Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Fotogaveæsker

Send æsken som en sød hilsen eller hav den med som værtindegave!

Fotogaveæsker

En unik gaveidé

Design din egen fotogaveæske

Med de fine fotogaveæsker kan du kombinere en gave med to af dine bedste billeder. Gaveæskerne designes med ét billede på forsiden af låget og ét billede på bagsiden, som skaber lidt ekstra wauw-effekt, når æsken åbnes.

Du kan vælge mellem den klassiske gaveæske med 16 stykker Ferrero chokolader eller gå mere kreativt til værks med fyld-selv-gaveæsken, hvor du bestemmer æskens indhold.

Af kærlighed til miljøet

Fordi emnet bæredygtighed er vigtigt for os, er indersiden af ​​fotogaveæsken lavet af 100% biologisk nedbrydelige materialer.

Personlige gaveæsker med billeder og chokolade eller fyld-selv

En fotogaveæske er den perfekte gave til valentinsdag, til påske eller som værtindegave.

Gaver fra hjertet

Er du også træt af at købe endnu en gave ud fra en ønskeliste? Det er jo uden tvivl lidt upersonligt… Har du svært ved selv at få gaveidéer, der rammer plet hos fødselaren eller konfirmanten? Det kræver tit mange overvejelser og en vis kreativitet… Ville du ønske, at det var nemmere at finde personlige gaver, der overrasker modtageren og bringer glæde i lang tid? Så er du kommet til det rette sted!

Hos CEWE er vi eksperter i gaver fra hjertet. Vores hjemmeside er fyldt med personlige gaver – tag bare et kig på vores fotobøger, fotokalendere og vægbilleder. Det der gør vores fotogaver personlige er, at du vælger de billeder, der skal i fotobogen, på vægkalenderen eller på plakaten. Vælg et eller flere billeder af dig og den, du giver gaven til, og modtageren vil få et smil på læben, hver gang han eller hun ser på billederne af sjove oplevelser og store begivenheder, I har haft sammen.

Hvad kan jeg bruge en gaveæske til?

Det gode ved fotogaver fra CEWE er, at der findes mange forskellige slags gaver til alle budgetter. Og der findes mange anledninger til at give en gave – faktisk er det aldrig en dårlig idé at give en gave, anledning eller ej. Vores gaveæsker falder altid i god jord. Gaveæsken kan gives til alle anledninger, til mennesker i alle aldre. Æsken er også perfekt til en hel almindelig søndag, hvor du gerne vil glæde én, du holder af, med billeder af gode minder og en gave i form af chokolade eller en gave, du selv køber.

Der er intet, der vækker begejstring som en uventet gave – og når det er en gave med personlige billeder, der kommer lige fra hjertet, vil gaven vække begejstring ikke bare her og nu, men i lang tid fremover. Hvis du ikke er den bedste til at kommunikere din hengivenhed med ord eller bare mangler en simpel måde at vise dine følelser på, så giv en fotogaveæske som et udtryk for din kærlighed til den person, du giver æsken til.

Gaveæsker med dine egne billeder

En gaveæske med dine egne billeder er en hel unik gaveidé. Du kender gaveæskerne fra Matas med parfume eller plejeprodukter, som creme og shampoo fra Ole Henriksen eller Estee Lauder. Æskerne er ofte meget dyrebare og vil glæde de fleste modtagere. Men har du nogensinde fået en gaveæske med billeder fra en god oplevelse, du har haft med din veninde eller din mor? Sådan en personlig gave er lavet specielt til dig og vækker nogle helt særlige følelser.

Med vores fine fotogaveæsker vælger du to af dine yndlingsbilleder. Det ene billede kommer på forsiden af æsken, mens det andet billede kommer indeni æsken, altså på bagsiden af låget. Modtageren har derfor nogle hyggelige billeder at se på, både når æsken står åben, og når den er lukket. Vælg gerne billeder af den person, du giver gaveæsken til. Udover billederne rummer gaveæsken en sød overraskelse af chokolade eller har plads til en gave, hvor du selv bestemmer indholdet.

To forskellige gaveæsker

Du kan vælge mellem to forskellige slags gaveæsker med forskelligt indhold:

  • Gaveæske med chokolader fra Ferrero: Gaveæsken til den voksne der sætter pris på et lille stykke god chokolade til kaffen. Denne æske er fyldt med tre forskellige slags chokolader fra Ferrero, blandt andet Ferrero Rocher: Den lille kugle chokolade pakket ind i guld-emballage, som vi alle kender. Modtageren kan nyde i alt 18 stykker chokolade, mens han eller hun kigger på de flotte billeder på silkemat overflade. Denne chokolade gaveæske er perfekt til valentinsdag eller som en gave til mormor.

  • Fyld-selv-gaveæske: Gaveæsken til dig der selv vil bestemme, hvad der skal være i æsken. Ønsker du ikke at give chokolade i gave, og elsker du selv at finde den helt rigtige gave, så er det denne fotogaveæske, du skal vælge. Med fyld-selv-gaveæsken får du to billeder på æsken, og der er plads til en gave indeni, som du selv vælger, så længe den kan være indenfor en A4. Denne gaveæske er derfor god til børn eller andre, der ikke har godt af for meget chokolade eller ikke kan tåle chokolade, da du selv bestemmer æskens indhold.

