CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på din første ordre!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Vægkalender
Vægkalender
Vægkalender
Vægkalender

Tosidet vægkalender

Design din egen tosidet vægkalender og gør planlægningen legende let med ekstra meget plads i din kalender.

 • Ekstra plads til dine smukkeste billeder
 • Tre formater
 • Valgfri startmåned
 • Skriv dine egne noter
 • Moderne design- og layoutskabeloner
fra 169,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

I næste trin vil du se den forventede leveringstid, baseret på dine valg.

Produktinformation

Formater:

 • A4 - lukket: ca. 21 x 15 cm / udfoldet: ca. 21 x 30 cm
 • A3 - lukket: ca. 30 x 21 cm / udfoldet: ca. 30 x 42 cm
 • A2 - lukket: ca. 42 x 30 cm / udfoldet: ca 42 x 60 cm

Papirtyper:

 • Digitaltryk standard
 • Det er muligt at skrive med kuglepen på papiret

Det modtager du:

 • Tolv kalendersider plus forside
 • Spiralryg med ophæng

Alt om vores papirtyper

Læs mere om digitaltryk standard
Digitaltryk mat Cewe kalender Digitaltryk mat Cewe kalender Digitaltryk standard Intensive farver, silkemat look

En allrounder! Digitaltryk standard er af høj kvalitet og har en vægt på 250 g/m². Papiret har en flot, silkemat overflade, og det er muligt at skrive på papiret med en blyant.

Personlig vægkalender med to sider

Præsenter det vigtigste for dig med en tosidet vægkalender, der gør planlægningen til en fest! Med en fotokalender 2024 på din væg får du både et godt overblik og smukke billeder at se på.

CEWE planlægningskalender

Har du brug for hjælp til at bevare dit overblik over månedens mange aftaler og fødselsdage? Få en CEWE planlægningskalender 2024, hvor du har god plads til at notere dine planer. Sådan en vægkalender hjælper med at optimere din planlægning, så du hele tiden har kontrol over, hvad du skal hvornår. Se vores store udvalg af CEWE planlægningskalendere og vælg den fotokalender du synes bedst om!

Praktisk tosidet vægkalender

Hvis du vælger en tosidet vægkalender, får du en af vores rigtig gode planlægningskalendere fra CEWE. Vægkalenderens størrelse på 29,7 x 42 cm byder både på god plads til dine notater og dine yndlingsbilleder. Denne tosidet planlægningskalender har spiralryg og en solid bagside af pap.

CEWE vægkalenderen kaldes tosidet, da den er åben, når den hænger på din væg. Når du skal have din planlægningskalender op på væggen, åbner du fotokalenderen på den pågældende måned – vægkalenderen præsenterer nu dine billeder på en flot måde, samtidig med at du får overblik over den aktuelle måned.

Få en unik vægkalender med mange layoutforslag

Benyt dig af en af vores talrige layoutforslag til din planlægningskalender. Der er mange forskellige design at vælge imellem, så du nemt kan lave en flot vægkalender for 2024. Når du har valgt dit favoritdesign, indsætter du let dine egne personlige billeder i planlægningskalenderen. I din kalender for 2024 kan du for eksempel bruge billeder fra året, der gik. Dermed kan du i de efterfølgende 12 måneder dagligt mindes de dejlige oplevelser, du lige har haft. Din CEWE vægkalender bliver flot og meget personlig, og du får på den måde en hel unik planlægningskalender.

Under processen med at lave din egen personlige CEWE planlægningskalender kan du selv fastsætte, hvilken måned og hvilket år din vægkalender skal begynde. På trods af, at du designer din planlægningskalender midt på året, modtager du derfor aldrig en fotokalender, der har måneder, der allerede er gået. Ved selv at vælge startmåneden sikrer du altså, at du laver en planlægningskalender, der starter den måned, du har brug for det, og som derfor kan bruges 12 måneder frem.

Giv en vægkalender i gave

Du kan også bruge kalenderen som gave. En CEWE planlægningskalender er den perfekte gave til dine travle bekendtskaber hele året rundt! Giv en flot og personlig vægkalender, der altid bliver godt modtaget! Har du mange gode billeder og vil du gerne lave andre fotoprodukter, så kan du også lave fotobøger, vægbilleder og plakater og mange forskellige flotte fotogaver med dine bedste billeder. Hos CEWE har vi gaveideer til familie og venner.