CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Stående bordkalender
Stående bordkalender
Stående bordkalender
Stående bordkalender

Bordkalender stående

Perfekt til skrivebordet derhjemme eller på jobbet.

  • Smalt panoramaformat
  • Digitaltryk standard
  • Valgfri startmåned
fra 189,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

I næste trin vil du se den forventede leveringstid, baseret på dine valg.

Produktinformation

Format:

ca. 30 x 10 cm

Det modtager du:

  • Tolv kalendersider plus forside
  • Spiralryg
  • Mulighed for praktisk opstilling

Papirtyper:

Digitaltryk standard

Alt om vores papirtyper

Læs mere om digitaltryk standard
Digitaltryk mat Cewe kalender Digitaltryk mat Cewe kalender Digitaltryk standard Intensive farver, silkemat look

En allrounder! Digitaltryk standard er af høj kvalitet og har en vægt på 250 g/m². Papiret har en flot, silkemat overflade, og det er muligt at skrive på papiret med en blyant.

Stående bordkalender med dine egne billeder

Hav altid dine favoritbilleder inden for synsvidde

Med vores store udvalg af fotokalendere kan du altid finde lige præcis den kalender, du har brug for. Hver kalender kan styles med dine egne billeder, så du får en flot og unik fotokalender. Som en ud af mange muligheder har vi den stående bordkalender.

Stående bordkalender til kontoret

Bordkalenderen fremstilles således, at den kan stå selv. Hvis du er på jagt efter en kalender til dit skrivebord enten derhjemme eller på kontoret, er denne derfor et must. Bordkalenderen giver dig det perfekte overblik over den aktuelle måned og 12 måneder frem. Som et yderligere plus gør denne fotokalender det muligt for dig altid at have billeder af din dejlige familie tæt på dig, når du arbejder.

Lav nemt din egen fotokalender

Lav nemt en stående bordkalender hos os. Gå på jagt blandt de adskillelige kalenderlayouts og vælg det design, du synes bedst om. Når du har udvalgt din fotokalenders design, uploader du nemt dine yndlingsbilleder til din kalender. Det kan for eksempel være billeder fra din sidste ferie eller af din familie. Inden du bestiller din kalender, har du mulighed for at ændre dens startmåned. Dette kan for eksempel være en god idé, hvis bordkalenderen skal bruges som gave.

Aktuel og personlig kalender

Når du laver en stående bordkalender hos os, kan du derfor være sikker på, at du ikke kun får en aktuel, men også flot og personlig fotokalender. Med denne bordkalender får du overblik over den aktuelle måned, samtidig med at du altid har dine minder i nærheden. Kalenderen er et must til dit skrivebord!

Liggende eller kvadratisk bordkalender

Hvis du vil have en anden slags kalender end en stående bordkalender, kan du hos os også designe din egen liggende bordkalender eller en kvadratisk bordkalender. Gør nemt fotokalenderen personlig ved at bruge en af vores adskillelige design og indsæt dine bedste billeder. Så får du på kort tid en flot, personlig og unik bordkalender, som du kan gøre brug af de næste 12 måneder!

Fotokalenderen er den oplagte gaveidé

Er du på jagt efter en super god gaveidé, så er vores fotokalendere en oplagt mulighed. En fotogave fra CEWE er en helt unik gave, som de fleste mennesker vil sætte stor pris på. Vælg den kalender, du synes bedst om og gør den flot og personlig med dine egne billeder! Du kan også lave en unik årskalender eller se hele vores udvalg af vægkalendere.