CEWE Fotoverden app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Deltag i vores julekalender og vind flotte præmier!

Kundeservice
Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Årbog

Årbog

Saml billederne i en fotobog for hvert år

 • Bredt udvalg af formater
 • Personligt design
 • Effektlak til de fleste formater
fra 79,95 Kr. *

Hvordan vil du bestille?

Produktinformation

Format

Omslag:

 • Hardcover
 • Softcover
 • Hæfte
 • Læder
 • Lærred

Papirtype:

 • Digitaltryk standard, højglans eller mat
 • Fotopapir blank, mat eller eksklusiv mat

Lav en CEWE FOTOBOG som årbog

Der er altid en anledning til at lave en CEWE FOTOBOG. Du kender os nok for vores klassiske og altid populære fotobøger, som mange laver om deres bryllup eller konfirmation eller om et tema såsom Barnets bog eller en rejse.

Vidste du, at du også kan lave din egen, personlige årbog? Heri kan du gemme minder fra dit år, hvad enten det det har været præget af store eller små begivenheder og oplevelser. Dermed kan du fortælle din helt egen historie.

Forbered din årbog i løbet af året

Det kan virke uoverskueligt at gå igennem alle dine billeder på mobilen eller kameraet i slutningen af året. Særligt hvis du er en af dem, som tager masser af billeder. Her kan du gøre det hele meget nemmere for dig selv ved at bruge vores app CEWE myPhotos: Opret en begivenhed eller album og tilføj løbende de bedste fotos til denne mappe. Så er du nærmest klar til at gå i gang med at lave bogen ved årets udgang.

Du skal blot vælge CEWE myPhotos som fotokilde, så kan du finde alle billederne i din mappe – uanset om du laver årbogen i softwaren på computeren eller i app´en. Det er samtidig en nem måde at kunne arbejde med dine mobilbilleder på computeren.

Se her hvordan du nemt bruger CEWE myPhotos og overfører dine billeder fra mobilen til pc.

Hvad er en årbog?

En årbog er en slags personlig årsberetning, en mindebog, der viser et år i tekst og billeder. Du kan måske kalde det en slags dagbog, hvor du med dine egne billeder og tekst fortæller om dit år. Du kan opbygge bogen, som du vil og over det tema, du synes.

Skal du i gang med at lave en årbog? Få tips og gode ideer her

Lav selv din foto-årbog – det er den perfekte mulighed for at lave en personlig historie i billeder og ord af dit år. Og vi vil næsten garantere, at du bliver rigtig glad for din bog og at du ofte vil tage den frem og se i den.

Se her, hvad du bør overveje, inden du går i gange med din personlige årbog:

 • Skal din årbog have et bestemt tema? Et meget populært tema at lave en årbog over er de store begivenheder såsom bryllup, konfirmation og barnedåb. Men det kan også godt være en rejse, en rund fødselsdag eller en anden skelsættende eller spændende begivenhed.
 • Det kan også være, at din årsberetning er et personligt sammensurium af forskellige oplevelser og begivenheder, der har præget dit år. Det kan for eksempel være, at du har haft et begivenhedsrigt år med forskellige forandringer. Måske er du flyttet, har skiftet job eller har omlagt haven? Find de gode historier i hverdagen og lav din egen beretning.
 • En tredje mulighed er at lave din årbog som en kronologisk opbygget beretning om, hvordan dit år er gået. Du bestemmer selv, hvor meget plads hver enkelt måned skal have i din bog, og om nogle begivenheder skal fylde lidt mere end andre. På denne måde får du din helt egen, personlige årsberetning.

I bund og grund er det dig, der bestemmer, hvad din personlige foto-årbog skal omhandle. Det karakteriserende for en årbog er bare… at den omhandler et år i dit liv.

Når du har valgt, hvilke begivenheder, temaer og/ eller oplevelser du vil have med i din foto-årbog, skal du finde billeder og andre minder derfra. Dette kan eksempelvis være billetter, kort, tegninger osv. som du scanner ind eller tager et billede af. Saml alle de billeder, du vil have med i en mappe, du har oprettet dertil på din computer. Så er det nemt og tilgængeligt, når du skal til at i gang med at lave årbogen.

