CEWE Fotoverden app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 80 kr. til din næste CEWE FOTOBOG!

Kundeservice
Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Hjemmelavet kalender

Hjemmelavet kalender

Lav din helt egen kalender her

 • Mange forskellige formater
 • 5 papirtyper
 • Flere designmuligheder
99,00 Kr. *

Hvordan vil du bestille?

Produktinformation

Formater:

 • A5, A4, A3 og A2
 • Kvadratisk 30 x 30 cm og 45 x 45 cm
 • XXL
 • Mange flere

Papirkvaliteter:

 • Digitaltryk standard, mat eller højglans
 • Fotopapir blank eller mat

Hjemmelavet kalender med dine egne billeder? Lav den her!

Er du træt af de kedelige spiralkalendere? Eller af den flade pap-kalender, der kommer med posten og er fuld af reklame for produkter, du aldrig bruger? Design din egen, hjemmelavede kalender med dine egne billeder trykt på! Så får du en personlig fotokalender, der ser ud, nøjagtig som du har ønsket det.

Du kan simpelthen skræddersy din kalender, så den kommer til at se ud, præcis som du vil have det. Vores design-software byder på et hav af muligheder for at være kreativ og få det bedste ud af dine billeder.

Vægkalender eller bordkalender? A4 eller A3? Læs om de mange muligheder her

Start med at gøre dig nogle tanker om, hvad du har brug for. Er det en flot kalender, der skal stå fremme på spisebordet, så du kan se på den hver dag til morgenmaden og få styr på dagens aftaler? Eller er du mere til en stor, dekorativ vægkalender, der skal hænge på væggen ved din arbejdsplads?

Se her, hvad du blandt andet kan vælge imellem:

Vælg først, om du vil lave en vægkalender eller en bordkalender. Inden for disse kategorier kan du lave:

De fleste af vores kalendere kan desuden laves kvadratiske eller i høj – eller panoramaformat. Derud over kan du lave en studiekalender til erstatning for den lidt kedelige sag med spiralryg, du plejer at have. Også her kan du sætte dine egne gode fotos på forsiden.

Derfor skal du lave din egen fotokalender

Det er noget helt særligt at have sin egen, hjemmelavede kalender med billeder på, man selv har taget. Det bliver en personlig og dekorativ ting, som man også har stor gavn af dagligt. Genoplev de gode minder fra ferien eller andre skønne minder fra året, der er gået. Eller fyld kalenderen med fotos fra hverdagen, som jo egentlig er det allerbedste.

En hjemmelavet kalender har ikke noget med enkeltvise printede billeder limstifter og sakse at gøre. Derimod laver du det hele online, og du får inspirerende hjælp fra vores brugervenlige bestillings-software, og det er ganske gratis. Programmet byder på uanede muligheder for hjemmelavede kalendere, fotobøger og andre fotoprodukter, du kan lave med dine egne billeder.

Sådan laver du selv din kalender

 • Download og åbn vores gratis software. Så har du rigtig mange muligheder for at designe og udsmykke din kalender
 • Vælg den kalendertype du vil lave
 • Væg papirtype den skal trykkes på
 • Vælg om du selv vil lave hele kalenderen fra bunden, eller om du vil have nogle designskabeloner at vælge imellem
 • Lav din kalender som du ønsker det og indsæt dine egne billeder
 • Når du er tilfreds med den kalender, du har lavet, så put den i varekurven og færdiggør din bestilling

Din hjemmelavede kalender er klar til dig efter 4-6 hverdage.

Gør planlægningen sjov med hjemmelavede kalendere

Det er altså noget sjovere at tale om alle de ting, man ’skal’ og alle de arrangementer, man skal til, når der samtidig er noget dejligt at kigge på. Og med kalenderen med dine egne billeder trykt på må man sige, at det er der.

Desuden er en hjemmelavet kalender en rigtig god gaveidé. Forær for eksempel en hjemmelavet fotokalender til de ældre i familien. De har ofte brug for et godt overblik over aftaler og arrangementer, og hvis kalenderen oven i købet er pyntet med flotte og stemningsfulde billeder af familien, vil det sikkert blive et hit.

Du kan også give en hjemmelavet kalender til din bedre halvdel med billeder fra jeres liv sammen. Eller til den forvirrede teenager med billeder fra konfirmationen, sporten eller hvor de er sammen med vennerne.

Vi håber, du bliver tilfreds med din hjemmelavede kalender

Derfor giver vi dig 100 % tilfredshedsgaranti på din fotokalender. Vi garanterer dig den højeste kvalitet og den bedste service. Skulle du stik mod al forventning ikke være tilfreds med din hjemmelavede kalender, så kontakt vores kundeservice, som vil hjælpe dig.