Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Tjek vores fotomagasin

Fotomagasin med tips, tricks og sjove ideer

Se mere

Tjek vores fotomagasin for inspiration

Har du set vores gratis fotomagasin med inspiration til dine fotoprodukter?

Fotomagasin med tips, tricks og sjove ideer

Læs vores fotomagasiner online og bliv inspireret til at bruge dine billeder på nye måder. Når du bruger dine fotos i alt fra fotobøger over invitationer til spil, får du mest muligt ud af alle de skønne minder.

Mangler du inspiration til at tage spændende billeder med din telefon? Eller er du løbet tør for ideer til kreative projekter med dine fotos? Eller vil du bare gerne vide mere om alle de muligheder, vi tilbyder, for selv at designe fotoprodukter? Læs vores fotomagasin og bliv inspireret med tips, tricks og sjove ideer til at tage supergode billeder, som du kan bruge til at lave vores populære, søde og sjove fotoprodukter.

Tips, tricks og foto-inspiration

Vores populære CEWE fotomagasin indeholder info om vores produkter, samt inspiration til fotografering konkurrencer mv. krydret med tips og kreative ideer.

Få inspiration og kreative input for eksempel til din fotobog

Har du lavet din første CEWE FOTOBOG? Hvis du stadig har det til gode, så glæd dig til at komme i gang! En fotobog er alletiders måde at gemme de bedste minder på. Du får dit helt eget fotoalbum med dine egne billeder og tekst. Læs i vores fotomagasin om, hvordan du får mest ud af dine billeder, og få info om vores pynt og cliparts i vores software, som du kan style din fotobog med.

Vil du gerne være en haj til at designe egne kalendere og andre fotoprodukter?

Kig i vores foto-blad, hvor vi også har forskellige mini-tutorials eksempelvis om cliparts i vores software, som du kan bruge til at designe og personliggøre din fotobog, fotokalender og andre af vores produkter. Desuden får du også info om konkurrencer og kampagner. Lyder det spændende? Se her, hvad vores fotomagasin også tilbyder:

  • Ideer til nye måder at bruge dine billeder på
  • Info om vores mange typer indbindinger og papirer
  • Designtips til at få et smukt fotoprodukt, både være ideer til kreative layouts af dine produkter eller tips og tricks og info om den nyeste teknik, vi benytter i vores software
  • Inspiration til at få dine billeder femkaldt på spændende materialer og i forskellige formater, såsom store fotoplakater og fotolærreder
  • Introduktion til vores manges flotte og dekorative fotoprodukter, såsom fotokalendere og tips til at lave den helt perfekt, mobilcovers til dit kæreste eje og spændende kort og invitationer og goder råd, tips og ideer til at lave dem helt perfekte

Læs bladet og bliv klogere på vores foto-verdens mange muligheder. Vidste du for eksempel, at det er muligt at fremhæve udvalgte elementer på din fotobogs forside med guld eller sølvskrift? Eller at du selv kan lægge farver ind fra et af dine egne billeder? Følg med i vores magasin, der udkommer 4 gange om året, og du vil blive præsenteret for det nyeste inden for redigering og design.

Lav bedre foto-produkter

Simpelthen! Følg vores anvisninger og brug de designtips og gode ideer, du synes om, når du laver fotoprodukter. Udover vores klassiske og populære CEWE FOTOBOG, vinder i fotobog-test, tilbyder vi også flotte, brugbare og sjove fotoprodukter, som du får kendskab til i vores blad. Det kan eksempelvis være vores hyggelige vendespil med dine egne billeder af børnene trykt på og covers i eget design og også med dit eget udvalgte billede på. Og hvis du ikke vidste det i forvejen, så kan du også lave en lækker drikkeflaske med dit eget billede på.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi deler også tips og tricks ud i vores nyhedsbrev. Også her giver vi dig information om produkter og designtips, info om konkurrencer og ideer til fotogaver til hele familien. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og læs vores fotomagasin, så er du godt rustet til nye eventyr i vores spændende foto-verden.