Sådan laver du din egen personlige foto-årbog

Her kan du læse om, hvordan du helt konkret laver årbogen, trin for trin.

Download og åbn vores bestillingssoftware. Så får du en verden af muligheder for at designe og dekorere dit fotoalbum online eller i softwaren, så den bliver præcis som du ønsker.

Vælg format, indbinding og sidetal på din bog, og du er klar til at gå i gang med det sjove.

Træk dine billeder ind på siderne i bogen og tilføj tekst.

Tilføj eventuelt sidetal og en indholdsfortegnelse.

Dekorer din fotobog. Vores software tilbyder dig uanede muligheder for pynt og grafiske virkemidler, der gør din årbog smuk og spændende og helt i den stil, du vælger.

Læg din bog i varekurven, når du er tilfreds, og gør din bestilling færdig.

Din bog sendes til tryk med det samme og er klar til dig efter 5 - 10 hverdage, alt efter hvilket format du har valgt.

Lav en foto-årbog hvert år

Måske kunne det blive en fast tradition at lave en årbog med dine egne billeder og fortællinger om årets gang hvert år? Udarbejdelsen af bogen kan blive en dejlig hyggestund, hvor årets begivenheder bliver talt igennem og alle de billeder, du har taget i årets løb bliver set igennem og sorteret. Så er du sikret godt læsestof de næste mange år både til dig selv, dine familiemedlemmer og måske til gæster, der også gerne vil kigge i de smukke bøger.

Vi har fotobøger i alle størrelser og til alle lejligheder

Ved du hvad du skal være opmærksom på, når du skal vælge format til din fotobog? Her er en lille huskeliste:

 • Vil du lade de flotte og stemningsfulde billeder tale for sig selv? Eller vil du også have plads til tekst? Hvis du vil skrive små historier eller sjove og gode kommentarer til billederne, skal du vælge en størrelse, der giver plads til det. Det kunne for eksempel være formatet ’Stor’ og opefter. Det er også muligt at skrive tekst i de små fotobøger, men naturligvis ikke så meget.
 • Vil du have panoramabilleder fra brylluppet og landskabsbilleder fra rejsen med i din fotobog? Så skal du nok også have et af de lidt større formater, hvor billederne kommer til deres ret.
 • Skal foto-årbogen være en lille hyggelig bog til dit barn, som hun får det år, hun begynder i skole? Eller vil du lave en bog, hun får til sin første fødselsdag med billeder af familiemedlemmerne, hunden og vuggestuen? Så er det nok smart med en af de små fotobøger, der egner sig godt til små fingre.

Lav en anderledes foto-årbog

Lav din årbog som en fotokalender! Brug de dejlige billeder, du har taget i løbet af året på at lave din helt egen, personlige fotokalender. Med en fotokalender får du brugt dine billeder på en spændende og kreativ måde, og du får både en dejlig vægdekoration og et overblik over dine aftaler. Vælg mellem vægkalender eller bordkalender i mange forskellige varianter. Det samme gør sig gældende for vores fotokalendere som for vores fotobøger: Der er anede muligheder for at designe og opsætte din kalender, som du vil.

Nyd din foto-årbog i mange år frem

Når du samler årets pletskud i en foto-årbog, vil du have en bog, du får glæde af mange år frem. Vores fotobøger er kendetegnet ved den gode kvalitet, der sikrer dig et holdbart fotoprodukt til glæde og gavn mange år frem. Med vores fotobøger har du altid minderne tæt ved, så de kan opleves igen og igen. Forkæl dig selv med en stemningsfuld og smuk fotobog eller glæd en du holder af.

100% tilfredshedsgaranti

Vi giver dig 100% fuld tilfredshed på dine CEWE FOTOBØGER. Hvis du mod forventning ikke skulle være tilfreds med din bog, så kontakt vores kundeservice, og de vil hjælpe dig.

Kundeservice sidder også parat til at hjælpe, hvis du skulle have spørgsmål undervejs i processen med at lave din fotobog. Kontakt dem på telefon eller mail her.