Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

TIPA World Awards: CEWE vinder prestigefyldt pris for fjerde år i træk

For fjerde år i træk har vi modtaget den prestigefyldte TIPA World Awards – og det er med hele to priser i år! Vi kan nu smykke os med titlerne ”Best Photo Service Worldwide” for vores nye, fine Vægkalender A2 med guldtryk og ”Best Retail Finishing System Worldwide” for vores CEWE Fotocenter. Vi brænder for at tilbyde vores kunder den bedste kvalitet, og derfor gør de to priser os særlig stolte.

De 12 bedste billeder til dit hjem

Det var den flotte Vægkalender A2 med guldtryk der hev prisen hjem for ”Best Photo Service Worldwide”. Det helt særlige ved denne vægkalender er, at du kan vælge mellem forskellige designs med det fine og unikke guldtryk. Det giver et eksklusivt look og skaber uden tvivl wow-effekt. Kalenderen fås i både høj- og panoramaformat – så du skal bare selv vurdere, hvilket format der passer bedst til din væg, og hvilke 12 billeder der fortjener en plads i din vægkalender. Tip: Du behøver slet ikke at vente med at lave din egen vægkalender, til det nye år starter. Du kan nemlig, via. vores bestillingssoftware, selv vælge hvilken måned, din kalender skal starte med. Det er da smart!

Design din Vægkalender A2 med guldtryk her

Slip kreativitet løs med vores CEWE Fotostationer

I kategorien ”Best Retail Finishing System Worldwide” snuppede CEWE Fotocenter prisen. CEWE Fotocenter er den udvidede version af vores CEWE Fotostationer, som du kender fra vores samarbejdspartneres butikker.

På vores CEWE Fotostationer er der mange muligheder for at få printet sine bedste øjeblikke – og så endda på ingen tid! Her kan du hurtig printe dine bedste billeder i forskellige formater, lave personlige invitationer med dine egne billeder og lave fine billedstrimler, som giver billederne et fedt retro-look. Fotostationerne har flere forskellige formater og designmuligheder, så tag endelig et smut forbi en af vores CEWE Fotostationer.

Hvad er TIPA World Awards?

I 30 år har Technical Image Press Association (TIPA) hædret de bedste og mest innovative, nye produkter i den internationale fotoindustri. I 1991 mødtes repræsentanter fra 25 europæiske fotomagasiner for første gang og grundlagde herefter den største sammenslutning af uafhængige foto- og billedmagasiner.

Hvert år udpeger TIPA de bedste, nye produkter i udvalgte kategorier, hvor redaktørerne for medlemsmagasinerne tester og bedømmer produkterne. CEWE har allerede vundet den anerkendte pris hele fem gange før, blandt andet for CEWE FOTOBOG, og vi har nu vundet den igen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få 20% på CEWE FOTOBOG og vægbilleder*
  • Unik velkomstfordel
  • Kreative tips og idéer
  • Få endnu mere inspiration
  • Benyt muligheden til at lave flotte, personlige gaver
* Du modtager værdikoderne, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Koderne gælder til din første ordre af CEWE FOTOBOG, vægbilleder og fotokalender. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik, som du kan læse mere om nederst på siden. Du kan til hver en tid afmelde dig igen via linket i nyhedsbrevet.
Din tilmelding…
mangler kun ét klik

Af sikkerhedsmæssige årsager vil du snarest modtage en bekræftelsesmail fra os. Klik på linket i mailen for at bekræfte din tilmelding og for at kunne gøre brug af velkomstfordelene.

Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Det gør du ved at klikke på linket for afmelding nederst i nyhedsbrevet eller i ”Min konto”.

Vi beklager
Der er desværre opstået en fejl

Vi kunne desværre ikke melde dig til vores newsletter. Prøv igen senere.