Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Sponsorering

Hos CEWE tager vi vores sociale ansvar meget seriøst. Vi støtter derfor en bred vifte af kulturelle, samfundsmæssige og sociale projekter.

Børns Vilkår

Hos Børn Vilkår kæmpes der for, at ingen børn i Danmark svigtes, når et barn føler, det står helt alene med et problem, som det ikke kan dele med sine nærmeste voksne.

Hvert år ringer titusindvis af børn til BørneTelefonen, hvor barnet helt anonymt kan fortælle om det problem, som barnet ikke kan dele med andre. Erfaring viser, at blot en enkel samtale kan betyde alt.

Problemerne kan være alt fra venskaber i krise, forældre der skal skilles og børn der oplever så store hjerteskærende svigt, at de næsten ikke kan få det fortalt. Netop CEWEs sponsorat går til at besvare de mange opkald fra udsatte børn, som henvender sig på BørneTelefonen.

Børneulykkesfonden – A Walk in the Park

Børneulykkesfonden er en nonprofit organisation, der arbejder for at øge sikkerheden for børn.

Ved at støtte familieeventen ”A Walk in the Park” i 2019, var CEWE med til at indsamle 113.007 kr. til Legeheltene. På CEWEs stand stod vores professionelle fotograf klar til at tage fotos af børnene klædt ud i seje Ninja Ninjago- og My Little Pony-kostumer. Billederne blev printet på vores CEWE fotostationer – klar til at tage med hjem med det samme. Familierne kunne også vinde fine præmier fra CEWE ved at lege med i vores hyggelige vendespil.

SOS Børnebyer

SOS-børnebyerne hjælper nødstedte børn i hele verden.

Vi har siden 2013 taget del i SOS-børnebyernes projekter og støtter nødhjælpsprojekter som fx indsatsen efter det ødelæggende jordskælv i Nepal.

Indtil videre har CEWE bidraget med over en halv million euro (ca. 4 millioner kroner) i alt. I 2014 udvidede CEWE samarbejdet og begyndte at arbejde sammen med flere virksomheder på tværs af erhverv. I dag har elleve af CEWEs virksomhedssæder et samarbejde med en SOS-børneby.

Sandkat i Ree Park Safari

Ree Park Safari strækker sig over et 125 hektar stort, kuperet og naturskønt område med skov og søer ca. 10 kilometer fra Ebeltoft. Under skiftende navne har parken gennem de seneste 18 år udviklet sig fra at være en blomsterpark, over en eksistens som en familiepark med klappedyr, til den nuværende safaripark med et værdimæssigt fokus på arter med særligt brug for en hjælpende hånd. Parken huser i dag ca. 80 arter, hvoraf en af de arter er sandkatten. I forlængelse af vores samarbejde med Ree Park Safari har CEWE fået æren af at sponsere en af sandkattene. Sandkatten blev født i 2018 og hedder (naturligvis) CEWE

Familier med kræftramte børn

Familier med kræftramte børn er Danmarks største børnekræftorganisation. Organisationen arbejder på at skabe bedre vilkår for de børn, der hvert år får konstateret en kræftsygdom. CEWE Danmarks støtteprojekt er et lokalt initiativ, hvor Julemanden kommer på besøg på hospitalsafdelingen for kræftramte børn op til jul for at dele godter og overraskelser ud. Derudover får de kræftramte børn en bustur til „Jesperhus Feriepark“ i naturskønne omgivelser. Vi bidrager med vores sponsorering til, at de syge børn får nogle dejlige oplevelser i en svær tid.

Team Rynkeby

CEWE Danmark havde i 2018 valgt at sponsorere det nordiske velgørenhedsprojekt Team Rynkeby. Team Rynkeby samler penge ind til børn med kritiske sygdomme i hele Norden. Størstedelen af pengene går i 2018 til at støtte kræftramte børn. Derudover bliver der i Danmark også samlet ind til danske lungebørn via Team Rynkeby Skoleløbet, og på Færøerne samler Team Rynkeby både ind til børn med kræft, børn med lungesygdomme og børn med hjertesygdomme.

Fodboldtøj

De lokale sportsforeninger gør en kæmpe indsats for at tilbyde unge mennesker sjove og sunde fritidsinteresser. Sportsforeningerne gør ved hjælp af trænere, frivillige og forældre en stor indsats for at bidrage til unges sundhed og personlige udvikling. Vi ønsker at støtte op om den store indsats. Derfor sponsorerer vi spillertøj til lokale sportsforeninger. Senest til Hornslet IFs U11 Piger og U14 Drenge fodboldhold.

Fotokultur

Vi gør hele tiden vores ypperste for at fremme fotografiets verden. Derfor støtter vi lokale fotoklubber ved f.eks. at sponsorere præmier til deres interne fotokonkurrencer. Vi støtter også fotoevents i Danmark såsom Fotofestival, FOTODAGE VIBORG og FotoMarathon med sponsorater til blandt andet udstillinger og præmier.