Fotobog med hele året

Foto-årbog

Gennemgå og udvælg alle de bedste billeder fra året, der gik. Det kan være dit barns første skoledag, fødselsdage, familiefester og meget mere. Saml alle højdepunkter i en flot, stilfuld CEWE FOTOBOG.

Derfor skal du lave en årbog:

  • Du vælger selv alle de minder, du vil fremhæve fra det forgangene år, og sammensæt dem med dine tekster, så du skaber en helt unik bog
  • Du bliver super glad for nemt at kunne holde styr på alle begivenhederne fra hvert år, når de står samlet på bogreolen
  • Vi har et stort udvalg af designskabeloner og brugervenlig software
  • Hos CEWE tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på alle vores fotobøger

Design en CEWE FOTOBOG allerede i dag!

Så nemt er det

Læs mere om CEWE FOTOBØGERNE

Hvilken fotobog vil I designe med billederne fra året?

 

CEWE FOTOBOG

Flot årbog med årets uforglemmelige højdepunkter


Saml hele årets bedste pletskud i en fotobog fra CEWE og glæd dig over de dejlige minder gang på gang. Forkæl dig selv med de smukke årbøger eller glæd en du holder af.


Hvad er en årbog?


En årbog fra CEWE er en slags personlig årsberetning, der viser et år i tekst og billeder. Du kan måske kalde det en slags dagbog, hvor du med dine egne billeder og tekst fortæller om dit år. Du kan opbygge bogen, præcis som du vil og over det tema du synes.


Lav en årbog med billeder fra barnets første år


Klassikeren ‘Barnets bog’ sætter alle mennesker meget stor pris på, også den der laver bogen og selve hovedpersonen. Overvej også udgaven med at lave bogen over temaet ’Et år i barnets liv’. Så skal du eksempelvis vælge det år, hvor barnet er blevet storbror eller er begyndt i skole.


Lav en fortælling med billeder fra året der gik


Hvad er der sket i familien i årets løb? Er I flyttet eller har bygget om? Måske har far fået nyt job, og sønnen er blevet student. Har I holdt kobberbryllup i efteråret, eller har hunden fået hvalpe? Det kan også være, at du har haft et stille og roligt år, hvor du for eksempel har nydt din kolonihave og har haft besøg af gode venner. Beret om det i en årbog, så har du altid minderne tæt ved og du kan opleve det igen og igen.


Hvordan laver man en årbog med fotos?


Det er et både nemt og hyggeligt arbejde at lave en fotobog som årbog. Efter du har besluttet dig for, hvilket tema du vil lave din årbog over og hvilke billeder, du vil have med, kan du downloade vores bestillingssoftware, som giver dig rigtig mange designmuligheder. Derefter gør du sådan her:

  • • Vælg blandt vores mange formater, hvilken størrelse din årbog skal have. En klassiker er formatet ’Stor’, som har A4-størrelse. Et andet format, der giver en rigtig flot oplevelse er ’Kvadratisk’ som er elegant og med god plads til tekst og billeder. Ved alle formater kan du vælge forskellige typer papir og indbinding.

  • • Lav din bog ved at indsætte billeder, tekst og diverse pynt og cliparts. Du kan altid gå tilbage og lave det om, hvis der er noget, du ikke er tilfreds med.

  • • Læg din årbog i varekurven, når den er færdig og færdiggør din bestilling.

  • Snart modtager du din flotte og personlige årbog, som vil give dig mange gode stunder fremover.


Nyd din foto-årbog i mange år


Med den gode kvalitet, der kendetegner CEWEs produkter, vil du have en årbog, du får glæde af mange år frem. Den holder sig flot og kan tåle at blive kigget i igen og igen. Lav en privat hyggestund, hvor du sidder i din gode stol og nyder de stemningsfulde billeder og griner lidt af de små fortællinger dertil.
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.