CEWE Fotoverden app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Deltag i vores julekalender og vind flotte præmier!

Kundeservice
Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Vægkalender Vægkalender Vægkalender Vægkalender

Tosidet vægkalender

Gør planlægningen legende let med ekstra meget plads i din kalender.

  • Digitaltryk standard
  • To formater
  • Valgfri startmåned
fra 159,00 Kr. *

Hvordan vil du bestille?

Produktinformation

Formater:

  • A3 (ca. 30 x 21 cm)
  • A2 (ca. 42 x 30 cm)

Det modtager du:

  • Tolv kalendersider plus forside
  • Spiralryg med ophæng

Papirtyper:

  • Digitaltryk standard
  • Det er muligt at skrive med kuglepen på papiret

Alt om vores papirtyper

Læs mere om digitaltryk standard
Digitaltryk mat Cewe kalender Digitaltryk mat Cewe kalender Digitaltryk standard Intensive farver, silkemat look

En allrounder! Digitaltryk standard er af høj kvalitet og har en vægt på 250 g/m². Papiret har en flot, silkemat overflade, og det er muligt at skrive på papiret med en blyant.

Personlig vægkalender (tosidet)

Præsenter det vigtigste for dig

CEWE planlægningskalender Har du brug for hjælp til at bevare dit overblik over månedens mange aftaler og fødselsdage? Få en CEWE planlægningskalender, hvor du har god plads til at notere dine planer. Sådan en vægkalender hjælper med at optimere din planlægning, så du hele tiden har kontrol over, hvad du skal hvornår. Se vores store udvalg af CEWE planlægningskalendere og vælg den fotokalender du synes bedst om!

Hvis du vælger en tosidet vægkalender, får du en af vores rigtig gode planlægningskalendere fra CEWE. Vægkalenderens størrelse på 29,7 x 42 cm byder både på god plads til dine notater og dine yndlingsbilleder. Denne tosidet planlægningskalender har spiralryg og en solid bagside af pap.

CEWE vægkalenderen kaldes tosidet, da den er åben, når den hænger på din væg. Når du skal have din planlægningskalender op på væggen, åbner du fotokalenderen på den pågældende måned – vægkalenderen præsenterer nu dine billeder på en flot måde, samtidig med at du får overblik over den aktuelle måned.

Benyt dig af en af vores talrige layoutforslag til din planlægningskalender. Der er mange forskellige design at vælge imellem, så du nemt kan lave en flot vægkalender. Når du har valgt dit favoritdesign, indsætter du let dine egne personlige billeder i planlægningskalenderen. I din fotokalender kan du for eksempel bruge billeder fra året, der gik. Dermed kan du i de efterfølgende 12 måneder dagligt mindes de dejlige oplevelser, du lige har haft. Din CEWE vægkalender bliver flot og meget personlig, og du får på den måde en hel unik planlægningskalender.

Under processen med at lave din egen personlige CEWE planlægningskalender kan du selv fastsætte, hvilken måned og hvilket år din vægkalender skal begynde. På trods af, at du designer din planlægningskalender midt på året, modtager du derfor aldrig en fotokalender, der har måneder, der allerede er gået. Ved selv at vælge startmåneden sikrer du altså, at du laver en planlægningskalender, der starter den måned, du har brug for det, og som derfor kan bruges 12 måneder frem.

Du kan også bruge kalenderen som gave. En CEWE planlægningskalender er den perfekte gave til dine travle bekendtskaber hele året rundt! Giv en flot og personlig vægkalender, der altid bliver godt modtaget! Har du mange gode billeder og vil du gerne lave andre fotoprodukter, så kan du også lave fotobøger, vægbilleder og plakater og mange forskellige flotte fotogaver med dine bedste billeder. Hos CEWE har vi gaveideer til familie og venner.