Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på din første ordre!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Takkekort bryllup

Lav takkekort til bryllup med billede og få rundet den store dag af med en fin og personlig tak. Vælg et design herunder:
Indlæser...

Lav personlige takkekort til bryllup med egne billeder på

Når I har holdt så stor en dag som et bryllup er, vil du garanteret gerne afrunde godt med en stor tak til alle gæsterne, der var med til at gøre dagen uforglemmelig. Og måske til dem, der var søde at sende blomster, gaver eller andre personlige hilsner.

Her hos CEWE kan du lave takkekort med jeres egne fotos. Du kan vælge mellem en af vores mange, fine skabeloner, hvor det er nemt at indsætte billede/billeder og tekst i felterne. Eller du kan vælge selv at designe takkekortene til jeres bryllup helt fra bunden.

Hvis I også har lavet bryllupsinvitationer og bordkort her hos CEWE, kan I jo vælge en rød tråd i designet og lave takkekortene i samme stil.

Ofte stillede spørgsmål om takkekort til bryllup

Her har vi samlet nogle af de oftest stillede spørgsmål om takkekort til bryllup

Skriv gerne i en varm og hjertelig tone. Du kan bygge kortet op efter denne model:

 1. Personlig hilsen: Start kortet med at adressere modtageren personligt, for eksempel "Kære Mette,"
 2. Tak for deltagelsen: Udtryk din taknemmelighed for, at de var til stede og delte den særlige dag med jer.
 3. Tak for gaven: Hvis personen har givet en gave, specificer hvad gaven var, og hvordan du planlægger at bruge den eller hvorfor den betyder noget for dig.
 4. Personlig Anekdote: Tilføj en lille anekdote eller et minde fra brylluppet for at gøre takken endnu mere personlig.
 5. Afsluttende Ord: Afslut med en varm og hjertelig sætning som: "Vi sætter stor pris på, at du var der for at fejre med os."

Et samlet eksempel på tekst til et bryllups-takkekort kunne således se sådan ud:

Kære Mette

Tak fordi du var med til at gøre vores bryllup til en helt uforglemmelig dag! Tusind tak for gavekortet til vores fælles sejltur. Vi ser meget frem til at indløse det sammen med dig og få endnu flere fælles oplevelser. Vi er også rigtig glade for din lille tale, og den sjove historie om vores bytur. Vi sætter stor pris på, at du var med til at fejre dagen med os.

Kærlig hilsen Marie og Magnus

Takkekort bør, ifølge etiketten, sendes inden for tre måneder efter brylluppet. Dette giver brudeparret tid til at komme sig efter bryllupsrejsen og reflektere over den store dag, men det bør stadig gøres hurtigt nok til, at alle stadig har brylluppet i frisk erindring og heller ikke tror, at de er blevet glemt.

Send takkekort fra bryllup til:

 • Gæster: familie og venner
 • Personer, der sendte gaver: Selvom de ikke kunne deltage i brylluppet, bør de få et takkekort for gaven og opmærksomheden.

Overvej også de hjælpende hænder – venner, familie eller bekendte, som hjalp med forberedelserne: F.eks. madlavning, kørsel, borddækning og oppyntning.

Flere tips til at lave personlige takkekort fra brylluppet

takkekort bryllup med et personligt billede af brudeparret på forsiden og teksten thank you

Lav takkekort til bryllup her hos CEWE

Bestem dig for, om du vil lave takkekortene online på din mobil, i vores app eller i fotoprogrammet på computeren. Vælger du at bestille online, kan du følge disse trin:

 1. Bladr igennem vores designskabeloner øverst på siden, vælg den, du bedst kan lide og tryk på "Vælg design".
 2. Vælg format på takkekortet, samt tryk på én eller flere sider og antal kort.
 3. I designeditoren uploader du de bryllupsbilleder, du vil bruge, og indsæt et eller flere i kortskabelonen.
 4. Indsæt en personlig hilsen i tekstefeltet/-felterne. Du kan justere skrifttype m.v. ligesom i Word.
 5. Når du er tilfreds med kortet, lægger du det i kurven og trykker bestil.
Billede af kvindelige bryllupgæster, der giver et kram og bruden samt gavebordet i baggrunden

Praktiske tips til bryllups-takkekort

Selvom der blev givet en masse kram på dagen, fik I måske ikke sagt tak til alle. Og det er vigtigt med et rigtigt takkekort. Måske åbnede I også først gaverne efter festen. Her er nogle tips til at få det ordnet uden problemer:

 • Lav dem personlige med foto og en varm tekst
 • Overvej evt. allerede takkekortene, når I laver invitationer, så de kan komme i samme stil, og du føler dig på forkant
 • Send dem rettidigt: Inden for 3 måneder
 • Lav gerne en plan sammen inden, så takkekortene ikke ender med at stresse jer. F.eks. at I bruger den første måned på at fordøje brylluppet og en eventuel bryllupsrejse. Sæt derefter takkekortene i kalenderen til måneden efter. Lav gerne en liste som oversigt lige efter den store dag, når I har åbnet alle gaver og gået dem igennem. Så er det lige til at gå til senere.