Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Fotobog til en pige, hvor du mangler idéer til konfirmationgave til hende

Konfirmation

Konfirmationsgaver til hende, du mangler idéer til

Idéer til fotogaver du kan give til konfirmanden, hvis du mangler en konfirmationsgave til hende

Er du inviteret til konfirmation hos en pige, du ikke ved, hvad du skal give? Så kommer vi her med nogle forslag til konfirmationsgaver til hende. Fotogaver er personlige, og er derfor rigtige gode, hvis du vil give noget andet end bare pengegaver eller neglelak og smykker, som konfirmanderne måske allerede får i overflod.

1. En CEWE FOTOBOG med billeder fra hendes liv

Du kan lave en fotobog over konfirmandens liv. Det er en klassisk konfirmationsgave til piger såvel som drenge. Som forælder kan du samle de bedste billedminder fra din datters liv fra fødsel til konfirmation. Laver du fotobogen til din veninde eller måske din venindes datter, kan du enten bede forældrene om hjælp til billeder fra barndommen eller også er der mange muligheder for andre fotobøger. Du kan lave bogen med fotos fra en fælles ferie eller andre fælles oplevelser, fødselsdagsfester eller måske en fælles sportsgren, I deler. Vælg fx formatet Stor eller kvadratisk og lav nemt fotobogen via vores foto-app. Har du gamle billeder liggende på computeren, vil vi klart anbefale dig nemt at overføre dem til vores app CEWE MyPhotos. Så kan du lave en samlet mappe med fotos fra kamera/computer, mobilen eller andre enheder. Endda fra andre familiemedlemmer også. Herfra kan du tilgå mappen i softwaren, online eller i appen, og hurtigt lave en fotobog. Brug Designagenten, hvis du vil spare tid på selv at sætte designet op.

Lav fotobogen om hendes liv i en af størrelserne herunder

2. Fine Art Print som konfirmationsgave til hende

Med vores Art Prints kan du få lavet dine fotos som bl.a. billedstrimler, Kvadratiske Prints eller Retro Prints. Det kan være en perfekt konfirmationsgave til din veninde, hvor du samler jeres bedste fællesbilleder med sjove minder. Billedstrimlerne er lige til at hænge op på hendes værelse, og de andre prints kommer i fine æsker, som er perfekte til en gave. Æskerne gør dem desuden flotte og nemme at have stående på en hylde – og lige til at åbne og kigge i, når konfirmanden vil have et smil på læben.

Flere fine muligheder inden for Art prints

3. Giv personlige billeder som indpakning til pengegaven

Pengegaver er populære hos konfirmander, både piger og drenge. Men de er ikke personlige, og du vil måske gerne have, at din konfirmationsgave ikke drukner mellem alle de andre hvide kuverter på gavebordet. Lav fx en kreativ æske med et stort billede af konfirmanden på. Du kan printe fotoforstørrelser her. Du kan også lægge pengene i en æske med Retro Prints, eller lave en rulle af en fotoplakat og klistre en konvolut på indersiden. Nemt, hurtigt og samtidig personligt!

Mange muligheder for fotofremkaldelse

4. Personlige farveblyanter til hende den kreative konfirmand

Skal du give en konfirmationsgave til en pige, der er kreativ og holder af at tegne og male? Så er vores Faber-Castell farver i metalæske med personligt foto på en oplagt konfirmationsgave. Du kan vælge mellem Faber-Castell farveblyanter og akvarelblyanter. Sæt et fællesbillede uden på æsken af dig og din veninde, dig og din datter eller hvilken relation du har til konfirmanden.

Vores forslag til kreative konfirmationsgaver til hende

5. Lav et personligt mobilcover til hende

Det er nok ikke en overdrivelse, at konfirmander sidder meget med deres telefon. Derfor vil et cover med hendes eget billede på virkelig være en konfirmationsgave, som bliver set og brugt! Her hos CEWE kan du vælge mellem mange typer af mobilcovers – både i forskellige materialer og til de forskellige telefontyper. Husk lige at spørge hendes forældre om hun får ny mobil i konfirmationsgave, så du bestiller et cover til den rette model.

Giv hende et personligt mobilcover i en af disse varianter

Vi er tilfredse, når du er tilfreds

Husk, at du altid kan benytte dig af vores 100 % tilfredshedsgaranti. Er du utilfreds med noget efter du har modtaget dit produkt, eller har du lavet en fejl, kan du altid få dine penge retur. Vi er nemlig først tilfredse, når du er tilfreds.

Velkomstfordel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 20% på din første ordre

Læs om:

  • Kreative tips og idéer til gaver
  • Fototips og spændende produktnyheder
  • Sjove fotokonkurrencer
  • Vores nyhedsbrev og hjemmeside er fyldt med inspiration
  • Benyt muligheden og lav hurtigt flotte, personlige gaver
* Du modtager værdikoden, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Koden gælder hele din første ordre af fotoprodukter. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik, som du kan læse mere om nederst på siden. Du kan til hver en tid afmelde dig igen via linket i nyhedsbrevet.

Din tilmelding…

mangler kun ét klik

Af sikkerhedsmæssige årsager vil du snarest modtage en bekræftelsesmail fra os. Klik på linket i mailen for at bekræfte din tilmelding og for at kunne gøre brug af velkomstfordelene.

Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Det gør du ved at klikke på linket for afmelding nederst i nyhedsbrevet eller i ”Min konto”.

Vi beklager

Der er desværre opstået en fejl

Vi kunne desværre ikke melde dig til vores newsletter. Prøv igen senere.