CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på din første ordre!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Hjemmelavet kalender

Hjemmelavet kalender

Lav en hjemmelavet kalender med dine egne fotos og glæd dig selv eller en, du holder af, med en unik fotokalender.

 • Genbrug år efter år
 • 5 papirtyper
 • A4-format
 • Et kunstværk på væggen
fra 139,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

Produktinformation

Format:

 • A4 stående eller liggende

Papirkvaliteter:

 • Digitaltryk eller fotopapir

Hjemmelavet kalender 2024 med dine yndlingsbilleder

Design en hjemmelavet kalender med dine egne billeder nemt og enkelt. Bestil en fotokalender 2024 som vægkalender eller bordkalender og hold styr på alle aftalerne - eller giv en kalender i julegave.

Er du træt af de kedelige spiralkalendere? Eller af den flade pap-kalender, der kommer med posten og er fuld af reklame for produkter, du aldrig bruger? Design din egen, hjemmelavede kalender med dine egne billeder trykt på! Så får du en personlig fotokalender for 2024, der ser ud, nøjagtig som du har ønsket det.

Du kan simpelthen skræddersy din kalender, så den kommer til at se ud, præcis som du vil have det. Vores design-software byder på et hav af muligheder for at være kreativ og få det bedste ud af dine billeder.

En hjemmelavet kalender til væggen eller til bordet

Start med at gøre dig nogle tanker om, hvad du har brug for. Er det en flot fotokalender, der skal stå fremme på spisebordet, så du kan se på den hver dag til morgenmaden og få styr på dagens aftaler? Eller er du mere til en stor, dekorativ vægkalender, der skal hænge på væggen ved din arbejdsplads?

Se her, hvad du blandt andet kan vælge imellem:

Vælg først, om du vil lave en hjemmelavet vægkalender eller bordkalender. Inden for disse kategorier kan du lave:

De fleste af vores kalendere kan desuden laves kvadratiske eller i stående og liggende format. Derudover kan du lave en studiekalender til erstatning for den lidt kedelige sag med spiralryg, du plejer at have. Også her kan du sætte dine egne gode fotos på forsiden.

Derfor skal du lave din egen fotokalender

Det er noget helt særligt at have sin egen, hjemmelavede kalender med billeder på, man selv har taget. Det bliver en personlig og dekorativ ting, som man også har stor gavn af dagligt. Genoplev de gode minder fra ferien eller andre skønne minder fra året, der er gået. Eller fyld fotokalenderen med fotos fra hverdagen, som jo egentlig er det allerbedste.

En hjemmelavet kalender i 2024 har ikke noget med enkeltvise printede billeder, limstifter og sakse at gøre. Derimod laver du det hele online, og du får inspirerende hjælp fra vores brugervenlige bestillings-software, og det er ganske gratis. Programmet byder på uanede muligheder for hjemmelavede kalendere, fotobøger og andre fotoprodukter, du kan lave med dine egne billeder.

Sådan laver du selv din kalender

 • Download og åbn vores gratis software. Så har du rigtig mange muligheder for at designe og udsmykke din kalender.
 • Vælg den kalendertype du vil lave.
 • Væg papirtype den skal trykkes på.
 • Vælg om du selv vil lave hele kalenderen fra bunden, eller om du vil have nogle designskabeloner at vælge imellem.
 • Lav din kalender som du ønsker det og indsæt dine egne billeder.
 • Når du er tilfreds med den kalender, du har lavet, så put den i varekurven og færdiggør din bestilling.

Din hjemmelavede kalender er klar til dig efter 4-6 hverdage.

Gør planlægningen sjov med en hjemmelavet kalender

Det er altså noget sjovere at tale om alle de ting, man "skal" og alle de arrangementer, man skal til, når der samtidig er noget dejligt at kigge på. Og med kalenderen med dine egne billeder trykt på må man sige, at det er der.

Desuden er en hjemmelavet kalender for 2024 en rigtig god gaveidé. Forær for eksempel en hjemmelavet fotokalender som en personlig gave til de ældre i familien. De har ofte brug for et godt overblik over aftaler og arrangementer, og hvis kalenderen oven i købet er pyntet med flotte og stemningsfulde billeder af familien, vil det sikkert blive et hit.

Du kan også give en hjemmelavet kalender til din kæreste med billeder fra jeres liv sammen. Til din bedste veninde med fælles billeder. Eller til den forvirrede teenager med billeder fra konfirmationen, sporten eller hvor de er sammen med vennerne.

Vi håber, du bliver tilfreds med din hjemmelavede kalender

Derfor giver vi dig 100% tilfredshedsgaranti på din fotokalender. Vi garanterer dig den højeste kvalitet og den bedste service. Skulle du stik mod al forventning ikke være tilfreds med din hjemmelavede kalender, så kontakt vores kundeservice, som vil hjælpe dig.