Lav en fotobog om din kat

Lav en fotobog om din kat

Gratis bestillingssoftware til pc og bærbar

Download her

fås også til smartphone og tablet

Hent via Google Play Hent via App Store

Forevig din kære kat i en flot og sjov fotobog

Det er som udgangspunkt et stort ansvar at have dyr, men katten er dog et af de kæledyr som er nemme at have. De er naturligt selvstændige, renlige og sover meget. Katte har en afstressende effekt på os mennesker – særligt har kattens spinden en beroligende virkning. Katte er desuden gode jægere og holder mus og andre gnavere væk. Forevig din kat med en fotobog fuld af alle de sjove og gode oplevelser du har haft sammen med den.

På denne side kan du læse om hvordan du laver en flot fotobog om din kat. Det er muligt at vælge mellem mange størrelser, layouts og papirtyper til din fotobog. Tilføj eventuelt tekst i fotobogen som passer med billederne. Derudover kan du også indsætte sjove videoer af katten i fotobogen ved hjælp af en QR-kode. Du kan også overveje at lave en årbog fra din kats første år som sød killing, så du aldrig glemmer, hvor lille den var engang.

Gode idéer til hvordan du laver en fotobog om din kat:

  1. Lav en kronologisk rækkefølge i kattens fotobog, sådan at man kan følge dyret liv og udvikling igennem fotobogen..
  2. Tilføj en tekst til fotobogen som beskriver din kats personlighed: Er den kælen? Hvad kan den lide at spise? Hvad der dens ynglings leg? osv.
  3. Udvælg de bedste billeder af katten hvor laver noget den kan lide – f.eks. at jage insekter, spise godbider eller sove sødt. .
  4. Prøv at fremhæv kattens naturlige skønhed – detaljerede nærbilleder af kattes poter, øjne, næse, knurhår er et godt sted at starte.
  5. Du har sikkert haft både sjove, spændende og gode oplevelser med din hest. Beskriv disse oplevelser med tekst og billeder i fotobogen. Det er dejlige minder som man aldrig bliver træt af at bladre igennem.
  6. Du kan også tilføje flotte baggrunde og cliparts som passer til kattetemaet i fotobogen.
  7. Husk at forevig alle de sjove øjebliksbilleder du har af katten hvor den springer rundt og laver fjollede ting. Katte er altid sjove at betragte når de leger.
Lav fotobogen om din kat her

Har du et andet kæledyr som skal med i en fotobog?

Lav en fotobog om din hund

Hund

En hund får dig til at grine, dømmer ikke, er altid glad for at se dig, holder dig i form, passer på dig og dem du holder af og er god til børn. Derfor fortjener din trofaste følgesvend at komme med i en fotobog på lige fod med de andre familiemedlemmer.

Læs mere
Læs om fotobogen med din hest her

Hest

Design en flot fotobog med billeder af din smukke hest. Heste er generelt langt mere fotogene end os mennesker af den simple årsag, at de tager sig naturligt ud på billeder. En hest er det utroligt smukt dyr, og er et fantastisk fotomotiv.

Læs mere
Lav en fotobog for at mindes dit afdøde

Minde

En hund får dig til at grine, dømmer ikke, er altid glad for at se dig, holder dig i form, passer på dig og dem du holder af og er god til børn. Derfor fortjener din trofaste følgesvend at komme med i en fotobog på lige fod med de andre familiemedlemmer.

Læs mere
Læs om kæledyr i fotobøger her

Kæledyr

Brug fotobogen til at mindes alle de sjove og gode stunder du har haft sammen med dit kæledyr.

Læs mere

CEWE.dk - Det siger kunderne om os:

Kontakt kundeservice:

Har du brug for hjælp? Kontakt vores kundeservice.

Mandag til fredag: 08:30 - 18:00**
Søn: 15:00 - 21:00**

Telefon:

78 79 78 03