CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Luksuspude
Luksuspude
Luksuspude

Puder

De mest personlige puder med dine billeder

Sofahygge med alle dem, der betyder mest for dig.

 • Fuldfladetryk på begge sider
 • Syv størrelser i panoramaformat eller kvadratisk format
 • Egnet til allergikere
 • Med eller uden fyld
fra 269,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

I næste trin vil du se den forventede leveringstid, baseret på dine valg.

Produktinformation

Størrelse:

 • 30 x 30 cm (fås også uden fyld)
 • 40 x 40 cm (fås også uden fyld)
 • 40 x 80 cm
 • 50 x 50 cm
 • 50 x 30 cm
 • 60 x 40 cm
 • 80 x 80 cm

Materiale:

Yderstof: 100 % polyester-mikrofiber

Pude: 100 % polyester

Designs:

Stort udvalg af designs

Pude med foto

Pude med foto

Lav en pude med dit eget print! Vælg mellem forskellige størrelser og find den, der passer lige præcis til dig og din stil. Få dit eget billede trykt på pudens forside og bagside, og du har altid dit yndlingsfoto i stor størrelse, lige til at kramme.

Sådan laver du en fotopude

Lav dine nye puder med fotos nemt og ligetil direkte på vores hjemmeside. Se her, hvordan du gør:

 • Klik på Design her, her på siden
 • Vælg størrelsen på din pude i menuen til højre
 • Upload dit billede ved at klikke på ’Tilføj billede’
 • Læg i varekurven

Husk at tjekke i vores preview at puden er, som den skal være, inden du afgiver bestillingen. Din nye, dejlige bløde yndlingspude er snart klar til at kramme og pynte.

Stor pude med foto

Personlige puder er smukke, hjemmelavede gaver, der er nemme at lave og gør et stort indtryk på modtageren. Vælg en stor pude med foto af din kæreste eller forær dine børn puden med et foto på af deres kæledyr, deres idol eller af deres bedste ven. Så har du en fin gave til hende, der gerne vil pynte sit værelse eller stuen med sit yndlingsmotiv på en pude, eller en gave til ham, der skal have en pude med et billede trykt på af dig!

Store puder er dejlige at ligge og kramme, og dine flotte motiver kommer virkelig til deres ret i så stort et format. Vores største pude måler 80 x 80 cm og er superlækker og pynter flot på sengen, i en dejlig flyder-stil eller på gulvet.

Mindre kan også gøre det, og vi er også leveringsdygtige i puder i den klassiske størrelse 40 x 40, samt det flotte panoramaformat 40x 60 eller 40 x 80 cm, som ser rigtig flotte ud i sofaen. De aflange puder i denne størrelse kan desuden bruges som pude til at sove med og ligge med armen om, hvis man sover på siden.

Lav puder til sofaen, til børneværelset eller teenageværelset

Nogle gange trænger man til fornyelse i boligen, men det er ikke sikkert, energien og tiden er til at male og lave det helt store om. Så er det nemt og hurtigt at forny boligtilbehøret med nye puder til sofaen og til sengen. Du kan både lave puder med billeder, du selv har taget af familien eller kæresten, eller du kan finde et motiv, du godt kan lide.

Hvis du er ude efter flotte og anderledes puder til sofaen eller lænestolene i stuen, var det måske en ide med andre motiver. Her kan du eksempelvis lave puder med billeder, du har taget af smuk natur eller du kan finde spændende grafiske motiver på nettet, du kan bruge (husk i denne forbindelse at tjekke rettighederne til billedet). Du kan også indsætte lidt tekst på puden og rette dit billede til.

Lav også ny kunst til væggene med dine egne fotos

Se også vores andre fotogaver og få inspiration til at bruge dine billeder på nye og spændende måder. Når du alligevel er i gang med at forny, har du måske også brug for nye billeder til væggen? Lav din egen plakat med dit bedste billede eller andre flotte og personlige vægbilleder.

God fornøjelse!