CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på din første ordre!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Luksuscover
Luksuscover
Luksuscover

Luksuscover

Stilfuld og robust

Design dit personlige luksuscover med dine smukkeste billeder trykt på hele fladen.

  • Luksuscover af polycarbonat i høj kvalitet
  • Tryk hele vejen rundt, der er trykt på 100 procent af fladen
  • Flot, blankt tryk
  • Beskyttelse ved hjørnerne
  • Beskyttelse af displayet på grund af forhøjet kant
269,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

I næste trin vil du se den forventede leveringstid, baseret på dine valg.

Produktinformation

Størrelse:

Modelafhængig

Materiale:

Polycarbonat

Tryk:

  • Sublimationstryk
  • Trykområdet omfatter den hårde yderside, inklusive hjørner og kanter

Luksuscover til smartphone

Luksuscover til din telefon? Lav den her hos CEWE

Er du ude efter et lækkert cover til din telefon? Lav et flot luksus cover med dit eget billede trykt på. Med vores luksus cover får du 3 ting i én, se bare her:

  • Beskyttelse: Luksus coveret beskytter din telefon på bedste vis
  • Flot design: Det ser supersmart ud, idet du selv har bestemt motivet på dit cover
  • Kærlighed: Du holder dine kære i hånden mange gange dagligt. Selvfølgelig forudsat, at du har valgt et billede af én, du holder af!

Lav luksuscovers med dit eget billede på

Vi vil alle gerne passe på vores telefoner, og det skal helst være med et cover, der ser flot ud. Med… dem er der ikke for mange af, vel? Men bare rolig, du kan lave et cover i luksus kvalitet og få et af dine egne billeder trykt på.

Vælger du vores luksuscover, kan du være sikker på at få et cover i bedste kvalitet og med lækre detaljer, såsom at dit billede også går rundt om kanterne på coveret. Luksuscoveret fås til de fleste iPhones og Android smartphones.

Har du lige fået ny telefon? Så vi du sikkert gerne passe rigtig godt på den, ikke? Her finder du et cover, der både er lækkert at holde ved og samtidig ser superflot ud – det er nemlig dig selv, der har bestemt motivet.

Sådan laver du et luksuscover:

Find det billede du gerne vil have på dit cover, vælg hvilken telefon coveret skal passe til. Upload dit billede, klik på Læg i varekurv, og bestillingen er allerede i gang. Du modtager dit cover inden for 6 – 11 hverdage, alt efter, hvor i landet, du bor. Så pas rigtig godt på din teltefon indtil da!

Luksus cover med foto af dine kære

Du kan sætte lige præcis det billede på, du synes bedst om. Hvad enten det er din kæreste, dine dejlige børn eller din nuttede nye hundehvalp, så uploader du bare dit billede på vores hjemmeside. Du kan også vælge at få et billede på med et flot landskabsmotiv, et smukt motiv fra haven i fuld flor eller et stemningsfuldt feriebillede.

Lav luksus covers til virksomheden

Er du virksomhedsejer? Eller arbejder du bare et sted, hvor I gerne vil have lækre covers til arbejdstelefonerne? Lav et luksuscover med firmaets logo eller motto er på eller endnu bedre: Find et sjovt billede af medarbejderne fra sidste års julefrokost eller fra sommerfesten og få det på.

At bruge virksomhedens logo på coveret ser både godt ud og er god reklame. Har du valgt at få et godt eller sjovt medarbejder-billede på i stedet for, er det en god ice breaker, når der er gæster i huset, i er til møde og lignende.

Se også vores andre cover

Vi har mange forskellige typer covers at byde på, og de er alle i fremragende kvalitet og med dit eget yndlingsmotiv trykt på. Se for eksempel vores iPhone cover, som fås til de fleste iPhones, eller vores tough cover i silikone.

God fornøjelse!