CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Facebook-billeder

Facebook-billeder

Få fremkaldt dine facebook-billeder

 • Blank billedkvalitet
 • Fotopapir i høj kvalitet
 • Mange forskellige formater

Fra 100 billeder og opad anbefaler vi, at du bestiller ved hjælp af vores gratis fotoprogram eller appen

fra 1,39 kr. *

Hvordan vil du bestille?

Produktinformation

Formater:

Klassiske formater: 10, 11 og 13 cm

Papirtyper:

 • Økonomi: Blankt
 • Standardpapir: Mat og blankt

Fotopapir fra FUJIFILM

Bestillingsmuligheder:

 • Mulighed for farvet kant
 • Automatisk billedoptimering

Facebook-billeder – kan jeg fremkalde dem?

Vidste du, at du kan fremkalde dine Facebook-billeder? Det kan du her fra vores hjemmeside, og det er oven i købet både hurtigt og nemt. Vores online fotofremkaldelse giver dig mange muligheder, for eksempel kan du fremkalde Facebook billeder med tekst eller anden grafik. Læs med om dine muligheder for at style og tilpasse dine Facebook-billeder her.

Du kan tilføje tekst til dit Facebook billede på selve Facebook, men vidste du, at du også har mulighed for at gøre det, når du har overført dit billede til vores hjemmeside? Her tilbyder vi dig derudover mange andre søde og sjove muligheder for at redigere billedet, tilføje grafiske virkemidler samt tilføje tekst til dine Facebook fotos.

Overfør billeder fra Facebook

Når du har overført dine billeder fra Facebook og uploadet dem på vores hjemmeside, er du klar til at lege med grafikken og de forskellige redskaber, vores program tilbyder. Du har mulighed for at lave forskellige vægbilleder, for eksempel plakater med dit eget billede, fotocollager, sort-hvide billeder til væggen, fotogaver eller en CEWE FOTOBOG - fx en årbog, som er nem at lave med kronologien fra Facebooks tidslinje.

Facebook-billeder er ofte taget i sociale sammenhænge og kan derfor være meget sjove og stemningsfulde. Det er i hvert fald, uden tvivl, billeder, vi har lyst til at dele med andre! Så hvorfor ikke også printe dem, så du får flot vægudsmykning ud af det selv? Det er da ikke kun andre, der skal have glæde af dine flotte Facebook fotos, det skal du da selvfølgelig også selv, hver dag.

Del din fotobog på Facebook

Har du lavet en flot fotobog med dine billeder? På denne måde kan du dele Facebook-billeder på en helt ny måde. Se her, hvordan du gør:

 • Hvis du har lavet en CEWE FOTOBOG, har du også en konto hos os. Det er fra denne konto, du kan dele din fotobog. Hvis du har lavet din fotobog via vores bestillingssoftware, kan du bruge disse log on oplysninger på vores hjemmeside
 • Under ’Min konto’ skal du vælge menupunktet ’Mit galleri’
 • Klik på fanebladet ’Mine CEWE fotobøger’
 • Under ’Bestilte CEWE fotobøger’ kan du se de fotobøger, du har bestilt og fået leveret
 • Klik på Facebook-ikonet under den fotobog, du ønsker at dele med dine Facebook-venner
 • Sæt flueben ved ’Del på Facebook’ og klik på den blå menu øverst til højre. Her skal du vælge, hvordan du vil dele din fotobog. Den kan for eksempel slås op på din egen tidslinje eller deles i en gruppe
 • Klik på ’Slå op på Facebook’ i nederste højre hjørne

Din bog med egne billeder er nu på Facebook, og du kan få kommentarer og likes.

Sådan fremkalder du dine billeder fra Facebook

Det er nemt og hurtige at fremkalde dine Facebook-billeder hos os, se bare her:

 • Klik på ’Bestil her’
 • Klik på Facebook og log på din profil
 • Vælg det billede, du vil printe
 • Hvis du har lyst, kan du tilføje tekst til dine Facebookbilleder eller rammer, skygger og anden grafik, der gør dine billeder til noget helt særligt
 • Når dit foto er, som det skal være, så læg din bestilling i varekurven og gør den færdig

Tilføj tekst til dine Facebook-billeder, så bliver de endnu mere sjove med for eksempel en personlig hilsen på eller et par ord om situationen på billedet.

Fremkald også Instagram billeder

Vidste du, at du også kan fremkalde Instagram billeder i det karakteristiske kvadratiske format? Ofte er dine billeder tilpasset mediet, ligesom du nogle gange tilpasser billeder til Facebook. Det er ligeså nemt at printe dine Instagram billeder som dine Facebook-billeder.

Pas på dine Facebook-billeder

Husk på, at de billeder, du lægger på Facebook er dine billeder. Men det sociale medie har lov til at bruge dem, uden at informere dig om det. Så lad være med at lægge billeder ud, som du ikke vil have, andre eventuelt kan bruge. Det gælder både fotos af dig selv og af andre, som for eksempel dine børn, med mindre de er med på, hvad de går ind til. Ellers er der jo mange timers sjov og underholdning med mediet, både med at dele Facebook-billeder og tilpasse fotos dertil.

Så hyg dig med at tilpasse dine Facebook-billeder, så du kan lave og printe flotte fotos, som du kan have glæde af hver dag.