CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Saml billederne i en fotobog for hvert år
Årbog

Årbog

Saml billederne i en fotobog for hvert år.

 • Find og sorter dine billeder fra året, der er gået
 • Sæt dem i en CEWE FOTOBOG
 • Nyd at se tilbage på dine oplevelser i en fysisk bog

Få vores ideer til din årbog her på siden – eller begynd med det samme.

fra 279,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

Saml 2024 i en årbog

Hvad er der sket i familien i dette år? Er I flyttet eller har I sat hus i stand? Måske har mor fået nyt job og sønnen er begyndt på studier? Fortæl om året i en årbog, så har du altid minderne i nærheden, som du kan opleve igen og igen.

Hvad er en årbog?

En årbog fra CEWE er en slags personlig års-fortælling; en mindebog som viser hele året i både tekst og billeder. Du kan nærmest kalde det en slags dagbog, hvor alle billederne fortæller noget om dit år. Du kan bygge bogen op lige præcis, som du vil, og om lige det, du vil. Ligesom et fotoalbum.

Vi anbefaler disse formater til en årbog

Alle billederne fra året, som er gået, fortjener god plads. Disse formater giver dine billeder fra hele året god plads og passer samtidig ind i de fleste boghylder.

Gør årbogen til en fast tradition

Måske skal det være en fast tradition at lave en årbog? Så kan I følge udviklingen og historien i familien år efter år - og se tilbage på oplevelser, rejser og hverdagsøjeblikke i en fotobog.

Produktinformation

 • Hardcover
 • Softcover
 • Hæfte
 • Skind
 • Lærred
 • Digitaltryk standard, standard (100% genanvendt papir), blankt eller mat
 • Fotopapir blankt, mat eller eksklusiv mat

Lav en CEWE FOTOBOG som årbog

Der er altid en anledning til at lave en CEWE FOTOBOG. Du kender os nok for vores klassiske og altid populære fotobøger, som mange laver om deres bryllup eller konfirmation eller om et tema såsom Barnets bog eller en rejse.

Her kan du læse endnu mere om at lave en foto-årbog.

Forbered din årbog i løbet af året

Det kan virke uoverskueligt at gå igennem alle dine billeder på mobilen eller kameraet i slutningen af året. Særligt hvis du er en af dem, som tager masser af billeder. Her kan du gøre det hele meget nemmere for dig selv ved at bruge vores app CEWE myPhotos: Opret en begivenhed eller album og tilføj løbende de bedste fotos til denne mappe. Så er du nærmest klar til at gå i gang med at lave bogen ved årets udgang.

Du skal blot vælge CEWE myPhotos som fotokilde, så kan du finde alle billederne i din mappe – uanset om du laver årbogen i softwaren på computeren eller i app´en. Det er samtidig en nem måde at kunne arbejde med dine mobilbilleder på computeren.

Se her hvordan du nemt bruger CEWE myPhotos og overfører dine billeder fra mobilen til pc. Få flere tips til hvordan du forbereder din årbog i løbet af året.

Tips og gode ideer til din årbog

Lav selv din foto-årbog – det er den perfekte mulighed for at lave en personlig historie i billeder og ord af dit år. Og vi vil næsten garantere, at du bliver rigtig glad for din bog og at du ofte vil tage den frem og se i den.

Du bestemmer naturligvis selv, hvad din årbog skal handle om, og hvordan bogen skal se ud. Måske har du mange ideer til din nye årbog. Måske har du allerede lagt dig fast på et tema og en stil. Eller måske mangler du lidt inspiration til at komme i gang med din årbog. Heldigvis er hjælpen nær: Vi har samlet fem gode ideer til din årbog!

Sådan laver du din egen personlige foto-årbog

Her kan du læse om, hvordan du helt konkret laver årbogen, trin for trin:

 • Download og åbn vores bestillingssoftware. Så får du en verden af muligheder for at designe og dekorere dit fotoalbum online eller i softwaren, så den bliver præcis som du ønsker.

 • Vælg format, indbinding og sidetal på din bog, og du er klar til at gå i gang med det sjove.

 • Træk dine billeder ind på siderne i bogen og tilføj tekst.

 • Tilføj eventuelt sidetal og en indholdsfortegnelse.

 • Dekorer din fotobog. Vores software tilbyder dig uanede muligheder for pynt og grafiske virkemidler, der gør din årbog smuk og spændende og helt i den stil, du vælger.

 • Læg din bog i varekurven, når du er tilfreds, og gør din bestilling færdig.

Din bog sendes til tryk med det samme og er klar til dig efter 5 - 10 hverdage, alt efter hvilket format du har valgt.

Lav en foto-årbog hvert år

Måske kunne det blive en fast tradition at lave en årbog med dine egne billeder og fortællinger om årets gang hvert år? Udarbejdelsen af bogen kan blive en dejlig hyggestund, hvor årets begivenheder bliver talt igennem og alle de billeder, du har taget i årets løb bliver set igennem og sorteret. Så er du sikret godt læsestof de næste mange år både til dig selv, dine familiemedlemmer og måske til gæster, der også gerne vil kigge i de smukke bøger.

Årbog om børnene

Leonora Grigat, der er selvstændig fotograf og content creator, har en dejlig familie, som betyder rigtig meget for hende. Hun elsker at samle de gode minder i fotobøger og glæde sin familie med en fotobog, der er en helt speciel og meget personlig gave. Og med to børn skal det nu være en tradition at lave en årbog over det forgangne år, der viser børnenes udvikling til glæde for hele familien. Læs mere om hvad Leonora synes er det bedste ved at lave fotobøger, og find ud af hvad hendes første fotobog handlede om.

