CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Årskalender
Årskalender
Årskalender
Årskalender

Årskalender

Få et overblik over hele året med en årskalender, som du laver med dine egne fotos.

 • Tre formater
 • Digitaltryk standard
 • Valgfri startmåned
fra 79,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

I næste trin vil du se den forventede leveringstid, baseret på dine valg.

Produktinformation

Formater:

 • A4 (ca. 30 x 21 cm)
 • A3 (ca. 42 x 30 cm)
 • A2 (ca. 60 x 42 cm)

Yderligere muligheder:

 • Oversigt over alle helligdage
 • Vælg mellem forskellige designs og kalenderlayouts

Papirtyper:

Digitaltryk standard

Alt om vores papirtyper

Læs mere om digitaltryk standard
Digitaltryk mat Cewe kalender Digitaltryk mat Cewe kalender Digitaltryk standard Intensive farver, silkemat look

En allrounder! Digitaltryk standard er af høj kvalitet og har en vægt på 250 g/m². Papiret har en flot, silkemat overflade, og det er muligt at skrive på papiret med en blyant.

Personlig årskalender 2024 med dine fotos

Med en årskalender får du overblik over et helt år og nye billeder på din væg. Lav en flot fotokalender 2024 med dine egne billeder til væggen i køkkenet eller på kontoret. Vælg mellem 3 forskellige formater.

Årskalender 2024 med dine egne billeder

Få overblik over hele året med en personlig kalender med dine egne billeder. Med en årskalender 2024 hængende på væggen behøver du kun kigge ét sted for at se dine aftale. En flot årskalender både pynter og er til gavn, og med dine egne billeder på og et valgfrit design, kan du lave en helt unik og personlig fotokalender.

Årskalenderen fås i flere varianter

Design din årskalender så den bliver præcis, som du vil have den. Du kan blandt andet vælge imellem:

 • Kalender i A2, A3 eller A4-format
 • 3 forskellige typer fotopapir
 • Mange designs med farver og pynt i vores skabelon
 • Valgfri startmåned og år i vores kalendere

Gør din årskalender til en personlig kalender

Alle årskalenderne er selvfølgelig med dine egne billeder, som du uploader på vores hjemmeside, så trykkes de direkte på din kalender. Det er hurtigt og nemt. Se her hvordan du gør:

 1. Under kalendere vælger du årskalender og format i menuen til venstre.
 2. Lav din årskalender direkte på vores hjemmeside. Hvis du vil have nogle flere design-muligheder: Download vores gratis bestillingssoftware.
 3. Tilføj dine egne billeder og supplér med farver, cliparts og eventuel tekst.
 4. Se en skabelon af din hjemmedesignede årskalender før du endeligt laver bestillingen.
 5. Læg din kalender i varekurv, gennemfør bestillingen og din årskalender er allerede på vej.

Årskalenderen bliver en personlig kalender med fotos, og du kan bruge den både privat og på arbejde. Begge steder vil man jo gerne have noget pænt at kigge på, så udsmyk kalenderen med billeder af familien, flotte naturbilleder fra alle årstider eller hvad du nu interesserer dig for og har taget billeder af. Så bliver din personlige kalender endnu mere personlig! Mange steder både på arbejde og i privaten kan man bruge kalendere som en overskuelig oversigt over årets fastelagte begivenheder og fødselsdage.

Brug din årskalender med fotos her:

 • Hæng en kalender i klasseværelset. Så kan børnene se, hvornår alle klassekammeraterne har fødselsdag, hvornår der er idrætsdag og ikke mindst, hvornår der er ferie og fridage
 • Brug den på kontoret. Skriv mødeaftale ind, kollegaernes fødselsdage og hvornår de forskellige holder fri
 • Derhjemme. Hæng årskalenderen i køkkenet og udsmyk den med søde og sjove billeder af hele familien. Skriv fødselsdage og arrangementer ind, så hele familien hurtigt kan se, hvad de skal og hvornår
 • I idrætsforeningen. Skriv på kalenderen, hvornår lilleputterne træner håndbold, hvornår der er fodboldstævne og generalforsamling.

Nyhed - Årskalender i A2-format

Årskalenderen fås nu også i det praktiske A2-format (59,4 cm x 42 cm). Det giver dig en større kalender og dermed et endnu større overblik over året samt mere plads til dine aftaler og arrangementer.

Alle vores fotokalendere kommer i flere formater, der alle har det til fælles, at du selv vælger startmåned og design, og de er selvfølgelig alle med dine egne, personlige billeder. Vælg mellem forskellige størrelser, layout, farver, og papirtyper og lav lige præcis den kalender, der passer til dig.

Giv en personlig årskalender i gave

Har du mange gode billeder liggende på dit kamera, som aldrig er blevet fremkaldt? Sæt dem i en fotokalender og giv den i gave. Det kan være til din bedre halvdel med billeder af jeres børn, eller af en skøn ferie, hvor I tog nogle flotte billeder. Mon ikke også bedsteforældrene vil sætte pris på en stor, overskuelig årskalender? Udsmyk den med fotos af alle deres børnebørn og måske oven i købet oldebørn. Skriv hele familiens fødselsdage samt alle konfirmationer, barnedåb og andre familie-komsammener ind i kalenderen. Det er gaveidé, der både er praktisk og dejlig at kigge på.

Se også vores andre fotokalendere. Vi har et stort udvalg og tilbyder både ugekalendere, bordkalendere, vægkalendere og studiekalendere samt mange flere. Lav en personlig kalender med sit helt eget udryk. Alle kalenderne kan laves med dine egne billeder og med dit personlige præg på dem i form af billeder og udsmykning. Køb din nye fotokalender her!