Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

pige hænger hjerteformede magneter med foto op som er givet som en personlig mors dags gave pige hænger hjerteformede magneter med foto op som er givet som en personlig mors dags gave

Sæt pris på mor med en gave fra hjertet

Mor er ganske særlig – vis hende din kærlighed med en unik og personlig mors dags gave

Bliv inspireret

Spred glæde med en personlig morsdags gave

Vi har et stort sortiment af fine fotoprodukter, du kan designe og give til mors dag. Her kan du få mere inspiration til gaver til mors dag i 2024:

Ideer til kærlige gaver til mors dag

Er du i tvivl om, hvad du skal give i gave til mor? Her giver vi dig gode ideer og inspiration til den perfekte mors dag gave:

Sådan laver du din fotobog – fem simple trin

Det er nemt at designe en CEWE FOTOBOG! Følg trinene herunder for at lave din personlige fotobog.

1. Download vores fotoprogram

Download vores gratis og populære fotoprogram, der er tilgængeligt til alle styresystemer og som app.

2. Upload billeder

Udvælg og upload billeder fra din computer, telefon eller CEWE myPhotos.

3. Vælg albumstørrelse- og stil

Se vores store udvalg af forskellige fotobøger, og vælg den perfekte størrelse og stil til din fotobog.

4. Design og tilpas

Tilpas hvert element for at sætte et helt personligt præg på fotobogen.

5. Produktion og levering

Vi trykker din fotobog og leverer den hurtigst muligt lige til døren.

Lav fine mors dags gaver hos CEWE

En hånd holder en hjertefotomagnet med et billede af en mor og et barn på som mors dags gave

Fine og personlige gaver til mors dag

I mange familier får mor en flot buket blomster eller lidt lækker chokolade til mors dag. Og hvem ville ikke også sætte pris på en smuk buket til stuen og noget mundgodt at hygge sig med? Men kunne det ikke også være dejligt at overraske hende med noget, hun ikke plejer at få? Tænk hvis du kunne finde en perfekt, personlig gave, som hun vil sætte pris på i mange år frem. Leder du efter en sådan gave til mors dag? Så er du kommet til det helt rigtige sted! Her hos CEWE kan du lave de smukkeste og mest personlige gaver med dine egne billeder.

Mor og datter ser på en fotobog

Den bedste gave til mors dag - en fotobog til mor

Mor er den bedste i verden for alle børn. Derfor har hun fortjent den mest perfekte gave! Lav en fotobog med tekst til din mor, der viser hende, hvor meget du sætter pris på, at hun altid er der for dig. Fotobogen trykkes i den bedste kvalitet og farverne er smukke og strålende. Designet står du for, så fotobogen bliver i den stil, du synes om. En fotobog med billeder af mor og barn er en smuk og personlig fotogave, og den vil bringe både smil på læberne og måske også en lille tåre frem i øjenkrogen på enhver mor.

Lav bogen her
En voksen og et barn sidder og bladrer i en fotobog fuld af familiebilleder som er givet i morsdagsgave

Tips til mors dags fotobog

Hvilke billeder er gode at have med i din fotobog til mors dag? Skal der stå noget i den, og hvordan indsætter man tekst i fotobogen? Det er måske nogle af de ting, du tænker på, når du skal i gang med din bog. Her får du et par tips til din gave til hende:

  • Find det rigtige format og størrelse til din bog. Den skal nok få en fremtrædende plads i reolen sammen med de gode bøger og familiens fotoalbum, så den skal have den rette størrelse og et flot forsidebillede. Læs mere om hvordan fotograf og mor til to, Leonora Grigat, laver sine fotobøger og bruger dem som en del af indretningen.

  • Indsæt billeder der betyder noget for din mor. Det er nok først og fremmest billeder af familien, både jer børn, men også børnebørn, hvis der er sådan nogle, og andre familiebilleder. Lav plads til både de sjove og lidt skøre billeder, så fotobogen bliver både hyggelig og morsom at kigge i. Find billeder fra din barndom og ungdom, hvor din mor også er med på, så hun kan se, hvor stor en betydning hun har haft for dig gennem hele dit liv.