Fotobøger i alle størrelser og til alle lejligheder

Ved du hvad du skal være opmærksom på, når du skal vælge format til din fotobog? Her er en lille huskeliste:

 • Vil du lade de flotte og stemningsfulde billeder tale for sig selv? Eller vil du også have plads til tekst? Hvis du vil skrive små historier eller sjove og gode kommentarer til billederne, skal du vælge en størrelse, der giver plads til det. Du kan for eksempel lave din digitale fotobog i formatet Stor. Det er også muligt at skrive tekst i de små fotobøger, men naturligvis ikke så meget.
 • Vil du have panoramabilleder fra brylluppet og landskabsbilleder fra rejsen med i din fotobog? Så skal du nok også have et af de lidt større formater, hvor billederne kommer til deres ret.
 • Skal foto-årbogen være en lille hyggelig bog til dit barn, som hun får det år, hun begynder i skole? Eller vil du lave en bog, hun får til sin første fødselsdag med billeder af familiemedlemmerne, hunden og vuggestuen? Så er det nok smart med en af de små fotobøger, der egner sig godt til små fingre.

Få meget mere inspiration til din årbog, så den bliver flot og unik. Den bliver med garanti svær at lægge fra sig!

Lav en anderledes foto-årbog

Lav din årbog som en fotokalender! Brug de dejlige billeder, du har taget i løbet af året på at lave din helt egen, personlige fotokalender. Med en fotokalender får du brugt dine billeder på en spændende og kreativ måde, og du får både en dejlig vægdekoration og et overblik over dine aftaler. Vælg mellem vægkalender eller bordkalender i mange forskellige varianter. Det samme gør sig gældende for vores fotokalendere som for vores fotobøger: Der er uanede muligheder for at designe og opsætte din kalender, som du vil.

Maria Louises minder findes på en række CEWE fotoprodukter. Se hvordan influenceren Maria Louise har lavet både en fotokalender og en årbog om nogle af de vigtigste mennesker i sit liv.

Nyd din foto-årbog i mange år frem

Når du samler årets pletskud i en foto-årbog, vil du have en bog, du får glæde af mange år frem. Vores fotobøger er kendetegnet ved den gode kvalitet, der sikrer dig et holdbart fotoprodukt til glæde og gavn mange år frem. Med vores fotobøger har du altid minderne tæt ved, så de kan opleves igen og igen. Forkæl dig selv med en stemningsfuld og smuk fotobog eller glæd en du holder af. Følg Michelles tips og bliv godt klædt på til at gå i gang med din årbog.

Giv en årbog i gave

Hvilken gave kan være mere personlig og værdifuld end at genopleve et år af sit liv? Ved at give en årbog i gave viser du den, der modtager gaven, at du virkelig har tænkt på ham eller hende, og hvad vedkommende vil få glæde af. I forbindelse med årsskiftet er det nærliggende at lave en fotobog som årbog, der fremhæver alle de specielle øjeblikke fra året, der gik. Dine yndlingsbilleder kan også bruges på andre fotogaver, både store og små.

Hvem vil blive glad for en årbog som gave?

Det er nok nemmere at spørge: Hvem vil ikke blive glad for at få en årbog? Her er vores bud på, hvem der nærmest vil falde bagover af begejstring ved modtagelsen af en årbog:

 • Din bedre halvdel: Han eller hun vil blive varm om hjertet og vil virkelig sætte pris på, at du har sammensat minder fra det forgangne år til en hel bog. Fyld bogen med billeder af stort og småt og fortæl om årets gang i billeder og ord.

 • Bedsteforældrene: De vil elske at se tilbage på året i en årbog. Find gode billeder af hvad der er sket i familien. Brug billeder af begivenheder hvor bedsteforældrene har deltaget, men brug også billeder af nogle begivenheder som de gik glip af. Så bliver det en lidt mere interessant fotobog, når de ikke kender hele indholdet på forhånd.

 • Din bedste veninde: Har det været et særligt år for hende eller for jer to sammen? Har I haft flere gode oplevelser sammen, som du har bevaret i form af billeder? Så hiv billederne ud af dit kamera eller din mobil og lav en årbog til din veninde! Husk at årbogen ikke kun er til skelsættende og vigtige begivenheder, men også oplevelser, særlige stunder og minder, der vidner om året, der er gået.

 • Din søn eller datter: Uanset alder er børn vilde med at se billeder af familien og andre, de kender, som deres venner og klassekammerater. Og de er særligt vilde med at se billeder af dem selv. Så en hel fotobog dedikeret til Oscar eller Ella og jeres familie vil helt sikkert vække begejstring! Med årbogen er der lagt i ovnen til gode hyggestunder i sofaen, hvor I sammen kan sidde og mindes det forgangne år.

En årbog egner sig både som en personlig julegave, fødselsdagsgave eller som en perfekt hjemmelavet valentines gave. Men egentlig behøver der ikke være en lejlighed til at glæde én, du holder af, med en fotobog, vel?

100% tilfredshedsgaranti

Vi giver dig 100% fuld tilfredshed på dine CEWE FOTOBØGER. Hvis du mod forventning ikke skulle være tilfreds med din bog, så kontakt vores kundeservice, og de vil hjælpe dig.

Kundeservice sidder også parat til at hjælpe, hvis du skulle have spørgsmål undervejs i processen med at lave din fotobog. Kontakt dem på telefon eller mail her.