Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Hjemmelavede gaver, når de er allerbedst

Brug dine billeder i hjemmelavede gaver med et professionelt og personligt touch

Jaja, lad os sige det, som det er. Det er ikke os alle, der kan læse en strikkeopskrift, tegne en stregtegning som Picasso eller for den sags skyld få noget smukt ud af en klump ler. Og fred være med det! For heldigvis kan alle være med på hjemmelavede gaver fra CEWE, og vi lover dig, at dine gaver ser flotte og professionelle ud, naturligvis med dit personlige touch i form af billeder og evt. tekst. Hvis du bare har nogle gode billeder i kameraet, så har vi massevis af fotogaver, som du kan bruge dine billeder i.

Den bedste af alle hjemmelavede gaver: CEWE FOTOBOG

En fotobog fra CEWE ligger på et bord med blomster omkring imens et barn kigger i den.
Find dit favoritformat og begynd på din egen hjemmelavede gave

Med denne her gave lover vi, at du giver striktrøjen baghjul. Hvis bare du har nogle gode billeder, som er vedkommende for gavemodtageren – og som også er i en god opløsning – så har du alt, der skal til for at designe den bedste af alle hjemmelavede gaver: en CEWE FOTOBOG.

Du har masser af muligheder, når du laver din egen fotobog, men rent faktisk behøver du slet ikke benytte dig af dem. Er det din første fotobog, så lav den ud fra devisen ’less is more’ og sæt kun ét til to billeder pr. side for at holde et enkelt udtryk. Er billederne gode, så ved vi, at gaven går rent ind hos modtageren. Har du for eksempel været til polterabend, kan du indsætte de bedste billeder fra den sjove dag – så har du en unik bryllupsgave idé.

Du kan designe din fotobog ved at hente vores fotoprogram til din computer. Du kan også designe den online, eller du kan lave den via vores foto app CEWE Fotoverden.

En hjemmelavet gave med 12 billeder

Vægkalender med billede af søskende ligger på bord
Med 12 billeder kan du lave din egen fotokalender

Har du ikke nok billeder til at fylde en hel fotobog, så kan du heldigvis stadig sagtens lave en flot hjemmelavet gave. Du skal sådanset bare bruge 12 flotte billeder, så kan du lave en smuk eller sjov fotokalender, som giver modtageren et helt års glæde.

Når du designer din fotokalender hos os, så husk på, at du har valgfri startmåned. Det betyder, at du selv bestemmer hvilken måned din kalender skal starte, og fra den måned, du vælger, løber kalenderen 12 måneder frem. Så lav bare en kalender, selvom du skal til fødselsdag i løbet af sommeren, måske som en fødselsdagsgave til far?

Begynd på din fotokalender nu

Et mobilcover som hjemmelavet gave

Hånd holder et mobilcover, hvorpå man ser ryggen af storesøster og lillebror
Beskyt din smartphone med et cover med et personligt billede

Hvis du har ét enkelt billede, som du bare elsker og ved at gavemodtageren også vil elske, så er et mobilcover med foto en oplagt mulighed som en hjemmelavet gave. På et mobilcover ser gavemodtageren jo billedet flere gange dagligt, og samtidigt bliver mobiltelefonen beskyttet mod skrammer og ridser.

CEWE har mobilcovers i mange materialer lige fra hård plast over træ til silikone, og når du først har fundet det rigtige materiale for dig, så finder du din smartphonemodel og designer coveret på nul komma fem. En perfekt hjemmelavet gave lavet på ingen tid!

Et fotolærred i gave

Fotolærred står op ad væg. På lærredet er et motiv af to børn der undersøger stranden en efterårsdag
Find dit favoritmateriale blandt alle CEWEs vægbilleder og lav en dekorativ hjemmelavet gave

Du kan også bruge dit yndlingsbillede på et fotolærred. Find for eksempel et godt familiefoto og lav et foto på lærred som en gave til mormor. Det kan fås i mange forskellige størrelser, og som navnet indikerer er det helt konkret et billede på et lærred. Dermed får dit foto et mere kunstnerisk udtryk på grund af det matte tryk og strukturen i lærredet. En smuk hjemmelavet gave!

En hjemmelavet gave til den kreative

Fire etuier med farveblyanter ligger på gulvet
En hjemmelavet gave til den kreative type, der elsker at tegne

Er den, du skal give gaven til, selv den kreative og kunstneriske type, så har vi den perfekte hjemmelavede gave. Med de 24 akvarelblyanter fra Faber-Castell kan han eller hun bare slå sig løs, og bruges der efterfølgende en våd pensel, kan farverne blendes bedre sammen, da farverne er vandopløselige. Det eneste du skal gøre, er at finde et flot og passende billede til det metaletui, som farverne leveres i.

En scrapbog som hjemmelavet gave

Klassiske billedprint ligger lidt tilfældigt på et bord, imens en barnehånd griber ud efter et
Bestil dine billeder i klassiske billedprint og brug dem i en kreativ scrapbog

Synes du ovenstående er for nemt? Og vil du i bogstaveligste forstand ’have fingrene i det’? Så er en scrapbog alletiders gaveidé. Heri kan du både sætte billeder, fx print naturpapir, skrive små tekster, bruge tape med mønster, indsætte billetter fra fælles koncertoplevelser, museumsbilletter eller en kvittering fra et godt restaurantbesøg. Slip fantasien og kreativiteten løs!

Andre idéer!
Alle fotoprodukter fra CEWE er faktisk gode idéer til hjemmelavede gaver, hvis vi selv skal sige det. Prøv at tage et kig i vores kategori Fotogaver og få inspiration til gaver. Her finder du fx også krus med foto, t-shirts med tryk, puder med foto og meget andet. Personlige gaver fra hjertet.

Velkomstfordel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer

Læs om:

  • Unikt tilbud på dit første køb af CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer
  • Kreative tips og idéer til gaver
  • Fototips og spændende produktnyheder
  • Sjove fotokonkurrencer
  • Vores nyhedsbrev og hjemmeside er fyldt med inspiration
  • Benyt muligheden og lav hurtigt flotte, personlige gaver
* Du modtager værdikoderne, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Koderne gælder til din første ordre af CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik, som du kan læse mere om nederst på siden. Du kan til hver en tid afmelde dig igen via linket i nyhedsbrevet.

Din tilmelding…

mangler kun ét klik

Af sikkerhedsmæssige årsager vil du snarest modtage en bekræftelsesmail fra os. Klik på linket i mailen for at bekræfte din tilmelding og for at kunne gøre brug af velkomstfordelene.

Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Det gør du ved at klikke på linket for afmelding nederst i nyhedsbrevet eller i ”Min konto”.

Vi beklager

Der er desværre opstået en fejl

Vi kunne desværre ikke melde dig til vores newsletter. Prøv igen senere.