Du laver og bestiller gaveæsken her på vores hjemmeside: Tryk på den type gaveæske, du ønsker, og tryk herefter ”design online”.

Bæredygtig gaveæske

Fik vi sagt, at den indvendige del af æsken er 100% biologisk nedbrydelig? Hos CEWE går vi op i bæredygtighed, og derfor producerer vi klimaneutralt. Gaveæsken er et FSC® certificeret produkt, fordi æskens indsats er lavet af genanvendt materiale, der tilgodeser klimaet. Derfor kan du med god samvittighed købe og give en fotogaveæske i gave.

Vil du give æsken en endnu længere levetid, kan du genbruge billederne ved at klippe dem ud, når du har spist chokoladen, sætte billederne i ramme og hænge dem op på væggen. Skal du fremkalde billeder, og vil du gerne gøre det på en bæredygtig måde, så tag et kig på vores print naturpapir.

Valentinsgave til ham og til hende

Vis din kæreste, partner, kone eller mand hvor meget din ledsager betyder for dig ved at give en gaveæske i valentinsgave! Har I været sammen i årtier, kan du vælge, at det ene af de to billeder på æsken skal være fra tidligt i jeres forhold, mens det andet billede skal være fra i dag, altså mange år senere. Så kan I begge se den udvikling, der er sket i løbet af årene – det er da underholdende! Har I først lige mødt hinanden og stadig er nyforelskede, har du sandsynligvis også mange romantiske billeder af din eneste ene, som du kan bruge i fotogaveæsken. Denne personlige gaveæske med billeder egner sig både til ham og til hende, der elsker at fejre kærligheden på valentinsdag. Mangler du mere inspiration til valentinsdag, så får du her gode idéer til personlige valentinsgaver.

Oplagte anledninger til at give en gaveæske

Der er ingen, der ikke vil sætte pris på at få en gaveæske med nogle særligt udvalgte billeder og en sød gave indeni. Din mor, din far, din kæreste, din veninde, dine bedsteforældre, din onkel, din grankusine, din søsters mands datter vil alle blive glade for at modtage en fotogaveæske. Så længe du har nogle gode billeder at bruge, er det bare at gå i gang!

Så hvilke anledninger er især oplagte til at give en gaveæske? Vi foreslår:

  • Valentinsdag: Er du i et forhold, så vil du sikkert gerne markere kærligheden til din partner på valentinsdag. Afslut en dag i kærlighedens tegn fyldt med røde roser, en tur i biografen, en lækker middag og en gåtur hånd-i-hånd med et glas vin på sofaen og en gaveæske med billeder af romantiske øjeblikke. Prikken over i’et er den lækre chokoladedessert eller den kærlige gave, du selv har valgt, som findes inde i æsken.

  • Mors dag og fars dag: Vis din mor og din far at de har stor betydning i dit liv med en gaveæske. Udvælg nogle fine billeder af dig og din mor, sæt dem på æsken, og du har en unik og personlig mors dags gave. Og far skal da ikke snydes for en gave på fars dag: Find dine to yndlingsbilleder af dig og din far og giv ham den mest personlige gave på hans dag.

  • Fødselsdag: Måske fylder din veninde 25 år? Eller måske runder din farmor det skarpe hjørne, der hedder 80 år? Uanset alder vil en gaveæske med flotte billeder og en overraskelse indeni blive taget godt imod. Og hvis ikke man skal forkæles med en gave fra hjertet på sin fødselsdag, hvornår skal man så? En fotogaveæske er den ultimative fødselsdagsgave til personen, der har alt.

  • Påske: Vil du give et anderledes påskeæg i år? Prøv at give en personlig gaveæske med chokolade og billeder og se hvordan sådan et påskeæg bliver modtaget. Vi gætter på, at det har en lidt længere levetid end de traditionelle chokoladepåskeæg, der bliver spist i løbet af ingen tid og hurtigt er glemt, når først påskepynten er taget ned.

  • Jul: Selvom de fleste får rigelige mængder af søde sager i julen, kan det være, at en æske med billeder og chokolade også holder ind i det nye år. Gaveæsken er trods alt ikke bare en æske med fyldte chokolader – de personlige billeder gør gaven og chokoladespisningen til en særlig oplevelse, som du måske har lyst til at dele med den, du har fået gaveæsken af. Giv gaveæsken til din far som en personlig julegave og nyd chokoladen sammen med ham til nytår, når julemaden er kommet på afstand.

Gaveæsken er den perfekte værtindegave

Lad være med at gå i blomsterforretningen efter en buket du vil bruge som værtindegave eller værtsgave. Bestil i stedet en gaveæske her hos CEWE med dine personlige billeder af dig og værtinden eller værten. Det er helt sikkert en værtindegave, du ikke ser hver dag! Sådan en værtsgave gør et særligt indtryk. Og for værtinden er denne gave også nemmere at håndtere end en buket, der skal sættes i vand og arrangeres – værten har nok at se til som vært. Med en gaveæske kan værtinden nyde denne gave, når gæsterne er gået, og roen har sænket sig.

God fornøjelse med at lave og give en meget personlig gaveæske!