Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

5 tips til børnefotografering

Få taget de smukkeste børnebilleder til fine julegaver – selv!

Leonora Grigat er professionel fotograf og har været så sød at dele sine bedste børnefotograferingstips med os, så du kan fange de bedste billeder af dine børn eller børnebørn. Billederne kan du selvfølgelig bruge i de fineste julegaver.

Få hendes 5 gode tips i artiklen her.

Lille pige er klædt ud som luciabrud og smiler stort
Juleglæden lyser ud af Novas øjne

Tip 1: Det skal være sjovt

Nova, Leonoras datter, elsker at være model for Leonora, fordi de hygger sig sammen og fordi Leonora gør det sjovt for Nova at være med. Under en fotografering sørger Leonora for, at der er elementer som indbyder til leg, fordi det er vigtigt, at Nova synes, det er sjovt og ikke føler sig presset. Lige så snart Nova mister interessen, stopper Leonora, og så leger de måske lidt, inden Leonora vurderer om Nova er klar igen, eller om de må fortsætte en anden dag.

To børn står i forenden af tremmeseng og piller ved juletræets grene
Selvom der ingen direkte øjenkontakt er, er man ikke i tvivl om forventningens glæde i dette billede

Tip 2: Snacks til modellerne

Lidt snacks er altid godt, og med fordel kan snacks som nødder og rosiner gemmes de steder, hvor du ønsker, at fotograferingen skal være. Leonora leger tit tampen brænder med Nova, og det skaber nogle naturlige grin og store smil, når Nova finder "tampen". Her er det selvfølgelig vigtigt at være klar og hurtig med kameraet.

Mor har datter på armen i omfavnelse
Et sødt portræt af mor og datter i fine julekjoler og med fine julelys i baggrunden

Tip 3: Musik sætter en god stemning

Musik gør os glade, også børn. Så hvis du har musik med og sætter børnenes yndlingssang på, får du med stor sandsynlighed skudt nogle rigtig gode billeder.

Søster og mor holder om lillebror og kysser hans buttede kinder
Et billede fuld af familiekærlighed

Tip 4: Naturligt lys

Leonora bruger altid naturligt lys. Det giver de smukkeste billeder. De bedste tidspunkter at fotografere på i løbet af dagen er i 'golden hour', som er lige ved solopgang og solnedgang. Rent faktisk synes Leonora også, at skyet vejr er fantastisk at fotografere i, da hun så ikke behøver tage højde for sol og skygge.

Lille dreng kigger beundrende og spændt ud i snelandskabet
Den første sne kan give nogle helt særlige billeder. Grib chancen, når den opstår!

Tip 5: Sløret baggrund

Når Leonora tager portrætfotos, bruger hun lavt blændetal og står helt tæt på sit motiv, samtidig med at den fotograferede person ikke står tæt på baggrunden.

Sådan bruger du dine nye billeder af børnene

Når du har skudt de sødeste børnebilleder, skal de selvfølgelig bruges i de fineste julegaver

Måske er du også interesseret i dette?

Velkomstfordel

Få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og fotokalender*
  • Unik velkomstfordel
  • Kreative tips og idéer
  • Få endnu mere inspiration
  • Benyt muligheden til at lave flotte, personlige gaver
* Du modtager værdikoderne, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Koderne gælder til din første ordre af CEWE FOTOBOG og vægbilleder. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik, som du kan læse mere om nederst på siden. Du kan til hver en tid afmelde dig igen via linket i nyhedsbrevet.
Din tilmelding…
mangler kun ét klik

Af sikkerhedsmæssige årsager vil du snarest modtage en bekræftelsesmail fra os. Klik på linket i mailen for at bekræfte din tilmelding og for at kunne gøre brug af velkomstfordelene.

Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Det gør du ved at klikke på linket for afmelding nederst i nyhedsbrevet eller i ”Min konto”.

Vi beklager
Der er desværre opstået en fejl

Vi kunne desværre ikke melde dig til vores newsletter. Prøv igen senere.