Individuel, fleksibel, moderne: Vis dine bedste fotos frem på en kreativ måde med hexxas!

Giv dine bedste billeder et usædvanligt, intenst look! Få billederne trykt på sekskantede skumplader med mat overflade. Lav ét motiv sat sammen af flere heksagoner eller kombiner forskellige heksagoner i én dekorativ vægcollage. Heksagonerne fås i størrelserne 18 x 15,6 cm og 27 x 23,4 cm. Med Y-stykket og magnetophænget kan du gøre dine bedste øjeblikke fleksible og til et stilfuldt kunstværk på din helt egen måde. Du kan altid udvide din vægdekoration med flere heksagoner med dine yndlingsmotiver. De er perfekte til for eksempel et portrætgalleri, landskabsbilleder og rejsefotos.

Og se bare her: collagen kan blive større for hver rejse! Indsæt nye heksagoner efter din næste rejse og udvid vægdekorationen. Bring de eksotiske himmelstrøg hjem i stuen som en smart og personlig vægdekoration.

  • Hårde skumplader som heksagoner
  • Fås i størrelserne 18 x 15,6 og 27 x 23,4 cm
  • Mange muligheder for at udvide din vægdekoration
  • Fleksibel ophæng med magneter
  • fra 149,00 kr*
hexxas

Gem dine bedste øjeblikke kreativt med hexxas

Formatoversigt

Formatoversigt

Pynt en væg med flere af dine bedste minder:
Arrangér dine billeder på en elegant og smart måde, med dine
fotos printet på plader i størrelserne 18 x 15,6 eller 27 x 23,4 cm.
Heksagon på hård skumplade

Hexagon på hård skumplade

Den hårde men lette skumplade er god kvalitet til lav pris. Materialet giver et moderne udtryk, er meget stabilt og har en lang levetid.

Nem montering: Heksagonet er nemt at hænge op: Med det Y-formede monteringsstykke får du altid den samme afstand mellem dine hexagoner, når du skal have flere hængende sammen. Med et praktisk magnetophæng får du hurtigt dine heksagoner op på væggen. Du trækker blot foliet af og hænger dem op. Takket være magneten kan du altid nemt ændre din collage og udskifte dine billeder eller bytte rundt på dem.
Y-stykket - gør det let at hænge op: Med Y-stykket holder du altid den rigtige afstand mellem pladerne, når du hænger dine heksagoner op.
Magnetophæng: Let og ukompliceret - med det praktiske magnetophæng får du hurtigt dine heksagoner monteret på væggen. Du tager foliet af og sætter dine heksagoner op. Magneten gør, at du altid kan ændre på din collage.

Lad dig inspirere!

En collage af heksagoner i høj kvalitet!

Dine billeder som et moderne kunstværk: Sæt dine personlige heksagoner sammen til et smart og fleksibelt kunstværk bestående af dine bedste øjeblikke. Du kan altid udvide det med flere af dine yndlingsbilleder.

Top kvalitet og fremragende service er vigtig for os.

Derfor får du dette produkt med 100% tilfredshedsgaranti.

hexxas – smarte og lækre sekskantede billeder


Lav dine nye billeder til væggen i anderledes lækre formater og materialer – Lav hexxas! Skab et blikfag udover der sædvanlige med dine yndlingsmotiver. Læs her om CEWEs flotte, sekskantede vægbilleder, som du kan lave med dine egne motiver på.


hexxas trykt på hård skumplade i to størrelser


Når du laver hexxas billeder, bliver dit motiv trykt på en hård skumplade. Her kan du være sikker på at få et stabilt og holdbat materiale, der præsenterer dit billede på flotteste vis. Dit Hexxas billede vil få et mat look, der også er reflektionsfrit, så du kan hænge det hvor som helst i boligen.
Du kan også vælge mellem 2 størrelser på dine Hexxas: 18 x 15,6 cm og 27 x 23,4 cm. Kombinér de 2 størrelser og giv dine vægge liv og variation.
Ud over at kombinere de 2 størrelser, kan du også kombinere materialerne, hvis du skal lave en collage eller en flerdelt vægdekoration. Det kan du blandt andet gøre ved at blande dine hexxas med fotos på lærred eller på alu-plader. Dermed skaber du endnu mere dynamik i din dekoration og giver det et spændende look.


Sådan kan du bruge dine hexxas


I flere år har hexagoner været fremme i moderne i boligindretning, det har dog som oftest været i form af små væghængte hylder eller reoler udformet som hexagoner. Nu kan geometrien for alvor rykke ind i din bolig i form af vores smarte hexxas med dine egne billeder trykt på.

Det der er så smart ved hexagonernes geometriske form er, at du kan blive ved i det uendelige med at ’bygge ud’ og tilføje nye hexagoner til din væg. Det er fordi, at deres form gør, at de passer perfekt ind i hinanden, hvilket du også kan se på for eksempel bikuber, der også består af rækker af sekskanter, der passer helt perfekt ind i hinanden. Udover fra naturens verden kender du også de sekskantede elementer, hvis du hækler eller syr tæpper eller babybolde i stof. Her bruger man også princippet med at sætte flere hexagoner, eller sekskanter, sammen.

Dette kan overføres direkte til vores hexxas, som gør sig rigtig flot med flere sat sammen til en samlet vægdekoration. Lav en flot og personlig fotovæg, her giver vi dig lidt inspiration:

• Sæt dine hexxas i en lang række, eventuelt lidt forskudt fra hinanden

• Lav en cirkel med dine hexxas. Den bliver godt nok ikke helt rund, men de kantede billeder i en form der ligner en cirkel giver en god kontrast

• Lav en blomst med én stor hexxas i midten og mindre strålende ud fra

• ’Byg’ både henad og op/nedad og udvid din hexxas-dekoration, når du har lyst


Lav geometrisk fotokunst med hexxas billeder


Geometriske figurer og elementer er altid moderne i boligindretningen, og ved at få trykt dine billeder som geometriske figurer, kan du virkelig understrege din personlige stil og tone. Dette er en helt ny og kreativ måde at tænke vægudsmykning på! Med det fleksible ophæng kan du udskifte og bytte rundt på din hexagoner lige så meget og lige så tit, som det passer dig. Sæt dem i diverse geometriske mønstre og former og lav dermed en dynamisk og personlig fotokunst til hjemmets vægge.

Din vægdekoration med hexxas kan du sammensætte på et utal af måder, den kan udvides nærmest i det uendelige. Der medfølger et supersmart ophæng med magnet, så du også nemt kan flytte om på dine hexagoner, hvis du har lyst til at om-arrangere dine billeder og eventuelt have dem siddende i en anden rækkefølge.


Er du tilfreds med dit CEWE VÆGBILLEDE?


Det håber vi meget, at du er. Skulle det modsatte være tilfældet, så kontakt endelig vores kundeservice, så hjælper de dig med at finde en løsning. Du har nemlig 100 % tilfredshedsgaranti, når du køber CEWE VÆGBILLEDER.

God fornøjelse!

 

Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.