Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Sådan pakker du julegaverne ekstra fint ind

Sådan pakker du julegaverne ekstra fint ind

Gør noget ekstra ud af julegaveindpakningen med denne smarte måde at folde gavepapiret på. Pynt også gaven med et hjemmelavet til- og fra-kort.

En god gave fortjener lidt ekstra, så hvorfor ikke også lægge lidt ekstra i gaveindpakningen og til- og fra-kortene? Vi giver dig vores bedste tips til, hvordan du kan gøre gaven ekstra flot allerede inden, den er pakket op! Med en smart foldeteknik til gavepapiret laver du «lommer», som du kan placere pynt og kort i. Læs og se mere her på siden, så du kan gøre det selv.

Dette skal du bruge:

 • Gavepapir
 • Saks
 • Gennemsigtigt tape
 • Gavebånd
 • Til- og fra-kort (billedstrimmel)
 • Evt. anden pynt (Kristtjørn, grangren, sukkerstok eller andet)
 • Og selvfølgelig det allervigtigste: en personlig gave

Sådan pakker du julegaven ind

Se den korte video herunder for at se, hvordan du kan pakke julegaven ind på en fin måde. Vi har lavet til- og fra-kortet på en CEWE Fotostation.

Indpakning af julegaver trin for trin

Foretrækker du at læse om metoden, har vi herunder også beskrevet metoden trin for trin med ord og billeder.

Klip papiret ud

At måle papiret og klippe den rette størrelse er nøglen til en flot indpakning. Sørg for at papiret dækker ca. ¾ af gaven, du skal pakke ind i højden, og at gavepapiret dækker helt på begge sider, samt at det resterende papir dækker bunden af gaven.

Fold ned fra toppen

Placer gaven på papiret, så der igen er papir i bunden til ca. den halve højde af gaven. Fold papiret ned fra toppen og sæt tape fast. Det er vigtigt at sætte tapen stramt hver gang, så folderne holder sig fine.

Fold gavepapiret ind fra siderne

Derefter presser du på foldningerne for at lave en 45 graders vinkel på papiret. Fold det øverste papirstykke over gaven og tape det fast i nederste hjørne. Gør dette i begge sider. Sørg for at papiret ligger helt sammen i folderne, så foldningerne ikke bliver skæve.

Fold papiret ind igen

Nu skal du folde de tilbageværende papirsider ind. Vær igen opmærksom på, at gavepapiret ligger helt sammen i foldningen, læg papiret over gaven og tape fast. Gør det samme i den anden side. Den øverste foldning kan du vælge at folde ind, så den bliver afsluttet midt på gaven. Tape den fast ca. der, hvor du ønsker at have gavebåndet.

Luk igen i bunden

Luk igen gaven i bunden ved at folde de korte sider ind og derefter folde papiret ned fra langsiderne. Sæt tape på igen.

Pynt gaven

Så er gaveindpakningen færdig og klar til at blive pyntet. Vi har pyntet med et hjemmelavet til- og fra-kort, som er lavet på en CEWE Fotostation. På fotostationerne finder du mange fine og søde juledesign, du kan bruge på gaverne. Brug fx billedstrimler, som vi har gjort. Vi har sat en tekst på billedstrimlen om, hvem gaven er til og fra. Du kan naturligvis også lave billedstrimler i appen, online eller softwaren. Til sidst har vi pyntet gaven med lidt rød julepynt og rødt gavebånd.

Tips: Vil du gøre gaven ekstra fin, kan du bruge dobbeltklæbende tape, lim eller fotoklistermærker, så tapen ikke vises på ydersiden.

Julegaven er flot pakket ind og klar til at blive lagt under juletræet

Vi vil gerne se, hvordan du pakker dine julegaver ind på en flot måde. Måske bruger du vores tips til gaveindpakning? Eller måske du har en anden kreativ indpakning af gaver? Del det meget gerne med os på Instagram – tag @cewe.dk.

Personlige julegaver du kan pakke ind på en fin måde

Se de mest populære julegaver fra CEWE. Personlige gaver er de bedste gaver!

Mere julekreativitet

Slip kreativiteten løs med DIY-projekt og lav din egen julepynt.

Velkomstfordel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer

Læs om:

 • Unikt tilbud på dit første køb af CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer
 • Kreative tips og idéer til gaver
 • Fototips og spændende produktnyheder
 • Sjove fotokonkurrencer
 • Vores nyhedsbrev og hjemmeside er fyldt med inspiration
 • Benyt muligheden og lav hurtigt flotte, personlige gaver
* Du modtager værdikoderne, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Koderne gælder til din første ordre af CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik, som du kan læse mere om nederst på siden. Du kan til hver en tid afmelde dig igen via linket i nyhedsbrevet.

Din tilmelding…

mangler kun ét klik

Af sikkerhedsmæssige årsager vil du snarest modtage en bekræftelsesmail fra os. Klik på linket i mailen for at bekræfte din tilmelding og for at kunne gøre brug af velkomstfordelene.

Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Det gør du ved at klikke på linket for afmelding nederst i nyhedsbrevet eller i ”Min konto”.

Vi beklager

Der er desværre opstået en fejl

Vi kunne desværre ikke melde dig til vores newsletter. Prøv igen senere.