CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på din første ordre!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Ugekalender
Ugekalender

Ugekalender

Lav din egen personlige ugekalender og få let et overblik over de enkle uger.

 • Genbrug år efter år
 • 5 papirtyper
 • A4-format
 • Et kunstværk på væggen
fra 259,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

Produktinformation

Format:

 • A4 stående eller liggende

Papirkvaliteter:

 • Digitaltryk eller fotopapir

Produkter:

 • Bordkalender
 • Aftalekalender
 • Vægkalender

Lav en unik ugekalender 2024 med dine egne fotos

En ugekalender er et godt redskab i planlægningen af årets aktiviteter. Lav din egen fotokalender 2024 med ugenumre og dine egne billeder på. Bestil en personlig kalender til dig selv eller giv den som gave.

Vil du gerne have en ugekalender til i år eller næste år? Mulighederne er mange her hos CEWE, hvor du kan lave din egen fotokalender 2024 og vælge en template med ugenumre. På denne måde kan du få et godt overblik over ugen i forhold til planlægning, samt hele tiden følge med i hvilken uge, du er i.

Stort udvalg af ugekalendere

Inden for ugekalendere kan du vælge imellem:

 • Spiralkalender
 • Studiekalender
 • Familiekalender
 • Vægkalender
 • Bordkalender
 • Årskalender

En ugekalender med valgfri startmåned

Uanset om du skal bruge en ugekalender til det nye kalenderår eller du skal bruge én til det nye skoleår, så er det ikke noget problem. Du kan få en kalender med uger, som starter lige hvornår du har lyst. Du kan nemlig selv vælge startmåned. Så du kan lave en fotokalender, der dækker hele 2024 eller lave en kalender, der starter i midten af 2024 og slutter i midten af 2025.

En ugekalender til hele familien

Det er forskelligt, hvilken kalendertype man ønsker sig, når man efterspørger en ugekalender. Én af de mange muligheder er en familiekalender til væggen. Her kan du planlægge familiens uger og skrive begivenheder ind såsom sport, møder og andre aktiviteter. Du kan naturligvis gøre den personlig ved at sætte et foto af hvert familiemedlem over hvert navn og give hvert medlem af familien sin egen kolonne. Så er der måske også en større sandsynlighed for, at dit barn eller dine børn kan relatere til kalenderen og dermed vil engagere sig i ugens program.

Denne ugekalender til planlægning skal naturligvis hænge på en væg i køkkenet eller spisestuen, så alle kan se den og bevare overblikket over ugen.

Lav en kalender med ugenumre

Du kan vælge mellem et væld at ugekalendere med egne fotos. Som nævnt, har vi både den klassiske fotokalender til væggen, som er populær at lave i børnefamilier og ofte i gave til bedsteforældrene. Her skal du blot vælge en skabelon med ugenumre. Det samme gælder for alle vores andre kalendervarianter såsom bordkalendere. Så du designer den selv som en kalender med ugenumre.

Ugekalender til tasken med spiralryg

Leder du efter en ugekalender, er nok i mange tilfælde en kalender i notesbog-format, du søger. Her har vi den klassiske spiralkalender, men hos os får du den med egne billeder trykt på, så den bliver mere personlig og spændende end fx en klassisk Mayland kalender. For det er da lidt mere opmuntrende at se et sommerbillede fra ferien på forsiden, når du tager den op fra tasken mandag morgen og danner dig et overblik over ugen. Størrelsen på spiralkalenderen er en A5 ugekalender, og det samme gælder for vores studiekalender.

Kalendere til væggen med ugenumre

Er det ikke en kalender til tasken, du søger, skal du i stedet se på vores kalendere til væggen. Dette er oplagt, hvis I er en familie eller hvis du gerne bare selv vil have et overordnet blik på din uge. Med en kalender med de forskellige uger hængende, kan du hurtigt danne dig et overblik over både uger og hele måneden. Herunder hvilke weekender, du skal hvad. Det giver altid ro at have overblik med en vægkalender og det minimerer risikoen for dobbeltbooking eller for at glemme nogle aftaler.

Hvilken uge er vi i? Tjek din kalender

Mange arrangementer og fx ferie på arbejdet, bliver planlagt ud fra ugenumre. Derfor er der tit brug for at vide, hvilken uge du er i. Efterårsferien er eksempelvis altid i uge 42, vinterferien i uge 7 eller 8 og industriferien ligger i uge 28, 29 og 30. Måske har I også en familietradition om at mødes i et sommerhus i weekenden i uge et-eller-andet. Så det er derfor, at en kalender med ugenumre er så praktisk. Ikke alle mobiler har ugenumre i deres online kalendere, så det er endnu en grund til at lave vores ugekalender med personlige fotos i stedet.

Hvilke fotos skal du vælge til din ugekalender?

Laver du en af vores kalendere for hele året, som du sørger for har ugenumre, har du jo mulighed for at vælge et foto til hver måned. Så her skal du finde dine bedste billeder fra hver årstid. Anemoner i april, stranden i juli, farvet løvskov i oktober og den første snemand i december.

Har du bestemt dig for en kalender med ugenumre i form af en spiralkalender, skal du vælge et billede, som gør dig glad hele året og som ikke nødvendigvis er sæsonbetonet. Det kan fx være dig og vennerne i en festlig sammenhæng, dine bedste venner på en sommerdag – for ja, det er også rart at se sommerbilleder om vinteren, så du husker, at vinteren har en ende! Er du heldig at være mor, kan du sætte et billede af din datter eller søn på forsiden af ugekalenderen. Det kan være dejligt at se, når du er af sted på arbejde og ikke se guldklumpen før om aftenen.

Hvorfor skal du vælge en trykt ugekalender?

I stedet for en ugekalender på din iPhone giver det noget helt andet med en printet kalender på papir – altså en fysisk kalender. Du kan få et overblik, du ikke nødvendigvis får på iPhonen. Hertil er det rigtig hyggeligt at have en kalender med egne billeder og sidde og skrive aftaler ind i. Det er selvfølgelig stadig praktisk at have din ugekalender til iPhone, hvor du skriver aftaler ind, når du er på farten. Men herefter kan du skrive de vigtige begivenheder ind i din ugekalender på væggen derhjemme, så både du og evt. resten af familien kan have et overblik over ugerne i denne og de næste måneder uden, at du behøver sidde at bladre frem i telefonen.

Mere inspiration til en kalender med ugenumre

Er der andre typer af kalendere end en ugekalender, som kunne interessere dig? Her hos CEWE kan du også læse mere om vores årskalendere, evighedskalender, lektiekalender, hjemmelavet kalender og arbejdskalender til kontoret. Fælles for dem er, at du hver gang får en kalender med overblik over din uge. En evighedskalender har ganske vist ikke en kalender med ugenumre, men du kan se tilbagevendende arrangementer uge for uge, som fx fødselsdage. Til dette formål kan du også se mere under vores fødselsdagskalender.

Har du nogle fine, kvadratiske Instagram billeder, kan du også læse, hvordan du indsætter flere billeder i din fotokalender.

Bestil i dag, så du kan få din personlige ugekalender for 2024 – på under en uge.