Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

DIY: Flagranke med billeder

Sådan laver du nemt personlig festpynt til din næste fest!

Ingen fest uden masser af pynt! Og her får du alletiders idé til, hvordan du gør din festpynt endnu mere personlig – uanset om du holder dåbsfest, konfirmation, fødselsdag eller bryllup. Med dine egne billeder kan du nemlig lave en superfin og personlig flagranke.

Flagranker er populære til fester, fordi de skaber blikfang og stemning i et lokale, de er dekorative og så kan de bruges år efter år. Det kan den flagranke, du skal i gang med også!

Inden du går i gang

Det er en god idé at overveje dette, inden du begynder

Hvor lang skal din flagranke være?

Det kan du bedst vurdere, hvis du allerede ved, hvor den skal hænge. Skal den fx hænge hen over et gavebord, er ca. 2 meter formentlig nok. Men skal den hænge fra et hjørne til et andet, skal den nok formentlig være et sted mellem 5 og 10 meter lang. Det bedste du kan gøre, er at beslutte dig for hvor den skal hænge og måle efter.

Hvor mange billeder skal du bruge?

Når du kender længden på din flagranke, skal du vurdere, hvor mange billeder du vil have hængende på den, og hvor tæt de skal sidde.

Hvor store skal dine flag være?

Nu skal du vurdere, hvor store dine flag skal være. Vi anbefaler at bruge forstørrelser i 15x20 cm, men du kan også bruge billedprint i 10x15 cm, hvis du ønsker lidt mindre flag.

Hvilken form skal dine flag have?

Det nemmeste er bare at beholde dine billeder i det format, som du fremkalder dem i – men har du mod på det, kan du også klippe dem ud i vimpler eller splitflag, for et mere festligt udtryk.

Sådan laver du en flagranke med billeder

Når du har overvejet ovenstående, er du klar til at lave din flagranke, og her får du en opskrift på, hvordan du gør:

  1. Bestil dine billeder. Det kan du gøre her på cewe.dk enten som forstørrelse eller som billedprint. Du kan også besøge en af vores CEWE Fotostationer i Elgiganten og få dine billeder med det samme.
  2. For at lave smukke, ens flag bør du lave en skabelon, som du kan klippe dine flag efter.
  3. Lav et hul i hvert hjørne af dine flag
  4. Sæt dine flag på en snor, et silkebånd, gavebånd eller jutegarn. Vælg det, som passer bedst til resten af din festpynt.
  5. Tadaa – nu skal din flagranke blot op at hænge!
Skal du lave en flagranke med forstørrelser?
Vil du hellere lave en flagranke med billedprint?

Vi har meget mere festinspiration!

Få inspiration til alt til den store festdag – og også den mest personlige gave!