Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Gør årbogen til en fast tradition

Lav en ny årbog hvert år, og glæd dig til at kigge tilbage på minderne fra årenes løb

Er der noget hyggeligere end traditioner? De gode tilbagevendende begivenheder og vaner. Vi har netop fejret julen, som er en tid fyldt med traditioner for mange af os. Nu er et nyt år skudt i gang, og hvorfor ikke starte det nye år med en fast tradition, hvor du ser tilbage på det forgange år med en CEWE FOTOBOG som årbog? Hvis du laver en ny årbog fyldt med billeder hvert eneste år, tør vi godt love en rigtig god, hyggelig og sjov tradition.

Følg familiens udvikling

@michelleahrenkilde

Hvad var det nu lige, vi lavede i 2019? Hvilket år var det egentlig, at vi renoverede børnenes værelser? Og var det i 2017 eller 2018, vi var på ferie i USA? Tiden flyver for os alle, og det kan til tider være lidt svært at følge med og huske, i hvilke år vi lavede hvad. Med årbøger fyldt med billeder fra årenes løb, er du fri for at spekulere: Bøgerne giver dig svarene, da billederne dokumenterer livets gang og giver syn for sagen.

Hvis du gør det til en vane i starten af et nyt år at samle minderne fra det forgange år i en fotobog, kan hele familien glæde sig til at se tilbage på årene på en nem måde. Det er også sjovt at sammenligne familiens udvikling ved at have en årbog for hvert år, så I alle kan hygge jer med at se, hvor meget I har ændret jer i årenes løb, og hvor meget der er sket på bare to, tre eller måske fem år. Måske er børnene vokset dig over hovedet fra det ene til andet år, eller måske er jeres lille hundehvalp pludselig blevet en stor hund. Det er blot noget af alt det, som det kan være sjovt at holde øje med ved at have årbøger fra de forskellige år.

Det er aldrig for sent at starte en ny tradition

@michelleahrenkilde

For mange danskere er det blevet en fast tradition at bruge en CEWE FOTOBOG som årbog. År efter år foreviger vi de store og små øjeblikke i fotobøger. Men måske er det første gang, du skal lave en årbog? Måske har du allerede prøvet at lave en før? Uanset hvad er det aldrig for sent at starte et nyt, fast indslag, som hele familien kan samles om. Så måske er 2022 året, hvor du begynder en ny og hyggelig årbogstradition? For det er altså meget sjovere at sidde med en fysisk fotobog i hænderne og kigge tilbage på årene, der er gået, end det er at scrolle igennem hele sit fotoalbum på en telefon eller computer.

Nemt og enkelt at lave en årbog

@michelleahrenkilde

Det er heldigvis både enkelt og hurtigt at sammensætte sin personlige årbog i CEWEs prisbelønnede designsoftware, hvor det er muligt at ændre design undervejs, og hvor du kan style fotobogen med helt unikke effekter. Du kan også nemt tilføje videoklip via QR-koder eller korte tekster og citater, der fortæller nogle af hverdagens små historier. Hvis du har brug for lidt inspiration til, hvordan du kan bygge din fotobog op, så kan du deltage i vores gratis webinarer, hvor vi deler ud af vores guldkorn og giver dig en masse gode ideer.

Få tre gode råd til hvordan du nemt forbereder din årbog i løbet af året.

Vi håber, du har fået god inspiration til en ny tradition, og at du er klar til at fylde bogreolen op i mange år fremover med de mest betydningsfulde bøger. Rigtig god fornøjelse med din årbog!

Nu er du klar til at begynde på din årbog

Måske kunne du også være interesseret i dette?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få 20% på CEWE FOTOBOG og vægbilleder*
  • Unik velkomstfordel
  • Kreative tips og idéer
  • Få endnu mere inspiration
  • Benyt muligheden til at lave flotte, personlige gaver
* Du modtager værdikoderne, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Koderne gælder til din første ordre af CEWE FOTOBOG og vægbilleder. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik, som du kan læse mere om nederst på siden. Du kan til hver en tid afmelde dig igen via linket i nyhedsbrevet.
Din tilmelding…
mangler kun ét klik

Af sikkerhedsmæssige årsager vil du snarest modtage en bekræftelsesmail fra os. Klik på linket i mailen for at bekræfte din tilmelding og for at kunne gøre brug af velkomstfordelene.

Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Det gør du ved at klikke på linket for afmelding nederst i nyhedsbrevet eller i ”Min konto”.

Vi beklager
Der er desværre opstået en fejl

Vi kunne desværre ikke melde dig til vores newsletter. Prøv igen senere.