Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Årbog

Gør årbogen til en fast tradition

Lav en ny årbog hvert år, og glæd dig til at kigge tilbage på minderne fra årenes løb

Er der noget hyggeligere end traditioner? De gode tilbagevendende begivenheder og vaner. Vi har netop fejret julen, som er en tid fyldt med traditioner for mange af os. Nu er et nyt år skudt i gang, og hvorfor ikke starte det nye år med en fast tradition, hvor du ser tilbage på det forgange år med en CEWE FOTOBOG som årbog? Hvis du laver en ny årbog fyldt med billeder hvert eneste år, tør vi godt love, at det bliver en tradition, som hele familien vil elske og takke dig for.

Følg familiens udvikling

Majken Thrane laver årbøger med hverdagsglimt og højdepunkter fra årets gang.

Hvad var det nu lige, vi lavede i 2019? Hvilket år var det egentlig, at vi renoverede køkken? Og var det i 2017 eller 2018, vi var på ferie i USA? Tiden flyver for os alle, og det kan til tider være svært at følge med og huske, i hvilke år vi lavede hvad. Med årbøger er du fri for at spekulere: Bøgerne giver dig svarene, da billederne dokumenterer livets gang og giver syn for sagen.

Hvis du i starten af et nyt år gør det til en vane at samle minderne fra det forgange år i en fotobog, kan hele familien glæde sig til at se tilbage på årene på en nem måde. Det er sjovt at sammenligne årene og se familiens udvikling ved at have en årbog for hvert år, så I alle kan hygge jer med at se, hvor meget I har ændret jer i årenes løb, og hvor meget der er sket på bare to, tre eller måske fem år. Måske er børnene vokset dig over hovedet fra det ene til andet år, eller måske er jeres lille hundehvalp pludselig blevet en stor hund. Det er blot noget af alt det, som det kan være sjovt at holde øje med ved at have årbøger fra de forskellige år.

Det er aldrig for sent at starte en ny tradition

Alle i familien elsker at kigge tilbage på årets små og store begivenheder.

For mange danskere er det blevet en fast tradition at bruge en CEWE FOTOBOG som årbog. År efter år foreviger vi de store og små øjeblikke i fotobøger. Men måske er det første gang, du skal lave en årbog? Måske har du allerede prøvet at lave en før? Uanset hvad er det aldrig for sent at starte et nyt, fast indslag, som hele familien kan samles om. Så måske er 2023 året, hvor du begynder en ny og hyggelig årbogstradition? For det er altså hyggeligere at sidde med en fysisk fotobog i hænderne og kigge tilbage på årene, der er gået, end det er at scrolle igennem hele sit fotoalbum på en telefon eller computer.

Nemt og enkelt at lave en årbog

Majken har en imponerende samling af smukke årbøger, som er blevet en tilbagevendende tradition at lave. En tradition som hele familien værdsætter.

Det er heldigvis både nemt og hurtigt at lave sin personlige årbog i CEWEs prisvindende fotoprogram, hvor det er muligt at ændre design undervejs, og hvor du kan style fotobogen med helt unikke effekter. Du kan også nemt tilføje videoklip via QR-koder eller korte tekster og citater, der fortæller nogle af hverdagens små historier. Hvis du har brug for lidt inspiration til, hvordan du kan bygge din årbog op, så kan du deltage i vores gratis webinarer, hvor vi deler ud af vores guldkorn og giver dig en masse gode ideer både til årbøger og fotobøger generelt.

Nu er du klar til at begynde på din årbog

Måske kunne du også være interesseret i dette?

Når årets billeder er sorteret, så brug de bedste af dem i andre skønne fotoprodukter

Velkomstfordel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 20% på din første ordre

Læs om:

  • Kreative tips og idéer til gaver
  • Fototips og spændende produktnyheder
  • Sjove fotokonkurrencer
  • Vores nyhedsbrev og hjemmeside er fyldt med inspiration
  • Benyt muligheden og lav hurtigt flotte, personlige gaver
* Du modtager værdikoden, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Koden gælder hele din første ordre af fotoprodukter. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik, som du kan læse mere om nederst på siden. Du kan til hver en tid afmelde dig igen via linket i nyhedsbrevet.

Din tilmelding…

mangler kun ét klik

Af sikkerhedsmæssige årsager vil du snarest modtage en bekræftelsesmail fra os. Klik på linket i mailen for at bekræfte din tilmelding og for at kunne gøre brug af velkomstfordelene.

Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Det gør du ved at klikke på linket for afmelding nederst i nyhedsbrevet eller i ”Min konto”.

Vi beklager

Der er desværre opstået en fejl

Vi kunne desværre ikke melde dig til vores newsletter. Prøv igen senere.