Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG og vægbilleder!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Hvordan vil du bestille?

CEWE Fotoprogram

Tilgængelig til styresystemerne Windows, Mac og Linux.

De nye funktioner i CEWE Fotoprogram

Med disse nye funktioner er det nu endnu lettere at designe din CEWE FOTOBOG

Ny enklere editor

I den nye editor er designet af dine CEWE fotoprodukter blevet endnu nemmere: Vi har genovervejet betjeningselementerne og optimeret nogle områder, så du hurtigt kan komme til de funktioner, du vil bruge. Derudover kan hjælpefunktionen nu vælges til hvert designtrin og giver svar på de mest almindelige spørgsmål med kun et enkelt klik.

Vælg mellem endnu flere stilarter til din fotobogen

Der er installeret over 30 stilarter på forhånd – og du kan downloade endnu flere! Vi har tilføjet nye fine stilarter, så du let kan designe en ensartet CEWE FOTOBOG. Vores stilarter er foruddesignede sider som inkluderer baggrunde, cliparts, masker og rammer. Du kan sortere dem efter bestemte emner og anledninger.

Nye bogskabeloner til enhver anledning

Ønsker du at designe en CEWE FOTOBOG til en bestemt anledning? Nu er det endnu lettere! Uanset om det er bryllup, baby eller rejse, så finder du nye bogskabeloner til forskellige emner. Du skal bare downloade din favorit, indsætte billeder og tekst, og selv tilpasse efter behov.

Få hjælp af assistenten

Vi har tit mange billeder at vælge i mellem, og det kan være en tidskrævende opgave at udvælge de bedste. Vores forbedrede fotobog-assistent hjælper dig med at vælge dine bedste billeder og fordeler dem automatisk på siderne i din fotobog. På denne måde kan du starte endnu hurtigere på at designe din fotobog.

Bedre billedudsnit takket være ansigtsgenkendelse

Ikke længere afskårne hoveder på billederne i din CEWE FOTOBOG: Den nye ansigtsgenkendelse finder det bedste billedudsnit i dine portrætter. Den smarte funktion registrerer, om det er et menneske, og på den måde kan du være sikker på, at alle personer vises i dine billeder.

CEWE FOTOBOG med effekttryk

I 2018 modtog vi en TIPA-award for denne innovation. CEWE FOTOBOG hardcover med effektlak, guld-, sølv- eller rose gold-tryk fås nu også til formatet XXL panorama. Du kan vælge mellem forskellige designs eller slippe din kreativitet fri.

Effektlak på hele omslaget af din fotobog

Der findes over 50 nye baggrunde og over 100 nye designelementer med effektlak til CEWE FOTOBOG. Vi har lyttet til vores kunders ønsker og har tilføjet nye abstrakte og geometriske former.

Nye trendy kalenderformater

Nu fås den kvadratiske vægkalender også i XXL-format (45 x 45 cm). Derudover findes der nu også tre elegante papirtyper til den kvadratiske vægkalender i XL-format (30 x 30 cm).

Kvadratiske kort nu også med effekttryk

Nu kan du designe dine kvadratiske kort og foldekort i 14 x 14 cm med effekttryk. Der er et stort udvalg af designs, men du kan også give kreativiteten frit løb og lave dit eget design med effekttryk.

Nyheder CEWE vægbilleder

Nyheder til væggen

Vores fotolærred har altid været af høj kvalitet og laves stadig på en solid kileramme i træ, men nu findes den poplære klassiker også i formatet 30 x 45 cm.

Nemt og hurtigt til det perfekte fotoprodukt

Intuitiv betjening, professionelt resultat: Se alle fordelene ved CEWE Fotoprogram
 • Download gratis til Windows, Mac og Linux
 • Hurtig og nem installation
 • Største udvalg af designs
 • Enkel og intuitiv betjening
 • Adgang til fotos fra CEWE MYPHOTOS, Facebook eller Instagram
 • Design fotoprodukter uden internetadgang og bestil online
 • Gem fotoprodukter lokalt på din pc

Systemkrav

Windows: Windows 10 eller nyere - 1,4 GHz processor - min. 5 GB fri plads.

Mac: MAC OS 10.13 eller nyere - 1,4 GHz processor - 2 GB RAM, 5 GB fri plads.

Linux: Ubuntu/Kubuntu 16.04 + 17.04, Debian 9, Mint 18, openSUSE 42.2 + 42.3 1,4 GHz processor- 2 GB RAM - Min. 5 GB fri plads.

CEWE Fotoprogram - vores priser

Design dine personlige fotoprodukter med testvinderen

Se de nye funktioner

Vil du hellere lave fotoprodukter på din smartphone?

I CEWE-appen kan du lave alt fra kort til fotobøger! Design og bestil produkter med dine billeder - hvor som helst, når som helst!
Cewe apps
 • Design og bestil dine yndlingsprodukter direkte på mobilen eller tablet
 • Den letteste måde at bruge dine smartphone-billeder og billeder fra skyen
 • Design og bestil fotoprodukter, når som helst og hvor som helst
 • Stort produktudvalg
 • Fås til iOS og Android
Læs mere om appen