Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Invitationer

4 idéer til kreative fest-invitationer

Datoen er fundet og planlægningen er i gang. Men ingen fest uden gæster, og derfor skal du have sendt invitationer af sted. Her er fire idéer til, hvordan du laver kreative og personlige invitationer, som helt sikkert får gæsterne til at glæde sig til din fest!

1. Skab et eksklusivt look med effektlak

Vil du gerne imponere dine gæster med eksklusive invitationer? Der er ikke noget, som kan pifte dine invitationer op, som effektlak. Vælg mellem effektlak i guld, sølv, roseguld eller blank effektlak –og skab wauw-effekt inden festen er startet!

Gør dine takkekort til noget særligt

2. Sæt en video i kortet

Når du bestiller foldekort, har du også mulighed for at sætte video i kortet. Lav fx en personlig videohilsen til gæsterne og sæt den i kortene, så de bliver endnu mere personlige og unikke! Når du trækker video-filen ind i kortet, laves en QR-kode, som gæsten kan scanne med sin mobiltelefon, og så vil videoen blive afspillet på gæstens device. Et kreativt input, som måske giver sjove og kreative svar?

3. Tænk ud af boksen

Selvom vi har mange flotte og forskellige kort og designs, så kan du også lave kreative invitationer af andre fotoprodukter. En billedstimmel eller et Art Print kan give et kreativt tvist til dine invitationer – og det ene behøver ikke udelukke det andet, du kan sagtens kombinere en klassisk invitation med en billedstrimmel. Her er det kun din egen fantasi, som sætter grænsen!

4. En lille, sjov udfordring til gæsterne

Elsker du og gæsterne en sjov gåde? Gør din invitation til en rebus, som engagerer dine gæster og sætter gang i lidt hjernegymnastik. Tip: Overvej, hvor svær den kan være – og vedlæg evt. løsningen. Formålet er jo, at så mange som muligt deltager i festen!

Nu er du klar til at lave dine invitationer!

Måske er du også interesseret i dette?

Velkomstfordel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer

Læs om:

  • Unikt tilbud på dit første køb af CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer
  • Kreative tips og idéer til gaver
  • Fototips og spændende produktnyheder
  • Sjove fotokonkurrencer
  • Vores nyhedsbrev og hjemmeside er fyldt med inspiration
  • Benyt muligheden og lav hurtigt flotte, personlige gaver
* Du modtager værdikoderne, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Koderne gælder til din første ordre af CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik, som du kan læse mere om nederst på siden. Du kan til hver en tid afmelde dig igen via linket i nyhedsbrevet.

Din tilmelding…

mangler kun ét klik

Af sikkerhedsmæssige årsager vil du snarest modtage en bekræftelsesmail fra os. Klik på linket i mailen for at bekræfte din tilmelding og for at kunne gøre brug af velkomstfordelene.

Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Det gør du ved at klikke på linket for afmelding nederst i nyhedsbrevet eller i ”Min konto”.

Vi beklager

Der er desværre opstået en fejl

Vi kunne desværre ikke melde dig til vores newsletter. Prøv igen senere.