Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Pluskort medlemstilbud

Få mere ud af dine billeder - brug værdikoden PLUSKORT og 10% rabat på alle fotoprodukter.

Bestil her
Når du har et PlusKort Guldkort:

Når du har et PlusKort Guldkort:

 • Når du er færdig med at sammensætte din ordre, indtast værdikoden PLUSKORT i varekurven.
 • Gennemfør betaling på siden som normalt.
 • Nyd dine fotoprodukter fra CEWE.dk.
Når du har et PlusKort:

Når du har et PlusKort:

 • Når du er færdig med at sammensætte din ordre, indtast værdikoden PLUSKORT i varekurven
 • Gennemfør betaling på siden som normalt.
 • Nyd dine fotoprodukter fra CEWE.dk.
Sådan får du din rabat

Sådan får du din rabat

 • Indtast værdikoden PLUSKORT i varekurven , og rabatten* bliver derefter automatisk fratrukket.
 • Gennemfør din betaling med et af følgende kort: Dankort, Visa/ Dankort, Visa, Mastercard, American Express.

*) gælder ikke forsendelsesomkostninger

PlusKort rabat på lækre fotoprodukter

Er du medlem af PlusKort, og er du interesseret i flotte fotobøger, stemningsfulde vægbilleder og søde og sjove fotogaver med 10 % rabat? Så se her hvad du får rabat på hos CEWE.

Gør brug af dine PlusKort fordele og rabatter hos CEWE

Måske har du tidligere prøvet at lave en CEWE FOTOBOG online med dine egne billeder trykt direkte på siderne og med plads til tekst? Eller måske har du stiftet bekendtskab med vores fotofremkaldelse hos os eller en af vores mange fotopartnere? Vores fotobøger er altid populære, og billeder er vi eksperter i. Derudover har vi også et stort udvalg af andre fotoprodukter, se bare her, hvad du kan få gode PlusKort rabatter på.

Hvad får jeg PlusKort rabat på?

CEWE giver rabat til PlusKort medlemmer med et PlusKort eller PlusKort Guldkort. Rabatten er på 10 % på alle vores fotoprodukter! Det gælder lige fra de mindste nøgleringe og mobilcovers til fotokalendere og plakater og fotolærreder med dine egne billeder på. Så fat kameraet eller telefonen og knips løs. Tag billeder af børnene, tag billeder på rejsen og skyd løs når I er til bryllup eller ved andre festlige anledninger. Læs med her og se, hvad du kan bruge alle dine pletskud til.

Rabat til PlusKort medlemmer på fotobøger, billeder og meget mere

Har du en masse gode billeder liggende, som du ikke helt ved, hvad du skal bruge til? Plejer du at få en stak fotos fremkaldt for så at lægge dem ned i skuffen? Så er det da vist på tide at prøve noget nyt – brug dine pletskud til at lave flotte fotoprodukter og vægdekorationer til dit hjem.

Hvis du downloader vores gratis software til at designe fotoprodukter med, har du nærmest uanede muligheder for at designe, tilpasse og pynte dine fotoprodukter. Du kan blandt andet lave følgende:

 • Lav en lækker fotobog, hvor billederne bliver trykt direkte på siderne. Der er forskellige baggrunde, farvetemaer og grafiske elementer, du kan pynte med og gøre fotobogen helt unik og personlig. Det er den bedste gave og det er et minde, du vil have i mange år frem
 • Design plakater med egne billeder eller vægdekorationer til stuen. Du kan bestille dem i stort set alle størrelser og tryk på forskellige spændende materialer. Se for eksempel de flotte vægdekorationer trykt på træ. Eller forestil dig dit bedste foto trykt på lærred eller som en fotocollage med mange billeder? Det er en stemningsfuld og personlig udsmykning til dit hjem, som du vil have glæde af år efter år
 • Lav invitationer med egne billeder på. Det kan være bryllupsinvitationer med tekst du selv forfatter og selvfølgelig med jeres eget billede på eller barnedåbsinvitationer med foto. Lav også andre invitationer online samt menu- og bordkort

Se vores store udvalg af diverse flotte, dekorative, sjove og praktiske fotoprodukter og gå på opdagelse i en verden, hvor du blot uploader dit billede, så er alt software og fede designtips til din rådighed.

PlusKort rabat – hvordan?

Se her hvor nemt det er at bestille fotoprodukter og indløse din PlusKort-rabatkode:

 • Download og åbn vores gratis bestillingssoftware
 • Vælg det fotoprodukt du vil lave og vælg derefter variant og størrelse
 • Upload dit billede
 • Tilpas produktet med de forskellige grafiske virkemidler
 • Tjek dit produkt i preview-funktionen for at sikre at alt er, som det skal være
 • Læg produktet i varekurven og indtast værdikoden PLUSKORT. Rabatten bliver derefter fratrukket automatisk
 • Færdiggør din bestilling med alle relevante oplysninger

Det er nemt og bekvemt. Du skal bare huske på, at du skal oprette dig som bruger i vores system. Du skal altså ikke bruge dit PlusKort login.

God fornøjelse!