  • Skriv gerne lidt tekst i fotobogen. Du kan for eksempel skrive en fin hilsen til din mor forrest i bogen, du kan indsætte sjove talebobler til nogle af billederne eller du kan skrive et par linjer til hvert billede eller til nogle af dem.

Start med at lave bogen nu

Gode mors dags gaver er dem, du laver selv!

Personlige mors dags gaver 2024

Har du lavet en fotobog til din mor, eller er du bare ude efter nogle andre gaveideer til hende? Så kan du også finde gode mors dag gaveideer her på siden. Gaver du laver i vores fotoprogram med dine egne gode billeder.

Ideer til mors dags gave

Vis hvor meget din mor betyder for dig i billeder. Vi har mange forskellige produkter, du kan lave med dine egne fotos, så gaven til mors dag bliver personlig og noget særligt. Lav for eksempel en sød og stemningsfuld fotokalender med dine egne billeder trykt direkte på siderne. Vi har mange slags kalendere, og et forslag kunne være en planlægningskalender, som fås i mange forskellige udgaver. Med en kalender får din mor et godt overblik over aftaler og arrangementer samtidig med, at hun får nogle flotte billeder af jer sammen, af børnebørnene og hvad du ellers har af gode og stemningsfulde billeder.

Måske var det også en idé at lave et flot vægbillede til mors dags gave? Mangler hun noget nyt på væggene derhjemme? Er du ved at være træt af at se på den bare plet over hendes sofa eller den tomme væg i gangen? Lav et smukt billede, hun kan hænge på væggen. Tag et skønt billede af hele familien og lav en stemningsfuld vægdekoration. Du kan bruge et billede, du tager til lejligheden, ét du har i forvejen eller du kan gå en tur og tage et smukt naturbillede. I vores fotoprogram kan du lave alt fra sort-hvide vægbilleder til fotocollager. Det eneste du skal gøre er at hente det gratis program og uploade dit billede. Så er du klar til at lege med designs, farver og udsmykning for at lave den bedste mors dags gave.

Du kan også helt enkelt fremkalde billeder. Sæt dem i en smuk ramme og giv det til din mor i mors dags gave i stedet for den sædvanlige æske chokolade. Brug for eksempel et par pletskud af børnene eller af dig og din mor sammen i en særlig stund, hvis du har det.

Vi har også en usædvanlig og ganske unik gaveæske, som helt sikkert vil begejstre din mor. Vælg mellem to forskellige slags fotogaveæsker med to af dine bedste billeder på æsken og enten chokolade eller en gave, du selv køber, indeni æsken.

Mors dag

Der er altid en lejlighed til at fortælle dem, vi holder af, hvor meget de betyder for os. Men mors dag er nu noget helt særligt for både børn og mødre i alle aldre.

Traditionen med at hylde sin mor stammer fra USA, og er over 100 år gammel. Dagen fejres i mange forskellige lande rundt omkring i verden og falder på lidt forskellige tidspunkter. I Danmark er mors dag dog altid den anden søndag i maj. Traditionen tro har blomsterhandlerne travlt denne dag, da en smuk buket næsten altid har været brugt som den perfekte mors dags gave. Men blomster forgår, giv i stedet din mor et varigt minde om jeres gode stunder sammen. En fotobog er den bedste gave, og hun kan kigge i den, når det passer hende, og I kan også sammen hygge jer med at se billeder og mindes og tale om de sjove og hyggelige episoder og begivenheder, I har på billeder.

Husk også gaven til far

Far skal da ikke snydes, så husk også at fortælle din far, hvor meget du sætter pris på ham, når det er hans tur til at blive fejret. Fars dag er altid grundlovsdag, d. 5. juni. Vi har også mange gode gaver til fars dag, som for eksempel musemåtter med billede på af poderne, fotokrus med et billede på af hele familien.