med dine egne billeder på kan du også være sikker på, ikke ryger direkte i papirkurven, når de er blevet læst af modtageren. Derimod får de sandsynligvis en god plads på opslagstavlen eller på køleskabet med en magnet, så de flotte billeder kan blive beundret igen og igen.


Hvilke billeder kan du sætte på postkortet?


Når du skal lave postkort, kan du enten bruge et af de billeder, du har i forvejen på din telefon eller computer, eller du kan gå ud og tage et nyt billede, hvis der er noget bestemt, du gerne vil sende et foto af. Dette er nok mest nærliggende, hvis du er på ferie og gerne vil vise alt det flotte og spændende, du ser. Du kan også sætte flere billeder på dit postkort og på den måde vise flere billeder på én gang.

Se også vores postkort i XL format. Her er der endnu mere plads til både at skrive en lidt længere hilsen og til at vise dine bedste billeder frem. XL postkortene måler 21 x 10,5 cm, du får god plads til det, du gerne vil.


Postkort til alle anledningerDu kan også bruge postkortene, når du skal lave indbydelser til festlige lejligheder, som godt må være fine og personlige men ikke alt for højtidelige. Lav for eksempel konfirmationsindbydelser, hvis det skal være lidt uhøjtideligt eller dåbsinvitationer. Du kan også sende et postkort, der inviterer til fødselsdage eller bare til en hyggelig middag.


Se også vores andre flotte kort


Du kan lave mange forskellige slags CEWE CARDS, postkortene er bare en type ud af mange. Du kan for eksempel lave dobbeltkort eller XL kort, hvis du skal lave bryllupsinvitationer. Alle vores flotte kort laves med dine egne billeder, og du kan vælge at bruge en af vores mange designskabeloner eller at designe det hele selv. Designskabelonerne er inddelt i kategorier, og du kan pynte med farver osv.

De flotte postkort leveres i pakker á 10 stk. så du kan sende hilsner til flere familiemedlemmer og gode venner. Postkortene er i bedste kvalitet og trykkes på vores moderne foto-produktionssite i Tyskland. Vi tilbyder 100 % tilfredshedsgaranti på vores CEWE CARDS, så hvis der er noget, du ikke er tilfreds med, så kontakt endelig vores kundeservice.

God fornøjelse med at lave postkort!

 

Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.