Verdenskort på lærred og andre vægdekorationer du selv kan designe


Verdenskort er blevet populære at have hængende på væggen i hjemmet. Nogle bruger dem til at pinne ud, hvor de har været, andre har dem blot hængende til pynt. Dekorativt er det i hvert fald, og det må siges at være et motiv, alle har et forhold til, og der virkelig kan starte en samtale rundt om spisebordet, hvis du bruger det til en vægdekoration i stuen.

Er du ude efter et flot trykt verdenskort, et landkort eller andre flotte vægdekorationer? Mangler du lidt inspiration til udsmykningen i hjemmet? Vil du gerne have unik kunst med motiver, du selv har valgt? Læs med og se, hvad vi byder på.


Lav dit eget verdenskort på lærred


Få trykt dit eget foto på lærred eller lav det populære verdenskort på lærred. Uanset om du vælger et af dine egne billeder, et fra vores motivgalleri eller om du har købt et motiv, kan du uploade det og få det trykt på forskellige spændende måder.

Det kunne for eksempel være et flot motiv på akrylglas eller dit billede som en flot plakat til stuen.

Når du selv laver din kunst til at udsmykke væggene med, får du unikke produkter, du ikke ser hænge andre steder. Hos CEWE kan dine kreative evner udfolde sig i fuldt flor, og du kan lave mange forskellige fotoprodukter til alle anledninger og i mange prislejer. Brug dine egne billeder, se mulighederne i vores motivgalleri eller download motiver (tjek rettighederne!) og brug dem.


Landkort som flot vægbillede


Du kan også lave et dekorativt landkort til at hænge op på væggen. Om det skal være hele Danmark eller et andet land, eller en landsdel eller by, er op til dig. Måske er det sjovt at have et så detaljeret landkort, at man kan se byer og måske veje? Eller måske skal motivet være et helt billede af et land, I har et særligt tilhørsforhold til, et land I gerne vil besøge eller har besøgt eller måske et landkort over Danmark. Det sidste vil i hvert fald være sjovt for børnene i familien, som kan bruge landkortet til at finde bestemte byer, hvor I har været, hvor I gerne vil hen eller hvor I kender nogen, der bor.


Lav verdenskort på lærred online


Uanset hvilken vægdekoration eller andet fotoprodukt du vil lave med dine egne billeder eller andre motiver, kan det hele laves online. Du skal bare finde dit motiv, så har vi resten.

Se her, hvor nemt og ligetil det er:

  • Find det motiv, du vil have på din vægdekoration. Det kan være et af dine egne billeder, du uploader, eller et motiv du har fundet i vores gratis motivgalleri. Hvis du vil lave et lærredstryk med et verdenskort, eller et landkort, kan du finde et motiv online. Husk at være opmærksom på om det er et motiv, du må bruge, eller om det er muligt at købe rettigheder til det.

  • Lav verdenskortet eller landkortet direkte på vores hjemmeside eller download vores gratis bestillingssoftware. Her får du mange designmuligheder, læs mere om dem senere

  • Vælg produkt og format og du er klar til at designe dit billede. Måske er du tilfreds, som det er, ellers kan du bruge skygger, baggrunde, farvenuancer og forskellige grafiske virkemidler til at gøre dit billede lige præcis sådan, som du vil have det

  • Læg billedet i varekurven og gør din bestilling færdig, når du er tilfreds, og glæd dig til at modtage din perrsonlige, designer verdenskort


Lav selv dit verdenskort og andre flotte motiver


Download vores bestillingssoftware og se en verden af muligheder for kreativ udfoldelse åbne sig for dig. Med vores software kan du blandt andet lave følgende:

  • Lav dit eget verdensbillede på lærred i spændende varianter. Du kan for eksempel lave det i forskellige farvenuancer, såsom sort-hvid billeder og andre flotte varianter

  • Se også mulighederne for at lave din egen plakat. De kan bestilles i stort set alle størrelser, så der er mulighed for at lave udsmykninger til alle rum i huset

  • Har du svært ved at bestemme dig, og bugner telefonen af flotte pletskud? Lav en fotocollage, så får du mange gode minder samlet i ét billede

Alle billeder, du uploader, kan trykkes på forskellige materialer og i stort set alle størrelser og formater, du skal bare tage, finde eller købe det gode motiv. Dermed kan du få lavet et personligt tilpasset verdenskort på lærred eller lignende, som passer ind netop der, hvor det var tiltænkt.

God fornøjelse!
Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.